,
Касл
Чужоземка
Грімм

Автор «Цілком Таємно» повертається на телебачення

Автор «Цілком Таємно» повертається на телебачення Автор «Цілком Таємно» повертається на телебачення Автор «Цілком Таємно» повертається на телебачення
Творець одного з найкращих серіалів сучасності - «Цілком Таємно» - в недалекому майбутньому знову повернеться на телебачення. Кріс Картер напише, поставить і спродюсує пілот містичної драми для компанії MRC. У центрі сюжету виявиться жінка.

Сценарист Кріс Картер придумав «Цілком Таємно» на початку 90-х. Втомившись від засилля комедій на телебаченні, Картер запропонував каналу Fox придивитися до цікавої статистики. Виявилося, що майже 4 мільйони американців вважали себе жертвами викрадення інопланетянами. Додавши до містичної складової урядову змову, Картер написав пілотну серію, історії про двох агентів спеціального підрозділу ФБР.

Перша серія вийшла на екрани 10 вересня 1993 року. «Цілком Таємно» тривали до 2002 року, породили культові фрази «Істина десь поруч», «Хочу вірити» і «Нікому не довіряй», а також стали одним з найяскравіших представників поп-культури дев'яностих.

На великому екрані Кріс Картер зазнавав поразок. Повнометражний фільм « Боротьба за майбутнє», що вийшов в 1998 році, зібрав близько 189 мільйонів доларів, проте його продовження з підзаголовком «Хочу вірити», поставлене вже самим Картером, піддалося жорстокій критиці і зібрало в світовому прокаті всього 68 мільйонів. І тим не менш завзято тривають розмови про третій фільм.

Сьогодні ж стало відомо про новий телепроект Кріса Картера. У сценариста вже давно визрівала ідея екшн-серіалу, тому на початку року він зустрівся з керівництвом студії Media Rights Capital і розповів про свій задум. Ніяких подробиць не повідомляється, але MRC в найближчі тижні буде пропонувати серіал Картера телеканалам. Цілком можливо, що тоді й стануть відомі хоча б деталі сюжету.
2759
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гільда
Кохання напрокат
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно