,
Величне століття. Нова володарка
Розчарування
Хроніки Шаннари

У Крістофера Нолана буде молодий Рас Аль Гул

У Крістофера Нолана буде молодий Рас Аль Гул У Крістофера Нолана буде молодий Рас Аль Гул У Крістофера Нолана буде молодий Рас Аль Гул
Незважаючи на те, що актор Джошуа Пенс знімався у «Соціальній мережі», ніхто так і не побачив його обличчя. Пенс був дублером Ермі Хаммера, який грав близнюків Вінклвосів. У наступному році стане зрозуміло, чи схожий він на Ліама Нісона, що грав лиходія у фільмі «Бетмен: Початок», оскільки Кристофер Нолан затвердив актора на роль молодого Рас Аль Гула.

Кастинг ведеться в обстановці високої секретності, не кажучи про те, що сюжет режисер також нікому не розповідає і взагалі ніде не прописав фінал. До цих пір невідомо, кого грає Джозеф Ґордон-Левітт, рівно як і немає точних даних про те, яка роль дісталася француженці Маріон Котіяр. Більш того, офіційного підтвердження участі Котіяр також поки не було.

Джерела стверджують, що герой Пенса з'явиться у флешбеках, дія яких розвивається за 30 років до подій «Темний лицар повертається». Нагадаємо, що герой Ліама Нісона у першому фільмі трилогії був наставником Брюса Вейна, але в підсумку виявився підступним лиходієм.

Джош Пенс тільки що закінчив зйомки у «Морському бою», а також знявся в незалежному політичному трилері The Algerian.
3122
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Грімм
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно