,
11.22.63
Статус стосунків: усе складно
Хороший лікар

Кара Делевінь

Кара Делевінь Кара Делевінь Кара Делевінь Кара Делевінь Кара Делевінь
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Cara Delevingne
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 12 серпня, 1992 | лев
Місце народження: Лондон, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, фентезі, трилер

Біографія:

Кара Делевінь (Cara Jocelyn Delevingne) народилася в англійській столиці 12 серпня 1992 року, у заможній родині Пандори Енн Стівенс - шоппера торгової мережі «Selfridges», і Чарльза Хамара Делевінь - архітектора-проектувальника. Дід Кари по батьківській лінії, сер Джослін Стівенс, колись керував британською державною комісією «English Heritage». Дитинство дівчинки пройшло в Белгрейвії, одному з найбільш фешенебельних лондонських районів. Родина Делевінь жила в розкішному особняку, а вчилася Кара разом з іншими «вершками суспільства», в приватній школі «Bedales». Кара була однією з трьох дочок в сім'ї. Хлоя, старша сестра, не спокусилася ні модельним бізнесом, ні акторською діяльністю. Поппі, середня, стала моделлю, але не досягла видатних результатів. Кара пішла по стопах Поппі, але, на відміну від середньої сестри, зуміла стати відомою топ-моделлю.

У модельний бізнес молодша Делевінь прийшла в 17-річному віці, у 2009 році. Вперше вийшла на подіум з показом колекції «Clements Rjbeiro», а через кілька місяців - колекції «Burberry». Через три роки Кара стала однією з трьох кращих топ-моделей в рекламуванні бренду «Burberry Beauty», до цього встигнувши взяти участь в показах колекцій відомих дизайнерських брендів «Zara», «H&M», «Dominic Jones Jewellery» і «Blumarine».

Тріумф в «Burburry» привернув до Делевінь увагу і інших модних будинків. Кінець 2012 року став для англійської красуні справжнім проривом. Нею зацікавилися десятки найвідоміших виробників модного одягу, присвоїли звання «Модель року» від «British Fashion Awards», запропонували контракт з «DKNY».

Незважаючи на запаморочливі успіхи в модельному бізнесі, Кара ніколи не залишала спроб стати кіноактрисою. У 2008 році вона пробується на головну роль в картині Тіма Бертона «Аліса в країні чудес», але режисер в результаті вибирає Мію Васіковську.

Довгоочікуваний дебют на великому екрані для красуні відбувся у 2012 році в екранізації «Анни Кареніної». У фільмі, де в головних ролях знімалися Кіра Найтлі і Джуд Лоу, Кара виконала невелику роль княжни Сорокіної.

У 2013 році актриса знялася в короткометражці «Повернення» і озвучила діджея в культовій комп'ютерній грі «GTA-5». Знімалася в ряді інших фільмів, переважно в епізодичних ролях.

У 2015 році на екрани вийшли «Пен: Подорож до Небувалії» (приквел до казки про Пітера Пена) і «Паперові міста» по книзі Джона Гріна. І якщо у першій стрічці Делевінь зіграла другорядну роль, то у другій - одну з головних - Марго Рот Шпігельман. Слідом за цими фільмами, у 2016 році, Делевінь грає в екранізації серії коміксів DC «Загін самогубців», де Карі дісталася роль «Чарівниці».

У найближчому майбутньому Кару Делевінь можна буде побачити у фантастичній стрічці Люка Бессона «Валер'ян і місто тисячі планет» та «костюмованій» мелодрамі «Тюльпанова лихоманка».

Серед інших талантів Кари Делевінь можна відзначити її особливу любов до музики: дівчина прекрасно співає, а також володіє грою на гітарі та барабанах.

У 2014 році Кара зізналася у своїй бісексуальності. Якийсь час вона зустрічалася з актрисою Мішель Родрігес, але в результаті пара розпалася. З кінця 2014 року зустрічається зі співачкою Енні Кларк.

Фільмографія:

2017 Валеріан і місто тисячі планет / Valerian and the City of a Thousand Planets ... Laureline
2017 Тюльпанова лихоманка / Tulip Fever ... Henrietta
2016 Лондонські поля / London Fields ... Kath Talent
2016 Загін самогубців / Suicide Squad ... June Moone / Enchantress
2016 Закохані діти / Kids in Love ... Viola
2015 Пен: Подорож до Небувалії / Pan ... Mermaids
2015 Паперові міста / Paper Towns ... Margo
2015 Taylor Swift: Bad Blood (відео) ... Mother Chucker; короткометражка
2014 Die Antwoord: Ugly Boy ... короткометражка
2014 The Feeling Nuts Comedy Night (ТБ)
2014 Обличчя янгола / The Face of an Angel ... Melanie
2012 Анна Кареніна / Anna Karenina ... Princess Sorokina
2012 - ... Плейхаус / Playhouse Presents (серіал) ... Chloe
10379
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.