,
Таємниці Ґравіті Фолз
Еш проти Зловісних Мерців
Чорний список

Федір Добронравов

Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов Федір Добронравов
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Fyodor Dobronravov
Дата народження: 11 вересня 1961 | діва
Місце народження: Таганрог, СРСР
Жанри: Комедія, драма


Біографія:

11 вересня 1961 в місті Таганрозі народився Федір Вікторович Добронравов. З ранніх років хлопчик дізнався, що таке сцена. У нього був приголомшливий голос, по цьому він часто виступав на різних концертах. Однак Федір мріяв стати клоуном. Першим серйозним досвідом для Федора став льотний театр, при якому були танцювальний, а також цирковие колективи. Тут-то Федір і пропрацював клоуном, показуючи у вільних концертах свої номери.

У 1978 році Федір приїхав до столиці для того що б поступити у Московське циркове училище на факультет клоунади. Але його не прийняли по тому що існувало правило: юнаків до армії не приймати. Служив Добронравов в повітряно-десантних військах. Після дембелізаціі, Федір пішов працювати на завод слюсарем-складальником. У вільний від роботи час із друзями робили рок-оперу Франсуа Віньон «Жага над струмком». Завдяки цьому Добронравов двічі відвідав Москву, намагаючись вступити до циркового, але кожного разу його чекав провал. Хтось порадив йому вступити до Воронезький інститут мистецтв, Федір не довго думаючи поїхав і вчинив.

У 1988 році на базі випускного курсу був створений дуже популярний у місті молодіжний театр "Рубль" (бо квиток, коштував 1 рубль), де Федір Добронравов пропрацював 2 роки і за опитуванням місцевої газети отримав приз за кращу чоловічу роль - путівку до Чехословаччини.

У Воронежі Федора зауважив Костянтин Райкін, який пізніше запросив його у свій театр «Сатирикон».

Поселили їх у готелі, неподалік від "Сатирикону", куди незабаром переїхала дружина з синами. Підкорення Москви стало для Добронравовим нелегкою справою. Спочатку затикали в готельному номері всі щілини, щоб не зловили з електричною плиткою - адже дітям треба було забезпечити повноцінне харчування. Потім моталися по гуртожитках, неопалюваним флігелів, орендованих квартирах. Федір Добронравов працював двірником, його дружина - посудомийкою.
Але поступово все налагодилося. Дружина, завдяки наявності вищої освіти, перейшла у вихователі. А Федору почали довіряти головні ролі, яких з тих пір він переграв безліч. До речі, тоді ж стався перший досвід роботи в кіно. Хоча кастинги проходитимуть Федір не може до цих пір - занадто хвилюється. Взагалі, 13 років роботи в "Сатириконі" Добронравов згадує як "шматок щасливого життя".

І все-таки він пішов. Захотілося незалежності і самостійності. Два роки писав мініатюри, для Петросяна. Крім того, озвучував тварин для програми "Сам собі режисер". Невдовзі Олександр Цекало запросив його на СТС в передачу "6 кадрів".

Нове століття

У 2000 році Федір Добронравов покинув «Сатирикон». Як він пояснює, причиною тому стало бажання існувати самостійно. Ось він і пішов, спокійно, без лайки, «у вільне плавання».
Разом з Сергієм Дорогова вони писали забавні мініатюри, які і зараз виконує Євген Петросян. Крім того, як підробіток і заради розваги вони озвучували ролики в програмі «Сам собі режисер». Потім Олександр Цекало запросив Федора Добронравова на канал СТС в якості ведучого передачі «6 кадрів».

У 2003 році Федір Добронравов на запрошення Олександра Ширвіндта прийшов у театр Сатири, де і працює донині. У його репертуарі - ролі в спектаклях: «Випадкова смерть анархіста», «Занадто одружений таксист» (Стенлі Поуні), «Швейк, або гімн ідіотизму» (Кеті Вендлер, суддя пан Ванеш), «Нам все ще смішно», «Як пришити стареньку »(Бред).

Всі ці роки Федір Добронравов активно знімається в кіно. У серіалі А. Судиловська «Шукачі» він зіграв роль Батька Дмитра, у «Таємницях палацових переворотів» Світлани Дружиніної - Сувора, в серіалі «Краще місто Землі» - головного редактора.
По стопах Федора Вікторовича пішли і його сини: Іван Добронравов і Віктор Добронравов. Віктор Добронравов придбав популярність завдяки ролі Феді Короткова в серіалі «Не родись вродливою», а Іван Добронравов - зігравши головну роль у картині «Повернення».

У 2006 році Федір Вікторович та Іван знялися в серіалі «Кадетство», що завоював незвичайну популярність серед телеглядачів. Іван виконав головну роль суворовця Левакова, а Федір Добронравов з'явився в ролі батька суворовця Перепечко
Одна з останніх робіт актора - роль у фільмі Сергія Урсуляка "Ліквідація".

З дружиною Іриною Федір Добронравов познайомився ще в школі. У їхньому житті було різне, в тому числі й важкі, конфліктні ситуації, коли хотілося все кинути. Але ці непрості роки вони пережили, чого Федір зараз невимовно радий. У будь-яких ситуаціях Ірина залишалася для Федора надійним тилом і підтримкою. Адже вони не тільки розписалися, але й повінчалися, що за радянських часів для члена КПРС Добронравова було абсолютно немислимо. Тому обряд довелося здійснювати в іншому місті, таємно, зі зміною транспорту та переодяганням.

Після вінчання Федір пообіцяв дружині зберігати вірність до 90 років. І ось вже 25 років клятві своєї не змінює. Тому що, по-перше, взаємна довіра - головне в сімейному житті, а по-друге, зрада суперечить кодексу честі Добронравова. До того ж вседозволеність, яка панує в сучасному житті, на його думку, не тільки неправильно, а й нецікаво - нічого долати. Сила жінки не в емансипації, а в теплоті, душевності і жіночності, а сила дружини Добронравова ще й в умінні "схоплювати і приймати гумор дружина".

Радують батька і сини. Старший, Віктор, який став відомим завдяки серіалу "Не родись красивою", - артист театру ім. Вахтангова, Іван - студент Щукінського училища, виконавець однієї з головних ролей у знаменитій стрічці "Повернення". Акторами вони стали не завдяки, а всупереч батькам. Віктор, наприклад, міг би чудово займатися музикою або мовами - вона чудово знає англійську.

Але з дитинства хлопчики, яких не було з ким залишити, знаходилися разом з батьком за кулісами і на знімальному майданчику, брали участь у капусниках і з 8 років грали на сцені в серйозних виставах. І, незважаючи на протести батька, тепер в їх сім'ї 3 актора з одним прізвищем. На свої гонорари діти купили батькам по машині, і тепер мрія Федора Добронравова - гарна квартира, тому що в їх крихітною "хрущовці" вже нічого не міститься. Будинки Федір Добронравов звичайний чоловік: любить подивитися телевізор, "захоплює" пульт і без кінця клацає по каналах. А у вільні хвилини любить співати і вирізати по дереву.


Фільмографія:

2013 Свати 6 / Сваты 6 (серіал) ... Іван Степанович Будько
2011 Свати 5 / Сваты 5 (серіал) ... Іван Степанович Будько
2011 Арам заст зам, або Все включено
2010 Шпана Замоскворецкая
2010 Свати 4 / Сваты 4 (серіал) ... Іван Степанович Будько
2010 Гаражі
2010 Шляховики 2 (серіал)
2010 Не треба засмучуватися ... Савелій
2010 Марево
2010 Загородзагони: Соло на мінному полі (ТБ)
2010 У стилі jazz ... підполковник міліції
2010 Останній секрет Майстра (серіал) ... Іван
2010 Про що говорять чоловіки / О чём говорят мужчины ... Людина з ковбасою
2010 Дворик (серіал)
2009 Свати 3 / Сваты 3 (серіал) ... Іван Степанович Будько
2009 Свати 2 / Сваты 2 (ТБ) ... Іван Степанович Будько
2009 Чоловік у будинку
2009 Москва.ru ... водій маршрутки
2009 Ісаєв (серіал) ... слідчий УГРО
2009 Наказано знищити! Операція: «Китайська шкатулка» (ТБ) ... Молль
2009 Приречені на війну
2009 Кремлівські курсанти (серіал) ... Микола Єгорович Перепечко (батько Степана Перепечко)
2008 Фотограф (серіал)
2008 Свати / Сваты (ТБ) ... Іван Степанович Будько
2008 Повернення мушкетерів ... абат Д'Оліва
2008 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 7. Віват, Ганна Іоаннівна! ... розбійник
2008 Моя улюблена відьма (серіал) ... Сталін
2008 Тариф Новорічний ... добродушний водій в автопарку
2008 Гуманоїди в Королеві (серіал) ... Геннадій Петрович
2008 День радіо ... капітан
2007 Татусеві дочки (серіал) ... Анатолій Тютчев, двоюрідний брат Васнецова
2007 Ліквідація (серіал) ... Якименко
2006 Під Великою ведмедицею (серіал)
2006 6 кадрів (серіал)
2006 Зображаючи жертву ... вітчим Валі
2006 Кадетство (серіал) ... Микола Єгорович Перепечко (батько Степана Перепечко)
2006 Дев'ять невідомих (серіал)
2005 Закоханий агент (ТБ)
2005 Золоте теля (серіал) ... Птибурдуков
2005 Час збирати каміння ... Дівінж
2004 Проти течії (серіал)
2004 Посилка з Марса ... Володя
2004 Зимовий роман
2004 Адам і перетворення Єви (ТБ)
2004 32 грудня (ТБ) ... Гек
2004 Довге прощання
2003 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 6. Смерть юного імператора ... Юродивий
2003 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 5. Друга наречена імператора ... юродивий
2003 Сібірочка (серіал)
2003 Новорічний романс
2003 Краще місто Землі (серіал)
2003 Бульварний палітурка
2003 Життя одне
2003 З ніг на голову ... охоронець, в титрах не вказаний
2002 Шукшинские оповідання (серіал)
2002 Кодекс честі (серіал)
2002 Копійка
2002 Займемося любов'ю ... таксист
2001 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 4. Падіння Голіафа ... Суворий
2001 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 3. Я - імператор ... Федір Суров
2001 Підозра (ТБ)
2001 Шукачі ... Отець Дмитро
2000 - 2007 Забійна сила (серіал) ... Ліпін
2000 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 2. Заповіт імператриці ... Федір Суров
2000 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII-ий. Фільм 1. Заповіт імператора (серіал) ... Федір Суров
1999 Жартувати зволите?
1999 Досьє детектива Дубровського (серіал)
1998 Твір до Дня перемоги
1998 Параноя
1997 Дружок
1995 Літні люди
1994 Поетична драма в міському саду
1994 Стріляючі ангели
1993 Російський регтайм ... капітан міліції

Нагороди та премії:

2002 Заслужений артист РФ
20685
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Сліпа зона
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.