,
Пригоди Мерліна
Постукай в мої двері
Помаранчевий - хіт сезону

Гейлі Беннетт

Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт Гейлі Беннетт
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Haley Bennett
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 7 січня, 1988 | козеріг
Місце народження: Форт-Маєрс, Флорида, США
Жанри: Драма, трилер, комедія

Біографія:

Гейлі Беннетт (Haley Loraine Keeling) народилася 7 січня 1988 року в американському місті Форт-Майерс, штат Флорида. Коли Гейлі була ще дитиною, вона разом зі своїми батьками, Лейлані Дорсі Беннетт і Рональдом Кілінгом, переїхала в місто Стоу, штат Огайо. Там вона вступила до середньої школи Стоу-Мунро Фолс. Через деякий час всі повернулися в рідне місто. Батьки віддали Гейлі на навчання в музичну школу, а також на уроки акторської майстерності у вищій школі Баррон Колльер. У 2005 році відразу після випускних іспитів Гейлі разом з матір'ю переїхали у Лос-Анджелес. Метою переїзду було продовження акторської кар'єри Гейлі.

Беннетт дебютувала у кінематографі в 2007 році в англо-американській романтичній комедії Марка Лоуренса «Від музики до кохання один крок», головні ролі в якій виконали Х'ю Грант і Дрю Беррімор. Картина оповідала про поп-співака і студентку з літературними здібностями, яка поставила собі за ідеєю написати справжній хіт. Стрічка була насичена музикою і піснями у виконанні акторів. Гейлі не стала винятком. Після виходу музичної комедії актриса потрапила на сторінки журналу GQ, і підписала контракт із звукозаписною студією, почавши роботу над першим альбомом.

Наступною стрічкою за участю молодої актриси стала комедія Деба Хейгена «Коледж». Динамічна молодіжна картина зображала численні студентські баталії.

У 2008 році Беннетт знялася в містичному трилері Мікі Ліделл «Привиди Моллі Хартлі». Гейлі отримала головну роль і зіграла дівчину, яка піддалася нападу своєї розумово відсталої матері і з часом почала помічати в собі прояви тієї ж самої хвороби. Партнером Беннетт по знімальному майданчику став лауреат премії Teen Choice Awards за роль в молодіжному телесеріалі «Пліткарка» Чейс Кроуфорд. В цьому ж році актриса отримала роль в сімейному трагікомедії Девіда Френкеля «Марлі та Я», заснованої на однойменній автобіографії журналіста Джона Грогана. Фільм розповідає історію сімейної пари, яка жила, любила, лаялася, мирилася, заводила дітей, але чиїм незмінним супутником постійно був домашній улюбленець невгамовний пес Марлі, який отримав ім'я на честь ямайського музиканта Боба Марлі. Картина була удостоєна премії Teen Choice Awards. Головні ролі в стрічці зіграли Дженніфер Еністон і Овен Вілсон.

У 2009 році Гейлі отримала роль в короткометражній драмі Шекхара Капура «Проходження». Фільм розповідає про події у Франції періоду сорокових років, коли країна вже була окупована військами Вермахту.

У 2010 році Беннетт стала учасницею проекту режисера Фідона Папамайкла «Загублена Аркадія». Драма розповідає про пригоди двох підлітків, брата і сестри, на теренах Греції. Одночасно з цим актриса виконала головну жіночу роль у комедійному трилері Джо Данте, відомого за фільмом «Гремліни», «Брами».

У 2010 році глядачі побачили нову роботу Беннетт фантастичну комедію Грегга Аракі «Ба-бах». Фільм заснований на історії про декількох молодих людей, що володіють надздібностями і можливістю запобігти майбутньому кінцю світу. У 2014 році на великі екрани вийшло відразу чотири фільми з її участю - кримінальна драма «Після падіння», хорор «Крісті», драма «Біле місто» і трилер «Праведник».

Нещодавно відбулися дві прем'єри - вестерн «Чудова сімка» і детективний трилер «Дівчина у потягу». У рімейку «Чудової сімки» режисер картини Антуан Фукуа довірив Беннетт роль вдови Емми Каллен, що живе в золотодобувному містечку. Щоб позбутися від свавілля злочинців, які тероризують місто, головна героїня наймає сім стрільців. Разом з Гейлі Беннетт в картині знялися відомі актори Дензел Вашингтон, Кріс Пратт, Ітан Гоук та інші хлопці в ковбойських капелюхах. Друга стрічка «Дівчина у потягу» - це екранізація однойменного гостросюжетного роману Поли Хокінс. У центрі сюжету - п'яничка Рейчел, яка пережила розлучення і залишилася без даху над головою. Кожен новий день героїня зустрічає в ранковій електричці, яка проїжджає повз будинок її колишнього чоловіка і його нової сім'ї. Також в цьому будинку проживає інше щасливе подружжя, здатне привернути до себе увагу. Рейчел заздрить цим людям, але одного разу Меган, дружина щасливої пари, зникає, і головним підозрюваним стає Рейчел. Спочатку на роль Меган розглядалися Кейт Мара і Марго Роббі, але з різних причин вони вибули з проекту. В результаті Меган зіграла Гейлі Беннетт.

Свій шлях до успіху в Голлівуді білява красуня називає нелегким і звивистим. Вона стверджує, що багато її колег, з якими вона починала, були талановитіші її, але не змогли реалізуватися через страх і скутість. Деякі зійшли з дистанції, тому що відволіклися на щось інше. Тому особисте життя Гейлі Беннетт сьогодні відсунуте далеко на другий план, адже на першому стоїть професія, що не терпить роздвоєння. У зірки безліч шанувальників. Її часто бачать з красивими супутниками. Але про серйозний роман або хоча б захоплення поки що не чути.

У вільний час актриса обожнює слухати музику, співати і танцювати. Кажуть, все це виходить у неї дуже талановито.

Фільмографія:

2017 Відважні / Thank You for Your Service ... Saskia Schumann
2017 Невагомість / Weightless
2016 Правила не застосовуються / Rules Do not Apply ... Mamie
2016 Вид вбивства / A Kind of Murder ... Ellie
2016 Дівчина у потягу / The Girl on the Train ... Megan Hipwell
2016 Чудова сімка / The Magnificent Seven ... Emma Cullen
2015 Хардкор / Hardcore Henry ... Estelle
2014 Праведник / The Equalizer ... Mandy
2014 Біле місто / White City ... Eva
2014 Крісті / Kristy ... Justine
2014 Після падіння / After the Fall ... Ruby
2013 Глибокий сніг / Deep Powder ... Natasha
2012 Sleepwalking in the Rift (короткометражний)
2012 В ритмі беззаконня / Outlaw Country (ТБ) ... Annabel Lee
2010 Загублена Аркадія / Arcadia Lost ... Charlotte
2010 Ба-бах! / Kaboom ... Stella
2009 Брами / The Hole ... Julie
2009 Проходження / Passage (короткометражний) ... Abby
2008 Марлі та Я / Marley & Me ... Lisa
2008 Привиди Моллі Хартлі / The Haunting of Molly Hartley ... Molly Hartley
2007 Коледж / College ... Kendall
2007 Від музики до кохання один крок / Music and Lyrics ... Cora Corman
6141
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Південний Парк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.