,
Гра престолів
Друзі
Відкриття відьом

Естелла Воррен

Естелла Воррен Естелла Воррен Естелла Воррен Естелла Воррен Естелла Воррен Естелла Воррен
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Estella Warren
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 23 грудня 1978 | козоріг
Місце народження: Пітерборо, Онтаріо, Канада
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Естелла Воррен народилася 23 грудня 1978 року в місті Пітерборо канадської провінції Онтаріо в сім'ї, що належить до середнього класу. Мати її працювала директором школи, а батько торгував автомобілями. З дитинства вона захоплювалася спортом, а саме - синхронним плаванням. Будучи вже професійним плавцем, в 12 років Естелла переїхала в Торонто, щоб тренуватися з національною командою з синхронного плавання.

Вибитися в моделі Естеллі вдалося після перемоги у шкільному шоу мод. Незабаром після цього вона вже працювала з відомим професійним фотографом Еллен фон Унверт і з'явилася поспіль у трьох номерах італійського журналу "Vogue". Про початок своєї кар'єри в якості моделі Естелла згадує: "Я думала, це буде дуже захоплююче, а виявилося, що робота моделі дуже напружена і виснажлива".

Враховуючи що Естела самостійно жила в Торонто протягом чотирьох років, її переїзд до Нью-Йорку не був для неї великою трудністю. Батько Естелли став її персональним менеджером і незабаром вона почала отримувати ту роботу, яку хотіла. Приковують погляд особа Естелли тепер можна зустріти на обкладинках французьких та іспанських журналів Marie Claire, французького, німецького, іспанського та італійського Elle, німецького GQ і навіть на Yahoo Internet Life в мережі Інтернет.

Естелла брала участь у багатьох рекламних кампаніях. Її найвідоміша робота - це представництво знаменитої парфумерної марки Chanel, обличчям якої до неї була французька співачка Ванесса Параді. Люк Бессон обрав Естеллу в якості нового обличчя лінії Chanel No. 5 і тепер її можна побачити в численних рекламах вишуканого аромату. На подіумі вона виступала за честь таких відомих дизайнерів мод як Кензо, Соня Райкіель та Ів Сен-Лоран. Естелла говорить, що вона любить свою роботу, тому що їй доводиться зустрічатися з безліччю цікавих людей. А ще вона обожнює роботу за те, що їй надається можливість подорожувати по всьому світу, адже така специфіка модельного бізнесу. Тривале перебування в літаках Естелла розглядає як мінус у своїй роботі.

Для підтримки фігури топ-моделі Естелла багато тренується: "Після щоденних тренувань я відчуваю приплив адреналіну. Я здійснюю пробіжки, катаюся на велосипеді, займаюся йогою або просто бігаю підтюпцем. Мені дуже подобається брати з собою в поїздку на велосипедах свого бойфренда. У тренажерному залі я роблю вправи на витривалість, на розтяжку". Вона також каже, що для загального тонусу вживає в їжу безліч овочів, фруктів, пісну білкову їжу і неочищені зерна: "Коли мені дуже хочеться чогось солодкого, я їм печиво і морозиво. Ще я обожнюю біфштекс". У вільний від позування перед об'єктивами час Естелла насолоджується верховою їздою, грою на піаніно, співом і звичайно ж - плаває.

Не дивно, що її часто можна побачити в купальнику, який став для неї чимось на зразок фірмового стилю. Так, у минулому році вона була головним обличчям відомого видання "Sports Illustrated Swimsuit Edition" пустуючи в купальному костюмі на пляжі з іншими моделями журналу - Летіцією Кастою, Керрі Отіс і Хайді Клум.

Маючи контракти з найбільшими модельними агентствами в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні та Мілані, чемпіонка світу з плавання, що стала супермоделлю, відкриває нову віху в своєму житті, розкриваючи своє акторське дарування на екрані. Вона завжди говорила, що із задоволенням пішла б грати в кіно. І врешті-решт Естелла зважилася почати кар'єру актриси. У 2001 році вийшли відразу чотири її дебютних фільму. Це «Гонщик», де вона грає Софію Сімоне, дівчину чемпіона світу в гонках "Індікар". У картині вона зіграла разом з Сильвестром Сталлоне, який кілька років виношував ідею створення цього фільму. В «Планеті мавп» Воррен грає персонажа на ім'я Даена, людську рабиню. У фільмі вона продемонструвала всю свою фізичну підготовку, постійно бігаючи, плаваючи, підскакуючи на конях і стрибаючи через вікна. Четвірка її дебютних фільмів включає також картини «Третій зайвий» і «Парфуми».

Список фільмів за участю Естелли Воррен зараз починає рости з завидною інтенсивністю. Її останні роботи - фільми «Кенгуру Джек» та «Гальмо» - остаточно закріпили Естеллу в якості дуже талановитої і затребуваною актриси. Незабаром вийде ще чотири фільми з її участю. Це досить масштабні проекти, які за прогнозами, принесуть творцям чимало грошей, а актором - славу.

В останні роки Естелла постійно знаходиться в центрі уваги преси. Вона дає іноді десятки інтерв'ю на день.

Фільмографія:

2011 Manson Girls ... Кетрін «Джипсі»
2011 Last Tango, The ... Марія
2010 Побачимося у вересні / See You in September ... Ліндсей
2010 Irreversi ... Кет
2010 Transparency ... Моніка
2009 Красуня і чудовисько / Beauty and the Beast (ТБ) ... Белль
2009 Свідомість / Mental (серіал) ... Ніоба Грем
2009 Спокуслива синява / Blue Seduction (ТБ) ... Метті
2007 Lies and Crimes / Lies and Crimes (ТБ) ... Саллі Хенсон
2006 Тейффобія / Taphephobia ... Джессі Леннокс
2006 Шайбу! Шайбу! / Pucked ... Джессіка
2005-2010 говорить з привидами / Ghost Whisperer (серіал) ... Алексіс Фогерті
2005 Легке захоплення / Her Minor Thing ... Джина
2004 Blowing Smoke / Blowing Smoke (ТБ) ... Фей Грейнджер
2004 Диявол повертається / Trespassing ... Крісті Гудмен
2004 Мисливець за головами / Pursued ... Емілі Кітс
2003 Я звинувачую / I Accuse ... Кімберлі Йансен
2003 Гальмо / Cooler, The ... Шарлін
2003 Кенгуру Джекпот / Kangaroo Jack ... Джессі
2001 Третій зайвий / Tangled ... Еліз Стівенс
2001 Планета мавп / Planet of the Apes ... Даена
2001 Гонщик / Driven ... Софія Саймон
2001 Парфум / Perfume ... Еріенн
1999 - ... Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit (серіал) ... Ейпріл Трост
1998-2006 Шоу 70-х / That '70s Show (серіал) ... Ракель
1990-2010 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Ейпріл Трост

Нагороди та премії:

Золота малина, 2002 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль другого плану («Гонщик»)
6651
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.