,
Слуга народу
Сліпа зона
Край «Дикий Захід»
Загрузка...

Ґійом Кане

Ґійом Кане Ґійом Кане Ґійом Кане Ґійом Кане Ґійом Кане Ґійом Кане Ґійом Кане
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, режисер, сценарист, продюсер
Ім’я (лат.): Guillaume Canet
Зріст: 1.80 м
Дата народження: 10 квітня 1973 | овен
Місце народження: Булонь-Біянкур, Франція
Жанри: Драма, комедія, трилер
Дружина: Дайан Крюгер (розлучення)

Біографія:

Ґійом Кане - актор, режисер, сценарист, жокей, музикант і, як і належить справжньому французу, великий знавець жіночої краси народився 10 квітня 1973 року в містечку Булонь-Біянкур під Парижем. Сидіти у сідлі він навчився раніше, ніж ходити і говорити. І очевидно, що, якщо у нього запитати про улюблену тварину, він відповість - кінь.

Ґійом мав намір стати жокеєм і посилено тренувався, причому не без успіхів (Кане входив до юніорської збірної країни з конкуру), але одне невдале падіння, на жаль, перекреслило всі його мрії. "Стрибки були моєю долею. - пізніше казав він. - Я жив заради коней".

Після травми довелося шукати собі нову справу на все життя і він обрав кінематограф. Після занять на курсах відомого педагога акторської майстерності Франсуа Флорана, він вступив на службу до театру "Еберта". Незабаром його запросили на ТБ, де він не тільки грав ролі, працював у різноманітних телешоу, а й знімав рекламні ролики.

У 1997 році Ґійом разом з Жаном Рошфором знявся у трилері «Барракуда», за головну роль в якому він отримав свою першу премію кінофестивалю у басконському містечку Сен Жан де Луз. Але справжню популярність йому принесли ролі у фільмах «Від усього серця» П'єра Жоліве і «Я йду по стопах свого батька» Ремі Вотерхауса. Участь у фільмі Денні Бойла за участю Леонардо ДіКапріо «Пляж» ще більше зміцнило його успіх.

Ґійом Кане поставив короткометражні фільми «Без жалю» і «Я тебе люблю», після чого в 2002 р. зробив свою першу повнометражну картину «Як скажеш», де грає разом з Франсуа Берлеаном.

У 2001 році Кане одружився на актрисі Дайан Крюгер, але шлюб розпався у 2006. З 2007 року зустрічається з актрисою Маріон Котіяр і 19 травня 2011 у пари народився первісток, син Марсель.

Фільмографія:

2013 Поодинці / En solitaire ... Frank Drevil
2013 Жапплу / Jappeloup ... Pierre Durand
2013 Le Débarquement / Le Débarquement (ТБ) ... Various Characters
2011 Право на «Ліво» / Les infidèles ... Thibault
2011 Voisin voisin / Voisin voisin ... L'indigène; короткометражка
2011 Нова війна гудзиків / La Nouvelle Guerre des boutons ... L'instituteur
2011 Чудове життя / Une vie meilleure ... Yann
2009 Минулої ночі в Нью-Йорку / Last Night ... Alex
2009 Останній політ / Le dernier vol ... Antoine Chauvet
2009 Прощальна справа / L'affaire Farewell ... Pierre Froment
2009 Шпигуни / Espion (s) ... Vincent
2008 Відрядження / Voyage d'affaires ... Jean-Paul Clément; короткометражка
2008 La clé du problème / La clé du problème ... Pierre; короткометражка
2008 Кровні узи / Les liens du sang ... François
2007 Ключ / La clef ... Éric Vincent
2007 Дорога / Darling ... Joël Epine dit 'Roméo'
2007 Просто разом / Ensemble, c'est tout ... Franck
2006 Не кажи нікому / Ne le dis à personne ... Philippe Neuville
2006 Квиток у космос / Un ticket pour l'espace ... Yonis / Bernard Guérin
2005 Ад / L'enfer ... Sébastien
2005 Щасливого Різдва / Joyeux Noël ... Audebert
2004 Глюк / Narco ... Gus
2004 Electrochoc / Electrochoc ... Manu
2003 Ключі від машини / Les Clefs de bagnole ... Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent
2003 Закохайся в мене, якщо наважишся / Jeux d'enfants ... Julien Janvier
2002 Як скажеш / Mon idole ... Bastien
2002 Власники / Mille millièmes ... Josselin
2002 Брат Воїна / Le frère du guerrier ... Arnaud
2001 Відок / Vidocq ... Etienne Boisset
2001 Укуси світанку / Les Morsures de l'aube ... Antoine Venequiste
2000 Не можу спати / J'peux pas dormir ... ... Un copain; короткометражка
2000 День, коли повернулися конячки / The Day the Ponies Come Back ... Daniel Moulin
2000 Вірність / La fidélité ... Némo
2000 Пляж / The Beach ... Étienne
1999 Trait d'union / Trait d'union ... короткометражка
1999 Ходжу як мій батько / Je règle mon pas sur le pas de mon père ... Sauveur
1999 Le porteur de destins / Le porteur de destins ... Lucien Guilhoux
1998 Sentimental Education / Sentimental Education ... Guy
1998 У саме серце / En plein coeur ... Vincent Mazet
1998 Ті, хто мене любить, поїдуть поїздом / Ceux qui m'aiment prendront le train ... L'auto-stoppeur
1997 Барракуда / Barracuda ... Luc
1997 Кавалер Пардайон / Pardaillan ... Jean
1996 17 ans et des poussières / 17 ans et des poussières
1996 Le cheval de coeur / Le cheval de coeur ... Michel
1996 Мене звуть Режин / Je m'appelle Régine ... Antoine
1996 Le voyage de Pénélope / Le voyage de Pénélope ... Maxime
1995 Fils unique / Fils unique ... короткометражка
1995 Ils n'ont pas 20 ans / Ils n'ont pas 20 ans ... Michel
1994 Жанна / Jeanne ... Mathieu
1994 Холм тисячі дітей / La colline aux mille enfants ... Frédéric
1993 - ... Аліс Невер / Le Juge est une femme (серіал) ... Julien

Нагороди та премії:

Європейська кіноакадемія, 2011 рік
Номінації: Приз глядацьких симпатій за кращий фільм («Маленькі секрети»)

Сезар, 2007 рік
Переможець: Кращий режисер («Не кажи нікому»)
Номінації: Кращий фільм («Не кажи нікому»); Кращий адаптований сценарій («Не кажи нікому»)

Сезар, 2003 рік
Номінації: Краща дебютна робота («Як скажеш»)

Європейська кіноакадемія, 2003 рік
Номінації: Європейське відкриття року («Як скажеш»)

Сезар, 1999 год
Номінації: Найбільш перспективний актор («У саме серце»)
2064
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.