,
Чорний список
Величне століття. Нова володарка
Секс і Каліфорнія

Крістен Ріттер

Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер Крістен Ріттер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, сценарист
Ім’я (лат.): Krysten Ritter
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 16 грудня, 1981 | стрілець
Місце народження: Блумсберг, Пенсильванія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама

Біографія:

Крістен Ріттер (Krysten Alyce Ritter) народилася 16 грудня 1981 року в місті Блумсберг, штат Пенсільванія. Її дитинство пройшло на сімейному ранчо неподалік від Шікшінні, де жили мати, вітчим і сестра. Батько Крістен проживав неподалік в іншому містечку під назвою Бентон. У модельний бізнес Крістен Ріттер потрапила випадково: в 15 років її помітив агент в місцевому торговому центрі «Wyoming Valley Mall». В одному з інтерв'ю актриса згадувала свої власні відчуття про свій зовнішній вигляд в той момент так: «висока, незграбна і дуже-дуже худа». Пізніше, ще навчаючись у середній школі, Ріттер відвідала Нью-Йорк, де й почала кар'єру професійної моделі. Спочатку дівчина підписала контракт з агентством «Elite Model Management», а потім з «Wilhelmina Models». До вісімнадцяти років Крістен остаточно перебралася в Нью-Йорк з метою повністю присвятити себе модельному бізнесу. Її знімки друкувалися в періодичних виданнях. Також дівчина активно знімалася для телебачення. Ріттер можна було побачити в численних журналах, каталогах і на модних подіумах Мілана, Нью-Йорка, Парижа і Токіо.

Вперше на знімальному майданчику дівчина опинилася завдяки виробнику газованих напоїв «Dr. Pepper», і саме на зйомках Крістен вперше зрозуміла, що її подобається грати перед камерою. Вона відчувала себе природно і вільно, як на кастингу, так і безпосередньо в роботі перед камерою. У період з 2001 року Крістен отримала запрошення на зйомки в декількох кінопроектах. Однією з найбільш помітних робіт стала роль студентки в мелодрамі Майкла Ньюелла «Посмішка Мони Лізи», де її партнерками стали Джулія Робертс, Кірстен Данст і Джулія Стайлз.

У 2006 році вона спробувала себе в якості театральної актриси: Ріттер зіграла на сцені бродвейського театру «Second Stage Theatre» у виставі «All This Intimacy», поставленій за п'єсою Раджива Джозефа.

Крістен Ріттер відвідувала акторські курси Марджері Беллентайн, і після їх завершення у 2007 році переїхала до Лос-Анджелеса. Спочатку вона грала переважно в епізодичних ролях в таких картинах як «Inseparable», «Хлопці в басейні», «27 весіль», «Одного разу у Вегасі». Проте згодом їй стали діставатися більш помітні ролі на екрані.

У 2009 році Крістен Ріттер зіграла найкращу подругу головної героїні в комедії «Зізнання шопоголіка», де її партнерами по знімальному майданчику стали Айла Фішер і Х'ю Денсі. Аналогічна роль їй дісталася в романтичній комедії режисера Джима Філд Сміта «Занадто крута для тебе». Пізніше Крістен Ріттер з'явилася в одному з епізодів серіалу «Пліткарка». Ця серія мала стати початком нового спін-офа цього проекту і передбачалося участь Крістен в подальших серіях - вона повинна була грати молодшу сестру головної героїні - але проект був відкладений на невизначений термін. Також, Крістені Ріттер дісталась роль в культовому американському телесеріалі «Пуститися берега». Актриса зіграла подружку головного героя Джессі Пінкмана - Джейн Маргуліс - в другому сезоні популярного шоу.

У 2010 році актриса зіграла головну роль в картині «Як зайнятися любов'ю з жінкою», де її партнером по знімальному майданчику став Джош Мейерс. Фільм заснований на бестселері Дженні Джеймсон, відомої американської порноактриси і фотомоделі, власниці неофіційного титулу «Королева порноіндустрії». У тому ж році Крістен Ріттер виконала головну роль в серіалі «Гравітація», що розповідає про людей, які намагалися покінчити життя самогубством, але отримали другий шанс на життя. Інших ключових героїв в проекті зіграли Іван Сергій, Вінг Реймс і Рейчел Хантер. Ще одна помітна робота Крістен Ріттер - фільм Ніка Хемм «Вбити Боно». Головні ролі в цій картині виконали Бен Барнс і Роберт Шиен, а Крістен дісталася ключова жіноча героїня.

У 2011 році Ріттер разом з Алісією Сільверстоун грають головні ролі в комедійному хорорі «Vamps» - історію про двох сексуальних вампірш, які закохавшись ставлять під загрозу своє безсмертя.

У 2014 році з Крістен Ріттер на екрани виходить відразу пять фільмів: комедійна драма «Слухай, Філіп», детектив «Вероніка Марс», мелодрама «Астма», байопік «Великі очі» і комедія «Голі перці». Однак справжню популярність актрисі принесла роль в телесеріалі «Джессіка Джонс», заснованому на однойменному персонажі коміксів Marvel. За сюжетом колишня супергероїня Джессіка Джонс, котра переживає посттравматичний розлад, намагається налагодити своє життя. Дівчина не бажає повертатися до супергеройський обов'язків, вона відкриває маленьке детективне агентство, щоб допомагати людям, які потрапили в складну ситуацію. За цю роль Ріттер у 2016 році була номінована на престижну премію «Сатурн».

Коли журналісти задають Крістен питання, пов'язане з її особистим життям, вона в більшості випадків відмовляється відповідати. Крістен говорить про себе як про жінку, яка не підходить для шлюбу. Свої стосунки зірка воліє тримати в таємниці, що тільки підсилює цікавість преси і шанувальників. Відомо, що Крістен Ріттер перебувала в любовному зв'язку з Іваном Сергієм, Райлі Смітом і Брайаном Джераті. Зараз актриса зустрічається з музикантом Адамом Грандушелєм.

Крім зйомок у кіно і на телебаченні, Ріттер приділяє увагу питанню захисту прав тварин, а також співає і грає на гітарі в групі «Ex Vivian».

Фільмографія:

2017 - ... Захисники / The Дефендерс (серіал) ... Jessica Jones
2013 Допомога / Assistance (ТБ) ... Nora Johnson
2017 Герой / The Hero ... Lucy
2015 - ... Джессіка Джонс / Jessica Jones (серіал) ... Jessica Jones
2014 Управління польотом / Mission Control (ТБ) ... Dr. Mary
2014 Голі перці / Search Party ... Christy
2014 Великі очі / Big Eyes ... DeeAnn
2014 Asthma ... Ruby
2014 Вероніка Марс / Veronica Mars ... Gia Goodman
2014 Послухай, Філіп / Listen Up Philip ... Melanie Zimmerman
2013 Допомога / Assistance (ТБ) ... Nora Johnson
2013 - ... Чорний список / The Blacklist (серіал) ... Rowan Mills
2012 Refuge ... Amy
2012 - 2013 Не вір су *** з квартири 23 / Do not Trust the B ---- in Apartment 23 (серіал) ... Chloe
2012 BuzzKill ... Nicole
2011 Вампірші / Vamps ... Stacy
2011 Кращі друзі і дитина / L! Fe Happens ... Kim
2011 Любовь кусається / Love Bites (серіал) ... Cassie
2010 Вбити Боно / Killing Bono ... Gloria
2010 Як зайнятися любов'ю з жінкою / How to Make Love to a Woman ... Lauren Baker
2010 Гравітація / Gravity (серіал) ... Lilly
2010 Занадто крута для тебе / She's Out of My League ... Patty
2009 Glock (короткометражний)
2009 Прокинутися мертвим / Woke Up Dead (серіал) ... Cassie
2009 - 2013 Шоу Клівленда / The Cleveland Show (серіал) ... Gina
2009 Зізнання шопоголіка / Confessions of a Shopaholic ... Suze
2008 Маргарет / Margaret ... Salesgirl
2008 Останній міжнародний плейбой / The Last International Playboy ... Ozzy
2008 Одного разу у Вегасі / What Happens in Vegas ... Kelly
2008 - 2013 Пуститися берега / Breaking Bad (серіал) ... Jane Margolis
2008 27 весіль / 27 Dresses ... Gina the Goth
2007 The Rich Inner Life of Penelope Cloud (ТБ) ... Georgia
2007 Собача любов / Heavy Petting ... Innocent Bystander
2007 - 2012 Пліткарка / Gossip Girl (серіал) ... Carol Rhodes
2007 - ... В курсі останніх подій з Челсі / Chelsea Lately (серіал) ... Chloe
2006 Inseparable (ТБ) ... Melinda
2006 - 2007 Особливий день / Big Day (серіал) ... Ellen
2006 - 2010 Довго і щасливо / 'Til Death (серіал) ... Allison Stark
2006 Правосуддя / Justice (серіал) ... Eva Moore
2006 Щоденники Бедфорда / The Bedford Diaries (серіал) ... Erin Kavenaugh
2005 Хлопці в басейні / Pool Guys (ТБ) ... Amy
2005 Рогатка / Slingshot ... Beth
2005 - ... Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Dana Polk
2005 - 2007 Джонні Зіро / Jonny Zero (серіал) ... Quinn
2004 Таннер на Таннер / Tanner on Tanner (серіал) ... Saleswoman
2004 - 2007 Вероніка Марс / Veronica Mars (серіал) ... Gia Goodman
2003 Посмішка Мони Лізи / Mona Lisa Smile ... Art History Student
2003 - 2004 Вупі / Whoopi (серіал) ... Bryn
2003 The Look ... Mara
2002 Освіжись! / Freshening Up (ТВ, короткометражний) ... Girl on couch
2002 Гармент / Garmento ... Poncho Model
2000 - 2007 Дівчата Гілмор / Gilmore Girls (серіал) ... Lucy
1990 - 2010 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Tracy Warren
1968 - 2012 Одне життя, щоб жити / One Life to Live (серіал) ... Kay

Нагороди та премії:

Сатурн, 2016 рік
Номінації: Краща телеактриса серіалу («Джессіка Джонс»)
7834
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Ми - такі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.