,
Крила кохання
Нескінченне кохання
Чужоземка

Таппенс Мідлтон

Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон Таппенс Мідлтон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Tuppence Middleton
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 21 лютого, 1987 | риби
Місце народження: Брістоль, Англія
Жанри: Драма, трилер, комедія

Біографія:

Таппенс Мідлтон (Tuppence Middleton) народилася 21 лютого 1987 року в Брістолі (Англія), в сім'ї Найджела і Тіни Мідлтон. В родині крім Таппенс було ще дві дитини - син Джош і дочка Енджел. Дитинство майбутьньої зірки пройшло у містечку Клеведон у графстві Сомерсет. Батьки дівчинки довго не могли підібрати ім'я для новонародженої. Після довгих суперечок вирішено було назвати її незвичайним ім'ям - Таппенс, оскільки саме так бабуся називала її маму в дитинстві.

Ще змалечку Таппенс була дуже активною дівчинкою: займалася балетом, карате і вокалом, але згодом вона вирішила зупинитись на театральному гуртку. Дівчинка постійно вигадувала різні сценки, в яких виступала в ролі актриси і режисера одночасно. Трохи пізніше, під час навчання в школі, Таппенс брала участь у багатьох постановках шкільного театру, співала в різноманітних мюзиклах разом зі своєю сестрою Енджел.

Батьки всіляко підтримували дочку в її прагненні стати актрисою. «Я разом з батьками їздила в Лондон, щоб сходити в театр. Особливо мене вразила п'єса «Знедолені». Одного разу мені на очі потрапила документальна стрічка про дівчаток, які беруть участь в прослуховуваннях в театральних школах. Я б із задоволенням побувала на їхньому місці, але я жила в маленькому місті під Брістолем, і місцеві жителі навіть в кінотеатри вибиралися рідко. Виявляється, все можливо, якщо докласти зусиль».

Подорослішавши, дівчина отримала акторську освіту в театральній школі в Лондоні. До речі, вона одна з небагатьох студентів, хто закінчив цей заклад із червоним дипломом.

Вперше на екрані Таппенс з'явилася у 2008 році, знявшись в малобюджетній короткометражці «Уроки танців». Потім протягом декількох років вона активно працювала в різних жанрах - знімалася в серіалах, рекламних роликах і невеликих короткометражних фільмах.

У 2009 році Таппенс Мідлтон з'явилася в молодіжному хоррорі «Понівечений» Джона Райта. Її героїня, старшокласниця Жюстін Філдінг, зустрічається з одним з найпопулярнішим хлопцем у школі, і одного разу дізнається, що він і його друзі довели до самогубства свого однокласника - сором'язливого хлопчика, який страждає на астму.

У 2011 році актрису запросили на головну роль у трилері «Пастка для Попелюшки», знятого за детективною повістю Себастьяна Жапрізо. Таппенс зіграла роль молодої дівчини, яка в результаті травми, отриманої під час пожежі, втрачає пам'ять. Через рік Мідлтон знялася разом з британськими кінозірками Шоном Біном та Шарлоттою Ремплінг в трилері на тему тероризму «Чиста шкіра».

У 2012 році Таппенс Мідлтон спробувала себе в ролі Айріс Карр в шпигуській драмі «Леді зникає». Паралельно зі зйомками у кіно актриса знімалась у численних телесеріалах - «Обід в п'ятницю ввечері», «Сирени», «Чорне дзеркало», «Синдбад» та дебютувала на театральній сцені у постановці «Вітальня».

Починаючи з 2013 року актриса багато знімається. І хоча ролі, які їй пропонують, часто епізодичні, це не бентежить молоду актрису, адже вона має можливість відшліфовувати свою майстерність в компанії з відомими режисерами і акторами кіно. На її рахунку участь в кримінальному трилері Денні Бойла «Транс», комедійних стрічках «Як украсти діамант» і «Довге падіння» з Пірсом Броснаном, оскароносній стрічці Мортена Тільдума «Гра в імітацію», фантастичному бойовику братів Вачовскі «Піднесення Юпітер».

Саме після зйомок у «Піднесенні Юпітер» Таппенс Мідлтон отримала запрошення знову попрацювати з відомими режисерами Енді і Ланою Вачовські в їх новому науково-фантастичному проекті «Восьме чуття». Серіал розповідає про вісьмох незнайомців з різних культур, з різних частин світу, які раптово виявляють психічний й емоційний зв'язок один з одним - еволюційний стрибок технологічного походження. Персонаж Мідлтон - Райлі Блю - дівчина-діджей зі складним минулим, яке змусило її втекти з Рейк'явіка до Лондона.

У 2016 році Таппенс знялася в розкішній 8-ми серійній драмі BBC «Війна і мир», екранізації роману Льва Толстого. Мідлтон зіграла дружину П'єра Безухова - російську аристократку графиню Елен Курагіну.

Особисте життя поки не є пріоритетом для Таппенс. За словами її агента, у актриси на цей момент немає часу для серйозних стосунків, оскільки вона дуже зайнята в різноманітних проектах. «Звичайно, я хочу вийти заміж і народити дитину, але це буде значно пізніше. Зараз я настільки поглинена своєю роботою і сконцентрована на кар'єрі, що мені і думати ніколи про хлопців», - сказала Таппенс в інтерв'ю журналу Tatler.

Цікаво, що одним з найбільш частих питань, які журналісти задають актрисі, чи не є вона родичкою графині Кейт Міддлтон - дружини Вільяма, герцога Кембриджського, але дівчина запевняє, що їх нічого не пов'язує.

Фільмографія:

2016 Війна і мир / War & Peace (міні-серіал) ... Helene Bezukhova
2015 Діккенсовщіна / Dickensian (міні-серіал) ... Amelia Havisham
2015 - ... Восьме чуття / Sense8 (серіал) ... Riley Blue
2015 Привиди: Краща доля / Spooks: The Greater Good ... June Keaton
2015 Піднесення Юпітер / Jupiter Ascending ... Kalique Abrasax
2014 Гра в імітацію / The Imitation Game ... Helen
2013 Довге падіння / A Long Way Down ... Kathy
2013 Як украсти діамант / The Love Punch ... Sophie
2013 Транс / Trance ... Young Woman in Red Car
2013 Шпигуни Варшави / Spies of Warsaw (міні-серіал) ... Gabrielle
2012 Леді зникає / The Lady Vanishes (ТБ) ... Iris Carr
2012 Синдбад / Sinbad (серіал) ... Tiger
2012 Внутрішній ворог / Cleanskin ... Kate
2011 Пастка для Попелюшки / Trap for Cinderella ... Micky
2011 - ... Чорне дзеркало / Black Mirror (серіал) ... Jem
2011 Субкультура / Subculture (короткометражний) ... Lily
2011 Сирени / Sirens (серіал) ... Sarah
2011 - ... Обід в п'ятницю ввечері / Friday Night Dinner (серіал) ... Tanya
2010 Connect (короткометражний) ... Woman
2010 Перше світло / First Light (ТБ) ... Grace
2010 Ever Here I Be (короткометражний) ... Valerie
2010 На лузі / In the Meadow (короткометражний) ... Grace
2010 Чат / Chatroom ... Candy
2010 Скелети / Skeletons ... Rebecca
2009 Понівечений / Tormented ... Justine Fielding
2008 Уроки танців / Dance Lessons (короткометражний) ... Alice
2006 - ... Льюїс / Lewis (серіал) ... Vicki Walmsley
2005 - ... Кістки / Bones (серіал) ... Vera Waterhouse
2003 - ... Нові фокуси / New Tricks (серіал) ... Melanie Higgs
4839
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.