,
Декстер
Невгамовні
Чужоземка

Ліам Нісон не проти зіграти в серіалі «Стріла»

Ліам Нісон не проти зіграти в серіалі «Стріла» Ліам Нісон не проти зіграти в серіалі «Стріла»
Ліам Нісон в своєму інтерв'ю виданню MTV заявив, що із задоволенням повернеться до образу суперлиходія Рас аль Гула в телесеріалі «Стріла», якщо керівництво студії Warner Bros. зробить йому таку пропозицію.

Цього літа в Сан-Дієго під час виставки Comic-Con було оголошено, що в третьому сезоні драми «Стріла» поганим хлопцем стане персонаж Рас аль Гул з всесвіту DC Comics, якого Нісон раніше зіграв у фільмах «Темний лицар повертається» і «Бетмен: Початок». Незважаючи на те, що вихід третього сезону відбудеться вже через п'ять тижнів актора на цю роль поки немає.

Зі слів Нісона, він не отримував пропозицію від телекомпаній зіграти в «Стрілі» цю роль, але з великим задоволенням повернувся б до свого давнього образу. Також актор порадив тому, кому дістанеться ця роль в підсумку, обов'язково вірити в філософію, яку проповідуєш.

Нагадаємо, що незабаром за участю Ліама Нісона на великі екрани вийде кримінальний трилер «Прогулянка серед могил», прем'єра якого відбудеться 25-го вересня 2014 року.
4762
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Брати по зброї
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно