,
Пригоди Мерліна
Стріла
Секс і Каліфорнія
Загрузка...

Блейк Лайвлі

Блейк Лайвлі Блейк Лайвлі Блейк Лайвлі Блейк Лайвлі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Blake Lively
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 25 серпня 1987 | діва
Місце народження: Тарзана, Каліфорнія, США
Жанри: драма, мелодрама, комедія
Чоловік: Райан Рейнольдс ... дві дитини

Біографія:

Блейк Христина Лайвлі народилася 25 серпня 1987 року в Каліфорнії, в місті Тарзана. Її батько - актор Ерні Лайвлі, мати - менеджер з пошуку талантів Елейн Лайвлі. У Блейк є два брати, і дві сестри, всі вони пішли по стопах батьків і зайняті в шоу-бізнесі.

Свою першу роль Блейк зіграла в 10 років. Це була зубна фея Тріксі у фільмі «Пісочна людина», який продюсував її батько. Після цього Блейк повернулася до навчання в школі, але в 2004 році перервала навчання для зйомок у фільмі «Джинси-талісман». Для кастингу на роль Бріджит Блейк послала своє фото без зазначення будь яких даних, продюсери подумали, що це жарт, але коли вона прийшла на прослуховування вердикт був однозначним "Це Бріджит". До речі, у фільмі батька Бріджит грає справжній батько Блейк.

Після фільму про джинси були ролі у фільмах «Саймон говорить», «Нас прийняли!» і «Елвіс і Анабель». 10 грудня 2006 вона отримала премію від Hollywood Life за роль в «Нас прийняли!», і це сприяло отриманню ролі Серени Ван Дер Вудсен в серіалі «Пліткарка». Серена Ван Дер Вудсен стала одним з найпопулярніших персонажів, іконою стилю і прикладом для наслідування для тисяч дівчат по всьому світу. А Блейк - предметом захоплення чоловіків.

Блейк встигає зніматися й у великому кіно. У 2008 році на екрани вийшов фільм «Джинси-талісман - 2». Вона з'являється у фільмі «Нью-Йорк, я люблю тебе», у фільмі «Приватне життя Піппи Лі» грає молоду Піппу. В кінці 2010 року вийшов фільм «Місто злодіїв», режисером якого виступив Бен Аффлек.

Два роки бойфрендом Блейк був її партнер по серіалу «Пліткарка» Пенн Бедглі. З 9 вересня 2012 року Лайвлі одружена з Райаном Рейнольдсом, з яким вона зустрічалася 11 місяців до їхнього весілля. У подружжя є дві дочки - Джеймс Рейнольдс (2014 року) і Айнес Рейнольдс (2016).

Фільмографія:

2016 Бачу лише тебе / All I See Is You ... Gina
2016 Мілина / The Shallows ... Nancy
2016 Світське життя / Café Society ... Veronica
2015 Вік Аделайн / The Age of Adaline ... Adaline Bowman
2012 Gossip Girl: XO XO (ТБ) ... Serena van der Woodsen / грає саму себе
2012 Дикуни: Допити / Savages: The Interrogations (відео) ... Ophelia; короткометражка
2012 Дикуни / Savages ... O
2011 Провінціалка / Hick ... Glenda
2011 Зелений Ліхтар / Green Lantern ... Carol Ferris
2010 Місто злодіїв / The Town ... Krista Coughlin
2009 Приватне життя Піппи Лі / The Private Lives of Pippa Lee ... Young Pippa
2008 Нью-Йорк, я люблю тебе / New York, I Love You ... Ex-Girlfriend (segment 'Brett Ratner')
2008 Джинси - талісман 2 / The Sisterhood of the Traveling Pants 2 ... Bridget Vreeland
2007 - 2012 Пліткарка / Gossip Girl (серіал) ... Serena van der Woodsen
2007 Елвіс і Анабелла / Elvis and Anabelle ... Anabelle
2006 Саймон говорить / Simon Says ... Jenny
2006 Нас прийняли! / Accepted ... Monica Moreland
2005 Джинси - талісман / The Sisterhood of the Traveling Pants ... Bridget
1995 Пісочна людина / Sandman ... Tooth Fairy
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Chandelier Martini
10300
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.