,
Коломбо
Тихий океан
Рання пташка

Дженніфер Ґарнер

Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер Дженніфер Ґарнер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Jennifer Garner
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 17 квітня 1972 | овен
Місце народження: Х'юстон, Техас, США
Жанри: Комедія, драма, ток-шоу
Чоловік: Бен Аффлек ... троє дітей; Скотт Фоулі (розлучення)

Біографія:

Дженніфер Ґарнер народилася 17 квітня 1972 року в Х'юстоні (Техас, США). Вона була середньою дочкою в сім'ї - в неї є старша сестра Мелісса і молодша Сюзанна. Коли Дженніфер виповнилось три роки, батько сімейства Білл отримав роботу в Вірджинії, і сім'я переїхала в Чарльзтон.

Чарльстон - маленьке містечко з населенням всього кілька десятків тисяч чоловік; звичайно, Дженніфер тут відверто нудьгувала (крім того, батько виховував дочок у строгості: ніякої косметики і ніяких приятелів і вечірок), тому, щоб зайняти чимось дозвілля, вона стала відвідувати різні секції у школі.

Вона стала членом команди з плавання, навчалася грі на саксофоні і відвідувала художній гурток. З найбільшим задоволенням Джен займалася танцями (це хобі вона не залишала цілих дев'ять років).

Пізніше з'ясувалося, що Ґарнер танці не просто подобаються - у неї до них явно талант: вона перемогла на конкурсі талантів.

Пізніше Ґарнер зізналася, що в той час весь час відчувала себе в тіні сестри Мелісси (та була лідером класу, відмінницею і найпопулярнішою дівчинкою серед хлопчиків-однокласників).

За кілька років до закінчення школи Ґарнер вступила до шкільного літнього театру, де спочатку виконувала допоміжні роботи (допомагала будувати декорації і продавала квитки, виготовляла костюми), потім перейшла на епізодичні ролі і, нарешті, стала грати на сцені повноцінні ролі.

Дивно, але тоді Дженніфер була щиро впевнена, що піде по стопах батька - стане науковим фахівцем, і тільки батьки змогли направити думки і пориви майбутньої зірки в творче русло.

Дженніфер вступає до Університету в Гранвілл, вибираючи театральний курс.

У 1994 році Ґарнер отримує диплом і направляється в Нью-Йорк, де через знайомих отримує перші театральні ролі. Як, пізніше, зізнається Дженніфер, роль в бродвейській постановці вистави «A Month In The Country» допомогла їй придбати безцінний акторський досвід.

На жаль, робота в театрі приносила всього 150 доларів в тиждень, тому Дженніфер доводилося підробляти офіціанткою в одному з місцевих ресторанів.

В цей же час Ґарнер відвідує кастинги для телебачення і кіно - досить швидко їй вдалося отримати роль в телефільмі «Зоя» (Дженніфер зіграла дочку головної героїні).

Далі були невеликі ролі: в серіалі «Swift Justice», «Закон і порядок» і «Спін-Сіті» і мінісеріалі «Прогулянка мерця» (в повнометражній версії цього проекту були зайняті Шон Пенн і Сьюзан Сарандон), а також у фільмі «Вогняна жнива».

Як це часто буває, в Голлівуді іноді достатньо всього декількох епізодичних ролей, щоб тебе помітили, тому вже наступний, 1997 рік приніс Ґарнер куди більше серйозних і глибоких ролей.

Вона зіграла в картині «Роуз Гілл», історичній драмі «Площа Вашингтона» і - найголовніше - засвітилася у фільмі Вуді Аллена «Розбираючи Гаррі».

У 1998 році Дженніфер знімається в невеликій ролі в серіалі «Щастя»; на знімальному майданчику вона знайомиться з виконавцем головної ролі, актором Скоттом Фоулі, пара починає зустрічатися і в 2000 році вони одружуються.

Так вже вийшло, що шлюб збігся зі стрімким злетом кар'єри Дженніфер - комедія «Де моя тачка, чувак?» Стає суперхітом і окупає свій 13-мільйонний бюджет у кілька разів (Ґарнер зіграла роль дівчини одного з головних героїв, образ якого втілив Ештон Катчер).

Далі йде «Перл Харбор»; невелика роль однієї з медсестер, які працюють разом з головною героїнею Кейт Бекінсейл, приносить Дженніфер визнання критиків.

А потім Ґарнер погоджується ризикнути і, залишивши на час великий екран, повертається в телесеріал! Дженніфер не прогадала: серіал «Шпигунка», що розповідає історію дівчини-суперагента, став справжнім хітом у багатьох країнах світу.

Для цієї ролі Дженніфер брала уроки Тхеквондо та інших бойових мистецтв.

У період 2002 по 2004 рік серіал «Шпигунка» був номінований на «Еммі» (аналог «Оскара» у світі телебачення) у більш ніж десяти (!) номінаціях, а Ґарнер була удостоєна «Золотого Глобуса» як краща актриса телесеріалу.

З цього моменту кар'єра Ґарнер, як ракета, злітає на вершину слави: сам Стівен Спілберг запросив її на роль подружки Леонардо ДіКапріо у фільмі «Впіймай мене, якщо зможеш».

До цього моменту Скотт Фоулі втомлюється відчувати себе забутим чоловіком, і вони з Ґарнер тихо-мирно розходяться.

«Вона стала зіркою і заслуговує кращого, - заявив Скотт в інтерв'ю одному американському журналу. - Люди розлучаються, так буває ... ».

У Ґарнер зав'язується недовгий роман з актором Майклом Вартаном, але, якщо чесно, ці відносини турбують її куди менше, ніж нова роль - продюсери «Шибайголови» вирішили зробити з Електри, другорядного персонажа коміксу, центральну героїню нового фільму (важко повірити, але робота в «Електри» - перша головна роль Дженніфер для великого екрану!).

Картина «Із 13 в 30» показує, що для Ґарнер під силу і комедійні ролі.

Влітку 2004 року ім'я Ґарнер потрапляє на перші шпальти газет; вся справа в тому, що у актриси починається роман з актором Беном Аффлеком (вони познайомилися ще під час зйомок «Шибайголови»).

До цього у Аффлека були гучні відносини з самою Дженніфер Лопес, тому Ґарнер довелося терпіти порівняння, які частіше за все були не в її користь ... Швидше за все, саме щоб уникнути непотрібної галасу, Бен і Дженніфер мало з'являються на публіці і прямо-таки по-шпигунськи ховаються від папараці.

29 липня 2005 Ґарнер і Аффлек таємно поєднуються шлюбом, а в грудні 2005 року Дженніфер народила дочку Віолетт. Зараз відносини Ґарнер і Аффлека, як і раніше залишаються не публічними.

Здається, що «кар'єра» дружини і матері куди більш імпонує Ґарнер, ніж голлівудські вершини - вона зізнається, що любить готувати, доглядати за садом, для підтримки форми продовжує тренування з кікбоксингу (ця звичка залишилася з часів «Шпигунки») і незмінно підтримує кар'єру чоловіка (треба зауважити, що у Бена Аффлека і режисерські, й акторські успіхи теж зійшли на «ні») ...

Втім, від вподобаних Ґарнер пропозицій вона не відмовляється і продовжує час від часу зніматися в різних проектах.

6 січня 2009 року у подружжя народилася друга донечка, яку назвали Серафіна Роуз Елізабет Аффлек; 22 серпня 2011 стало відомо, що подружжя чекає на появу своєї третьої дитини. 27 грудня 2012 року, Дженніфер народила третю дитину - хлопчика, якого назвали Семюель Ґарнер Аффлек.

Фільмографія:

Відпустка один від одного / Sabbatical
Чоловіки, жінки і діти / Men, Women & Children
2014 Уяви собі / Imagine
2014 Олександр і жахливий, жахливий, нікчемний, дуже поганий день / Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ... Kelly
2014 День драфта / Draft Day ... Ali
2013 Далласький клуб покупців / Dallas Buyers Club ... Eve
2012 Дивне життя Тімоті Гріна / The Odd Life of Timothy Green ... Cindy Green
2011 Як по маслу / Butter ... Laura Pickler
2011 Артур. Ідеальний мільйонер / Arthur ... Susan Johnson
2010 День Святого Валентина / Valentine ... Julia Fitzpatrick
2009 Винахід брехні / The Invention of Lying ... Anna McDoogles
2009 Привиди колишніх подружок / The Ghosts of Girlfriends Past
2009 Cyrano de Bergerac ... Roxane
2007 Королівство / The Kingdom ... Janet Mayes
2007 Джуно / Juno ... Vanessa Loring
2006 Кішки-мишки / Catch and Release ... Gray
2005 Електра / Elektra ... Elektra
2004 The Animated Alias: Tribunal ... Sydney Bristow, озвучення
2004 Із 13 в 30 / 13 Going on 30 ... Jenna Rink
2003 Шибайголова / Daredevil ... Elektra Natchios
2002 Впіймай мене, якщо зможеш / Catch Me If You Can ... Cheryl Ann
2001 - 2006 Шпигунка (серіал) / Alias ​​... Sydney Bristow
2001 Приземлення Ренні / Rennie's Landing ... Kiley Bradshaw
2001 Перл Харбор / Pearl Harbor ... Nurse Sandra
2000 Де моя тачка, чувак? / Dude, Where's My Car? ... Wanda
1999 Паніка в Нью-Йорку / Aftershock: Earthquake in New York ... Diane Agostini
1999 - 2000 Час твого життя (серіал) / Time of Your Life ... Romy Sullivan
1998 - 2002 Щастя (серіал) / Felicity ... Hannah Bibb
1998 - 1999 Острів фантазій (серіал) / Fantasy Island ... Sally
1998 Дівчатка і хлопчики / 1999 ... Annabell
1997 За методом Харм / In Harm's Way ... In Harm's Way
1997 Гравець / The Player ... Celia Levison
1997 Містер Магу / Mr. Magoo ... Stacey Sampanahoditra
1997 Площа Вашингтона / Washington Square ... Marian Almond
1997 Розбираючи Гаррі / Deconstructing Harry ... Woman in Elevator, Harry's Character
1997 Роуз Гілл / Rose Hill / Mary Rose Clayborne ... Victoria Elliot at 17
1996 - 2000 Удавальник (серіал) / The Pretender
1996 - 2002 Спін Сіті (серіал) / Spin City ... Becky
1996 Прогулянка мерця (серіал) / Dead Man's Walk ... Clara Forsythe
1996 Вогняна жнива / Harvest of Fire ... Sarah Troyer
1995 Зоя / Zoya ... Sasha
1990 - 2009 Закон і порядок (серіал) / Law & Order ... Jaime
1975 - 2009 Суботнім вечором в прямому ефірі (серіал) / Saturday Night Live ... Host
1972 - 2009 Великі подання (серіал) / Great Performances ... Roxane

Нагороди та премії:

Сатурн, 2006 рік
Номінації: Краща телеактриса («Шпигунка»)

Золотий глобус, 2005 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Шпигунка»)

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Кращий музичний виступ («Із 13 в 30»)
Номінації: Кращий поцілунок («Електра»)

Золотий глобус, 2004 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Шпигунка»)

Золотий глобус, 2003 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Шпигунка»)

Премія каналу «MTV», 2003 рік
Переможець: Жіночий прорив року («Зірвиголова»)
Номінації: Кращий поцілунок («Зірвиголова»)

Золотий глобус, 2002 рік
Переможець: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Шпигунка»)
11345
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.