,
Дві дівчини без копійчини
Пригоди Мерліна
Вікінги

Гейлі Стайнфелд

Гейлі Стайнфелд Гейлі Стайнфелд Гейлі Стайнфелд Гейлі Стайнфелд Гейлі Стайнфелд Гейлі Стайнфелд
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Hailee Steinfeld
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 11 грудня 1996 | стрілець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, комедія

Біографія:

Гейлі Стайнфелд (Hailee Steinfeld) народилася 11 грудня 1996 року в Лос-Анджелесі, в сім'ї дизайнера інтер'єрів Шеррі Домасін і тренера з фітнесу Пітера Стайнфелда. У Гейлі є старший брат Гріффін, який з дитинства захоплювався автогонками, а зараз він бере участь у перегонах серії NASCAR. Її батько за походженням єврей, а мати має філіппінське, німецьке і англійське коріння.

Гейлі була зіркою школи і протягом восьми років входила до команди підтримки місцевого футбольного клубу, але через часті зйомки у 2008 році їй довелося перейти на домашнє навчання. З самого раннього дитинства вона перепробувала всілякі захоплення і види спорту, але її увагу привертала тільки сцена. Побачивши свою двоюрідну сестру в рекламному ролику ляльок Brattz, Гейлі попросила батьків віддати її в акторську школу. Минув рік, і стало зрозуміло, що у дівчинки велике майбутнє.

Свої перші кроки до слави вона зробила завдяки модельній кар'єрі - Гейлі знімалася для реклами американських марок одягу GAP, Guess Kids, Kohl's і Nike. Незабаром вона почала виконувати головні ролі в студентському театрі й епізодичні в телевізійних серіалах. У 2009 році її почали впізнавати на вулицях після виходу на екрани реклами з її участю мережі універсамів KMart.

У 2010 році вона виконала провідну роль в експериментальному проекті каналу Nickelodeon, але він так і не вийшов в ефір, проте Гейлі отримала роль в картині братів Коенів «Справжня мужність». Про проби на роль вона дізналася від двоюрідної сестри, яка хвалилася, що тато побачив оголошення по телевізору і тепер відведе її на кастинг. Гейлі грунтовно підготувалася - навіть одяглася так, як її майбутня героїня, і, за її власним визнанням, коли вона побачила велику кількість претенденток на роль, вона нітрохи не злякалася, бо вперше була впевнена у своїх силах. Фільм мав величезний фінансовий успіх, а юна актриса завоювала серця глядачів по всьому світу. За роль героїні Метті Росс вона отримала визнання та нагороди багатьох кінематографічних премій. AFI Awards назвав її «Блискучою знахідкою року», а члени журі міжнародного кінофестивалю в Санта-Барбарі вручили премію як найвіртуознішій актрисі. За цю роль вона також номінувалась на премію «Оскар» в номінації «Краща роль другого плану, цікаво, що на той момент молодій зірці виповнилося лише чотирнадцять років.

У 2013 році виходить відразу три стрічки з участью Гейлі Стайнфелд - фільм-мюзикл режисера Джона Карні «Почати знову», драма «Ромео і Джульєтта» Карло Карлео, в якому Гейлі виконала головну роль, та фантастичний бойовик Гевіна Худа «Гра Ендера».

У 2014 році Стайнфелд зіграла одну з головних ролей у драматичному бойовику «3 дні на вбивство» режисера МакДжи, сюжет якого розповідає історії спецагента Ітана Реннера. Партнерами Гейлі на знімальному майданчику були голлівудькі зірки - Кевін Костнер, Ембер Герд і Конні Нільсен.

В травні цього року має відбутися прем'єра молодіжної музичної комедії «Ідеальний голос 2» режисера Елізабет Бенкс, в якій Гейлі грає одну з вокалісток колективу «Бардівські Белли».

Стайнфелд вважає себе модницею, тим більше що її життя безпосередньо пов'язана з фешн-індустрією. Костюми в кінофільмах грають не останню роль, тому їм дівчина приділяє велику увагу. Хоча останнім часом Гейлі Стайнфелд дуже багато знімається, але в планах юної актриси отримати вищу освіту. Гейлі хоче займатися улюбленою справою, такою, яка приносила б їй задоволення. Що стосується «зоряної хвороби» актриса вважає, що вона її не зачепить, так як у неї вже є чималий досвід зйомок. Вона бачила, що ця «хвороба» робить з багатьма акторами і не хоче стати на них схожою.

Фільмографія:

Чому ми розлучилися / Why We Broke Up ... Min, чутки
2016 Carrie Pilby ... Carrie Pilby
2015 Термін життя / Term Life ... Cate Barrow
2015 Десять тисяч святих / Ten Thousand Saints ... Eliza
2015 Особливо небезпечна / Barely Lethal ... Megan Walsh
2015 Ідеальний голос 2 / Pitch Perfect 2 ... Emily
2014 Вітальня / The Keeping Room ... Louise
2014 Місцевий / The Homesman ... Tabitha Hutchinson
2014 3 дні на вбивство / 3 Days to Kill ... Zooey Renner
2013 Гра Ендера / Ender's Game ... Petra Arkanian
2013 Ромео і Джульєтта / Romeo & Juliet ... Juliet
2013 Почати знову / Begin again ... Violet
2013 Від ненависті до любові / Hateship Loveship ... Sabitha
2013 The Magic Bracelet ... Angela; короткометражка
2010 Без крил / Without Wings ... Allison; короткометражка
2010 Grand Cru ... Sophie; короткометражка
2010 Літній табір / Summer Camp (ТБ) ... Shayna Matson
2010 Справжня мужність / True Grit ... Mattie Ross
2010 Синки Тусон / Sons of Tucson (серіал) ... Bethany
2009 Вона - лисиця / She's a Fox ... Talia Alden; короткометражка
2007 - 2008 Повернутися до вас / Back to You (серіал) ... Little Girl

Нагороди та премії:

Оскар, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Справжня мужність»)

Премія каналу «MTV», 2011 рік
Номінації: Прорив року («Справжня мужність»)

Британська академія, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Справжня мужність»)

Сатурн, 2011 рік
Номінації: Краща молода актриса («Справжня мужність»)

Премія Гільдії акторів, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Справжня мужність»)
7028
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Знебожені
Лютер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.