,
Баффі - переможниця вампірів
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Майстри сексу

Кетрін МакКормік

Кетрін МакКормік Кетрін МакКормік Кетрін МакКормік
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Kathryn McCormick
Зріст: 1.72 м
Дата народження: 7 липня, 1990 | рак
Місце народження: Огаста, Джорджія, США
Жанр: Комедія, драма, мелодрама

Біографія:

Кетрін МакКормік - американська актриса і танцівниця. Кетрін почала займатися хореографією у зовсім юному віці - будучи трирічною дівчинкою, вона виступала в танцювальній студії «Dance Connection», що належала її матері. Коли матері Кетрін запропонували викладати в студії «Augusta West», вона погодилася за умови, що її дочка теж буде займатися в складі групи.

Кетрін МакКормік прагнула до того, щоб реалізувати себе саме в цій сфері. Крім іншого, дівчина любила виступати на сцені шкільного театру і мріяла поєднати хореографію і кар'єру актриси.

Кетрін МакКормік отримала свою першу епізодичну роль у картині «Слава» в 2008 році і переїхала до Лос-Анджелеса. Вона також приєдналася до трупи акторів і танцюристів «Urban Poets» і виступила в постановці «Scribble» в рамках фестивалю в Единбурзі, Шотландія.

В кінці 2009 року Кетрін МакКормік стала учасницею шостого сезону американського реаліті-шоу «Думаєш, ти вмієш танцювати?». У підсумку вона здобула перемогу, і була визнана кращою танцівницею проекту. Кетрін також взяла участь у сьомому сезоні, де зібралися всі зірки попередніх шоу.

У 2011 році Кетрін МакКормік організувала «The Revolve Tour» - конференцію, присвячену заохоченню юних дівчат.

Влітку 2012 року Кетрін МакКормік виконала головну роль в довгоочікуваному сиквелі «Крок вперед 4». Її героїня Емілі - дівчина із забезпеченої сім'ї, яка вирішує кинути все заради кохання до чоловіка і хореографії і виїхати у Майамі, щоб наблизитися до своєї мрії - стати професійною танцівницею.

Кетрін МакКормік також з'явилася у відеокліпі співачки Christina Perri на композицію «Jar of Hearts».

Фільмографія:

2012 Крок вперед 4 / Step Up Revolution ... Emily
2011 Above the Title (короткометражний) ... Sexy Girl 1
2011 The Burbank Playas Present: Manipede! ... Audience Member 1
2009 Слава / Fame ... Dancer

Посилання:

www.kathryn-mccormick.com
5332
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.