,
Гільда
Відкриття відьом
Теорія великого вибуху

Майкл Кітон зіграє в екранізації роману Вінса Флінна

Майкл Кітон зіграє в екранізації роману Вінса Флінна Майкл Кітон зіграє в екранізації роману Вінса Флінна
Майкл Кітон виконає роль одного з головних персонажів в екранізації бестселера Вінса Флінна «Американський убивця» (American Assassin).

Кітон зіграє ветерана Холодної війни Стена Херлі - неймовірно небезпечного і моторошно засекреченого офіцера ЦРУ, який займається навчанням молодих агентів. Історія починається з того, що заступник директора Ірен Кеннеді дає Херлі завдання: взяти під своє крило убитого горем спецназівця Мітча Раппа, який втратив наречену під час терористичної атаки. У самий розпал навчання Херлі і Рапп відправляються виконувати спільну з турецьким агентом місію, їх мета - знайти і зупинити невідомого оперативника, який планує почати Третю світову війну на Близькому Сході.

Над адаптацією сценарію працює Стівен Шифф - автор культової стрічки «Волл-стріт 2: Гроші не сплять». Постановкою фільму займеться Майкл КуестаУбити посланця», «Чужий серед своїх»).

Фінансувати проект будуть кінокомпанії CBS Films і Lionsgate.

«Американський убивця» - один з чотирнадцяти романів про борця з тероризмом Мітча Раппа. Стен Херлі - найважливіший персонаж цього всесвіту і кумир мільйонів читачів.
6711
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Рання пташка
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно