,
Секс і Каліфорнія
Кохання Мер′єм
Злюки бобри

Майкл Фассбендер зіграє в екранізації «Assassin′s Creed»

Майкл Фассбендер зіграє в екранізації «Assassin′s Creed» Майкл Фассбендер зіграє в екранізації «Assassin′s Creed»
Майкл Фассбендер зіграє головну роль в екранізації популярної серії ігор «Assassin's Creed». Про це повідомляє видання Variety.

За сюжетом головний герой викрадений таємною організацією, пов'язаної з Орденом Тамплієрів, і дізнається, що його предки були майстерними вбивцями. Викрадачі відправляють героя в минуле, щоб розшукати важливі історичні артефакти.

У минулому році компанія Ubisoft, що виробляє гру, вела переговори з Sony про спільну екранізації, але вони закінчилися безрезультатно. Тепер Ubisoft має намір зняти фільм за мотивами «Assassin's Creed» самостійно. Проте участь в проекті інших голлівудських мейджорів не виключається.

Нагадаємо, що чергова гра з серії під назвою «Assassin's Creed III» вийде восени 2012 року. Тепер події будуть відбуватися під час війни за незалежність у США.
2741
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Поліція Парадайз
Постукай в мої двері
Сліпа зона
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно