,
Секс і Каліфорнія
Лютер
Людина-Павук. Щоденник супергероя

DreamWorks готує сіквел «Живої сталі»

DreamWorks готує сіквел «Живої сталі» DreamWorks готує сіквел «Живої сталі» DreamWorks готує сіквел «Живої сталі»
Фільм про те, як Х'ю Джекман готує до рингу бракованого робота, вийде на екрани лише у жовтні, але DreamWorks вже запускає в роботу його продовження. Такий поворот подій можливий тільки при абсолютній впевненості студії, що у неї на руках стовідсотковий хіт.

Один з авторів «Живої сталі», Джон Гейтінс, отримав замовлення на написання сіквела. Приблизно те ж саме було у випадку з «Похмілля у Вегасі» - тестовий перегляд картини виявилися настільки вдалими, що Warner моментально замовила продовження, не чекаючи виходу першого фільму на екрани.

У DreamWorks пройшов ряд внутрішніх переглядів «Живої сталі», отримали позитивні відгуки. Також власники кінотеатрів, які прибули на CineCon у Лас-Вегасі, відгукувалися про переглянуті матеріалах вкрай оптимістично.

Фільм являє собою суміш «Роккі» і «Трансформерів». Дія відбувається у недалекому майбутньому, коли боксери на рингу замінені роботами. Один з колишніх боксерів, Чарлі Кентон (Х'ю Джекман) стає промоутером і знаходить робота, чиї незначні недоліки не заважають йому перемагати. Також у Чарлі виявляється 13-річний син, так що в міру розвитку фільму герой ще й налагоджує відносини з нащадком.

В основі сценарію розповідь Річарда Метісона, автора роману «Я - легенда». Цікаво, що Метісон був сценаристом дебютного фільму Стівена Спілберга «Дуель», а знаменитий режисер значиться одним з продюсерів «Живої сталі».
2511
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Пуститися берега
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно