,
Останнє королівство
КітПес
Хроніки Шаннари

Еліс Ів

Еліс Ів Еліс Ів Еліс Ів Еліс Ів Еліс Ів Еліс Ів
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Alice Eve
Зріст: 1.66 м
Дата народження: 6 лютого 1982 | водолій
Місце народження: Лондон, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Еліс Ів (Alice Sophia Eve) народилася в сім'ї акторів Тревора Іва і Шерон Мофан 6 лютого 1982 року в Лондоні. Згодом у неї з'явилися двоє молодших братів - Джек і Джордж. Еліс народилася з незвичайним кольором очей: її праве око - зелене, а ліве - сине. Вона отримала гідну освіту - спочатку закінчила школу Бедейлс в Гемпширі, потім Вестмінстерську школу в Лондоні, а після поступила в престижний Оксфорд. На актора Еліс вчилася в Лос-Анджелесі, в елітному Beverly Hills Playhouse.

Еліс дебютувала в кіно у 22 роки. У 2004-му році вона знялася в британській біографічній драмі про університетські роки видатного вченого-астрофізика Стівена Хокінга «Хокінг», де головну роль грав Бенедикт Камбербетч. Ів зіграла другорядний персонаж - чарівну блондинку Марту Гутрі. Також Еліс виконала епізодичну роль Міс Фрейн в британській костюмованій драмі «Краса по-англійськи».

Першу велику роль актриса отримала в 24 роки - у 2006 році Еліс зіграла в комедії Тома Вона «Влучити в десятку» разом з Джеймсом МакЕвоєм і Ребеккою Холл. У цій стрічці Еліс втілила роль гламурної блондинки, за серце якої бореться герой МакЕвоя. У тому ж році вона зіграла в іншій успішній комедії - «Повний облом» разом з Девідом Швіммером і Саймоном Пеггом. У цій стрічці її героїня входить в банду любителів-шантажистів, які намагаються заробити на таємницях жителів міста.

Вперше в головній ролі Еліс знялася у 2010 році, вона зіграла в американській комедії «Надто крута для тебе» разом із Джейом Барушелем. Ів втілила на екрані розумну і красиву дівчину Моллі, в яку закохується невдаха Кірк Кеттнер, але своєму щастю заважає його власний комплекс, що вона - «надто крута» для нього. З цього фільму почалося сходження Еліс Ів на голлівудський хмарочос. Потім британка з'явилася у фільмі-біблії американок «Секс і місто 2». У 2011 році вона зіграла головну роль у трилері «Банкомат». В тому ж році Еліс виконала роль Емілі Гамільтон у фільмі про останні дні життя Едгара Алана По «Ворон» з Джоном К'юсаком в головній ролі.

У 2012 році Ів перевтілилася в агента О в відомому голлівудському блокбастері «Люди в чорному 3».

Гучна популярність до Еліс Ів прийшла разом з роллю дочки адмірала, наукового співробітника, доктора Керол Маркус в одному з найбільш довгоочікуваних фільмів 2013 року «Стартрек: Відплата» режисера Джей Джей Абрамса. «Вона фахівець з озброєння, кандидат наук, фахівець високої кваліфікації, дуже розумна і обдарована дівчина, - говорить актриса про свою героїню. - У цьому фільмі у неї є секрет, і вона хоче потрапити на «Ентерпрайз», щоб врятувати його екіпаж, бо знає: відбувається щось не так, а що саме вона ще не зрозуміла».

У 2013 році вона також стала головною героїнею трилера Це Чуна «Холод ночі», що розповідає про напівсліпого професіонального злочинця, який бере в заручники власника готелю і його дочку, щоб ті стали його «очима» і допомогли помститися корумпованому поліцейському.

За словами Еліс, головний критерій в її виборі ролей - це професійна довіра до режисера, від якого безпосередньо залежить, чи зможе він передати настрій на екрані чи ні.

Еліс також успішно грає і на театральній сцені. Так, у 25 років вона удостоїлася номінації на премію Theatregoers Choice за роботу у виставі «Рок-н-рол».

Фільмографія:

Лялькова западина / Dolly Dimple ... Katie Masters
2015 Брудний вік-енд / Dirty Weekend ... Natalie Hamilton
2015 Злочинець / Criminal
2015 Красені / Entourage ... Sophia, чутки
2014 Перш ніж ми розійдемося / Before We Go ... Brooke Dalton
2013 Холод ночі / Cold Comes the Night ... Chloe
2013 Стартрек: Відплата / Star Trek Into Darkness ... Carol
2013 Оксамитове ранок / Some Velvet Morning ... Velvet
2013 Розшифровка Енні Паркер / Decoding Annie Parker ... Louise
2012 Please, Alfonso ... Annabelle; короткометражка
2012 Люди в чорному 3 / Men in Black 3 ... Young Agent O
2012 Ворон / The Raven ... Emily Hamilton
2011 Банкомат / ATM ... Emily Brandt
2011 Пастка для нареченої / The Decoy Bride ... Lara Tyler
2010 Секс і місто 2 / Sex and the City 2 ... Erin
2010 Надто крута для тебе / She's Out of My League ... Molly
2009 Перетинаючи кордон / Crossing Over ... Claire Sheperd
2007 Приголомшливі штани / The Amazing Trousers ... Colette; короткометражка
2006 Losing Gemma (ТБ) ... Esther
2006 Повний облом / Big Nothing ... Josie
2006 Влучити в десятку / Starter for 10 ... Alice Harbinson
2005 Геній Бетховена / Beethoven (міні-серіал) ... Countess Giulietta Guicciardi
2005 Клуб Ракалій / The Rotters 'Club (серіал) ... Cicely Boyd
2004 - 2011 Антураж / Entourage (серіал) ... Sophia
2004 Краса по-англійськи / Stage Beauty ... Miss Frayne
2004 Хокінг / Hawking (ТБ) ... Martha Guthrie
1989 - 2013 Пуаро / Poirot (серіал) ... Lenox
12416
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.