,
Крила кохання
Коломбо
Кохання Мер′єм

Різ Візерспун зніметься у науковій-фантастиці Олександра Пейна

Різ Візерспун зніметься у науковій-фантастиці Олександра Пейна Різ Візерспун зніметься у науковій-фантастиці Олександра Пейна
Різ Візерспун зіграє в сатиричній науково-фантастичній стрічці «Зменшення» (Downsizing).

Дія стрічки відбувається в недалекому майбутньому, коли людству стає підвладне зменшення в восьмикратному розмірі, заради того, щоб заощадити природні ресурси і уникнути їх надмірного споживання. Головний герой, на роль якого затверджено Метта Деймона, разом зі своєю дружиною вирішуються на зменшення свого тіла як можливість змінити життя на краще і позбутися, нарешті, фінансових проблем. Але в останній момент дружина героя відмовляється від процедури, залишаючи чоловіка єдиною маленькою людиною в їх союзі.

Сценарій до фільму написав Джим Тейлор, відомий по картині «На узбіччі». Постановкою стрічки займеться Олександр ПейнНащадки», «Небраска»).

Нагадаємо, що минулий рік став досить вдалим для кар'єри Різ Візерспун. Вона знялася в біографічній драмі «Дика», за яку цілком може отримати номінацію на майбутній «Оскар». Крім того, її можна буде побачити в новому фільмі Пола Томаса Андерсона «Вроджена вада».
5694
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Останнє королівство
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно