,
Нарко
Полдарк
11.22.63

Аманда Крю

Аманда Крю Аманда Крю Аманда Крю Аманда Крю Аманда Крю Аманда Крю
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, сценарист
Ім’я (лат.): Amanda Crew
Зріст: 1.77 м
Дата народження: 5 червня, 1986 | близнюки
Місце народження: Лонглі, Британська Колумбія, Канада
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Аманда Крю (Amanda Crew) народилася 5 червня 1986 року в місті Лонглі, Британська Колумбія, Канада. Її батьки не мали жодного відношення до мистецтва: мати займалася юридичними питаннями, а батько працював в центі телекомунікацій. Навчаючись в школі Аманда стала відвідувати театральний гурток, а вже в четвертому класі вона вийшла на сцену зігравши в музичному спектаклі «Історії Дракона». За блискучу гру на сцені дівчинку помітили три різних агента і запросили зніматися в рекламних роликах, серед яких була і реклама «Coca-Cola». У той же період вона стала активно грати в багатьох інших постановках. А після закінчення середньої школи Крю успішно поступила в Американську академію драматичного мистецтва.

У 2004 році Аманда почала зніматися в підлітковому телесеріалі «Школа перших ракеток». Через рік, після того як вона покинула цей проект, їй запропонували ролі в серіалах «Таємниці Смолвіля» і «Перехідний вік», які й принесли актрисі першу популярність.

З 2006 по 2008 рік Крю грала в драматичному серіалі «Вістлер». Роль сімнадцятирічної дівчини Керрі Міллер, що заплуталася в своїх почуттях, принесла Аманді першу нагороду - вона отримала премію «Leo Awards». Пізніше Аманда Крю знову була відзначена в номінації на цю нагороду за роботу над картинами «Повторюючі реальність» і «Сестри та брати».

У 2006 році актриса вперше з'являється на великому екрані в третій частині культового молодіжного трилера «Пункт призначення». Незважаючи на змішані відгуки критиків, фільм зібрав хорошу касу - понад 100 млн доларів по всьому світу, а Аманда Крю стала відома за межами Канади. Привернувши до себе увагу кіностудій, Аманда незабаром зіграла в цілому ряді картин, серед яких молодіжна комедія «Вона - чоловік», «Здохни, Джон Такер», «Та сама ніч», «Ковчег монстра» і «Сексдрайв».

У 2009 році виходять дві картини з її участю: хорор «Привиди в Коннектикуті» та комедійна мелодрама «Інсценований розрив». У 2010 році Аманда Крю зіграла головну роль у фентезі-драмі «Подвійне життя Чарлі Сент Клауда». Це історія про молоду людину, яка заново шукає сенс життя. Партнером в цьому фільмі був Зак Ефрон.

Також у фільмографії актриси з'явились й інші яскраві роботи - «Зона Чарлі», «Джобс: Імперія спокуси», «Божевільний вид кохання», «Вік Аделайн», «Сила волі». Також Аманда знялась і у двох популярних телесеріалах - «Форс-мажори» та «Кремнієва Долина».

Своє особисте життя актриса не афішує. Відомо, що вільний від роботи час, Аманда Крю присвячує своїм домашнім улюбленцям і фотографії. У 2007 році актриса поповнила ряди веганів, що виключають зі свого раціону абсолютно всі продукти тваринного походження.

Фільмографія:

2017 Столик №19 / Table 19 ... Nikki
2016 Задушливий прийом / Chokeslam ... Sheena DeWilde
2016 Бідний хлопчик / Poor Boy ... Charlene Rox
2016 Сила волі / Race ... Peggy
2015 Weepah Way for Now ... Alice
2015 Вік Аделайн / The Age of Adaline ... Kikki Jones
2014 Погане місто / Bad City ... Izzy Fontaine
2014 Такий же / The Identical ... Helen Hemsley
2014 - ... Кремнієва Долина / Silicon Valley (серіал) ... Monica
2013 Божевільний вид любові / Crazy Kind of Love ... Bette
2013 Жорстока / Ferocious ... Leigh Parrish
2013 Міс Набір номера / Miss Dial ... Amanda
2013 - 2016 Мотив / Motive (серіал) ... Robin Keaton
2013 Джобс: Імперія спокуси / jOBS ... Julie
2012 Безіменний проект Адама Штікеля / ABC / Untitled Adam Sztykiel / ABC Project (ТБ) ... Sam
2012 Битва на ножах / Knife Fight ... Helena St. John
2011 Мальовничий / Picturesque (короткометражний)
2011 Зона Чарлі / Charlie Zone ... Jan
2011 Сестри і брати / Sisters & Brothers ... Nikki
2011 - ... Форс-мажори / Suits (серіал) ... Lola Jensen
2010 Всі, що блищить / All That Glitters (відео, короткометражний) ... Amanda Crews - Whitney Carmichael
2010 Повторюючі реальність / Repeaters ... Sonia Logan
2010 Подвійне життя Чарлі Сент Клауда / Charlie St. Cloud ... Tess Carroll
2009 Інсценований розрив / The Break-Up Artist ... Britney
2009 Привиди в Коннектикуті / The Haunting in Connecticut ... Wendy
2008 Сексдрайв / Sex Drive ... Felicia
2008 Ковчег монстра / Monster Ark (ТБ) ... Joanna
2008 Та сама ніч / That One Night ... Marie
2006 Здохни, Джон Такер / John Tucker Must Die ... Hallway Girl
2006 - 2007 Вістлер / Whistler (серіал) ... Carrie Miller
2006 Вона - чоловік / She's the Man ... Kia
2006 Пекельне пекло / Meltdown: Days of Destruction (ТБ) ... Kimberly
2006 Пункт призначення 3 / Final Destination 3 ... Julie Christensen
2004 - 2005 Перехідний вік / Life As We Know It (серіал) ... Polly Brewer
2004 - 2006 Школа перших ракеток / 15 / Love (серіал) ... Tanis McTaggart
2001 - 2011 Таємниці Смолвіля / Smallville (серіал) ... Sorority Girl
345
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.