,
Слуга народу
Тихий океан
Чорний список
Загрузка...

Стів Карелл

Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл Стів Карелл
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер, сценарист, режисер
Ім’я (лат.): Steve Carell
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 16 серпня, 1962 | лев
Місце народження: Конкорд, Массачусетс, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Дружина: Ненсі Воллс ... двоє дітей

Біографія:

Стів Карелл (Steven John «Steve» Carell) народився 16 серпня 1962 року в місті Конкорд, штат Массачусетс. Він наймолодший з чотирьох дітей в сім'ї інженера-електрика Едвіна Карелла і медсестри Геррієт. Батько, італієць за походженням, при народженні мав прізвище Caroselli, яке згодом було скорочене на американський манер до Carell. Захоплення акторством у Карелла почало зароджуватися після того, як у віці шести років, він зі своїми однокласниками брав участь в шкільній постановці на день Подяки. Хоча, деякий час Стів хотів стати радіодиктором, або хокеїстом - хлопець професійно грав у хокей за шкільну команду.

Закінчивши школу Карелл відправився вивчати історію в університет Денісон в Огайо, який успішно й закінчив. Під час навчання він приєднався до університетської театральній трупи коміків. У той час грошей не вистачало - Стів підробляв поштовим кур'єром, а також працював в бакалійній лавці та універмазі. Він навіть думав почати вивчати юриспруденцію, але при вступі до юридичної школи, він не зміг пояснити у заяві, чому він хоче бути юристом.

У 1985 році разом з друзями по театральній студії вирішив спробувати щастя в Чикаго. Там йому пощастило приєднатися до відомої трупи чиказького театру «Друге місто». Працюючи у театрі Карелл двічі номінувався на премію Джозефа Джефферсона. Завдяки роботі в трупі йому вдалося дебютувати у кіно, виконавши роль в драматичній комедії «Кучерявка Сью», а слідом і на телебаченні в шоу «Життя як воно є!» - екранізованій версії виступу акторів студії «Друге Місто». Велику популярність принесла Стіву участь в телевізійному шоу «The Daily Show», яке тривало з 1999 по 2004 роки.

У 2005 році Карелл з'явився в комедії з Ніколь Кідман і Віллом Фареллом «Чаклунка», а також був запрошений на головну роль в серіал «Офіс», ремейк британського комедійного серіалу. В тому ж році Стів Карелл зіграв головну роль у комедії «Сорокарічний та незайманий». Фільм був добре прийнятий як критиками, так і глядачами і номінувався на нагороди MTV.

У наступні роки Стів Карелл виконав безліч другорядних ролей у тому числі в таких фільмах як «Брюс Всемогутній», «Телеведучий: Легенда про Рона Борґанді», «Маленька міс Щастя», а також виступив на ключових ролях в комедіях «Еван Всемогутній», «Закохатися у братову наречену», «Будь кмітливим», «Неймовірний Берт Вандерстоун», «Телепартач: І знову здрастє», «Мисливець на лисиць». Крім іншого він взяв участь в озвучуванні персонажів мультфільмів «Лісова братія», «Хортон», «Нікчемний Я» та «Посіпаки».

А одними з останніх робіт з його участю стали стрічки «Право на спадщину» і «Гра на пониження»», яка у 2016 році отримала «Оскар» за кращий сценарій.

Зараз Стів разом зі своєю сім'єю мешкає в Лос-Анджелесі. Актор одружений на акторці Ненсі Воллс, з якою познайомився на зйомках серіалу «Офіс». У 2001 році у акторської пари народилася дочка Елізабет Енн, а у 2004 - син Джон.

Фільмографія:

Пси Вавілона / Dogs of Babel ... Paul Iverson
Неповнолітні Juvenile
2017 Битва статей / Battle of the Sexes ... Bobby Riggs
2017 Нікчемний Я 3 / Despicable Me 3 ... Gru / Dru, озвучка
2016 Світське життя / Café Society ... Phil
2015 Гра на пониження / The Big Short ... Mark Baum
2015 Все, що у мене є / Freeheld ... Steven Goldstein
2015 Посіпаки / Minions ... Young Gru, озвучка
2014 Олександр і жахливий, жахливий, поганий, дуже поганий день / Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ... Ben Cooper
2014 Мисливець на лисиць / Foxcatcher ... John du Pont
2013 Gru's Girls (відео, короткометражний)
2013 Телепартач: І знову здрастє / Anchorman 2: The Legend Continues ... Brick Tamland
2013 Despicable Me 2: The Music in the Film (короткометражний) ... Gru
2013 Нікчемний Я 2 / Despicable Me 2 ... Gru, озвучка
2013 Неймовірний Берт Уандерстоун / The Incredible Burt Wonderstone ... Burt Wonderstone
2013 Дорога, дорога додому / The Way Way Back ... Trent
2012 Весняні надії / Hope Springs ... Doctor Feld
2012 Нікчемний Я: Переполох міньйонів 3D / Despicable Me: Minion Mayhem 3D (відео, короткометражний) ... Gru, озвучка
2011 Шукаю друга на кінець світу / Seeking a Friend for the End of the World ... Dodge
2011 - ... Життя таке коротке / Life's Too Short (серіал) ... Steve Carell
2011 Це безглузде кохання / Crazy, Stupid, Love. ... Cal
2011 - ... Веб-терапія / Web Therapy (серіал) ... Jackson Pickett
2010 Вечеря з недоумками / Dinner for Schmucks ... Barry
2010 Нікчемний Я / Despicable Me ... Gru, озвучка
2010 Божевільне побачення / Date Night ... Phil Foster
2008 Будь кмітливим / Get Smart ... Maxwell Smart
2008 Хортон / Horton Hears a Who! ... Mayor, озвучка
2007 Історії Америки / Stories USA ... Mark
2007 Закохатися у братову наречену / Dan in Real Life ... Dan
2007 - ... В курсі останніх подій з Челсі / Chelsea Lately (серіал) ... Burt Wonderstone in 'The Incredible Burt Wonderstone'
2007 Еван Всемогутній / Evan Almighty ... Evan Baxter
2006 Хеммі: Історія з бумерангом / Hammy's Boomerang Adventure (відео, короткометражний) ... Hammy, озвучка
2006 American Storage (короткометражний) ... Rich
2006 Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse (відео) ... Gary, озвучка
2006 Лісова братія / Over the Hedge ... Hammy, озвучка
2006 Маленька міс Щастя / Little Miss Sunshine ... Frank Ginsberg
2005 Сорокарічний та незайманий / The 40 Year Old Virgin ... Andy
2005 Чаклунка / Bewitched ... Uncle Arthur
2005 - 2013 Офіс / The Office (серіал) ... Michael Scott
2004 Прокиньтеся, Рон Бургунди: Втрачений фільм / Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (відео) ... Brick Tamland
2004 Мелінда і Мелінда / Melinda and Melinda ... Walt
2004 Нічна тусовка / Sleepover ... Sherman
2004 Телеведучий: Легенда про Рона Борґанді / Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ... Brick Tamland
2003 The Lunchbox Chronicles (ТБ) ... Phillip
2003 Брюс Всемогутній / Bruce Almighty ... Evan Baxter
2003 Street of Pain (короткометражний) ... Mark
2002 - 2003 Спостереження за Еллі / Watching Ellie (серіал) ... Edgar
2000 H.U.D. (ТВ) ...
1999 - 2000 Незнайомці із цукеркою / Strangers with Candy (серіал)
1999 Suits ... United Standards 2
1998 Завтрашня ніч / Tomorrow Night ... Mail Room Guy Without Glasses
1997 Будинок, в якому все догори дном / Over the Top (серіал) ... Yorgo Galfanikos
1997 - 2003 Журнал мод / Just Shoot Me! (Серіал) ... Mr. Weiland
1994 The Second City's 149 1/2 Edition (ТБ)
1991 Life As We Know It! (ТВ) ...
1991 Кучерявка Сью / Curly Sue ... Tesio
1989 - ... Сімпсони / The Simpsons (серіал) ... Dan Gillick
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Gary

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2016 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (комедія або мюзикл) («Гра на пониження»)

Премія Гільдії акторів, 2016 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Гра на пониження»)

Оскар, 2015 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Мисливець на лисиць»)

Золотий глобус, 2015 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (драма) («Мисливець на лисиць»)

Британська академія, 2015 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Мисливець на лисиць»)

Премія Гільдії акторів, 2015 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Мисливець на лисиць»)

Премія каналу «MTV», 2014 рік
Номінації: Найбожевільніший епізод («Телепартач: І знову здрастє»); Краща бійка («Телепартач: І знову здрастє»)

Премія Гільдії акторів, 2012 рік
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»); Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Еммі, 2011 рік
Номінації: Кращий комедійний серіал («Офіс»); Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія Гільдії акторів, 2011 рік
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»); Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2010 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Еммі, 2010 рік
Номінації: Кращий комедійний серіал («Офіс»); Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія Гільдії акторів, 2010 рік
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»); Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2009 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Премія каналу «MTV», 2009 рік
Номінації: Краща комедійна роль («Будь кмітливим»)

Еммі, 2009 рік
Номінації: Кращий комедійний серіал («Офіс»); Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія Гільдії акторів, 2009 рік
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»); Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Еммі, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Переможець: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»)
Номінації: Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Еммі, 2007 рік
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія Гільдії акторів, 2007 рік
Переможець: Кращий акторський склад («Маленька міс Щастя»); Кращий акторський склад комедійного серіалу («Офіс»)
Номінації: Кращий актор комедійного серіалу («Офіс»)

Золотий глобус, 2006 год
Переможець: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Офіс»)

Премія каналу «MTV», 2006 год
Переможець: Краща комедійна роль («Сорокарічний та незайманий»)
Номінації: Кращий актор або актриса («Сорокарічний та незайманий»); Краща екранна команда («Сорокарічний та незайманий»)

Еммі, 2006 год
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Офіс»)

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Кращий музичний виступ («Телеведучий: Легенда про Рона Борґанді»); Краща екранна команда («Телеведучий: Легенда про Рона Борґанді»)
1430
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злі пташки
Люцифер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.