,
Сліпа зона
Дві дівчини без копійчини
Нескінченне кохання

Мер′єм Узерлі

Мер′єм Узерлі Мер′єм Узерлі Мер′єм Узерлі Мер′єм Узерлі Мер′єм Узерлі Мер′єм Узерлі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Meriem Userli
Зріст: 1.72 м
Дата народження: 12 серпня 1982 | лев
Місце народження: Кассель, Німеччина
Жанри: Драма, мелодрама

Біографія:

Відома актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла в серіалі «Величне століття. Роксолана» Гюррем Султан (Роксалану) народилася 12 серпня 1983 року у місті Кассель, що у Німеччині.

Її батько за національністю турок, а мати - німкеня. У Мер'єм є два зведених брата Денні і Кристофер від першого шлюбу матері, і сестра Джанаєв.

Маленька Мер'єм ходила у державну школу, в якій робився ухил на мистецтва. Сама актриса згадує, що вже з п'яти років виступала в театрі знайомого її батька. Вона тренувалася виконуючи ролі деревця або привида.

Після закінчення старшої школи Мер'єм, як і вся німецька молодь, була волонтером, працювала в лікарні і доглядала за пацієнтами хворими на рак. Незабаром їй потрібно було обрати університет. З цього приводу вона, зовсім не замислюючись, розклала біля себе анкети всіх наявних в Німеччині університетів і, закривши очі, навмання тицьнула пальцем - акторська школа в Гамбурзі.

Майбутня актриса послала туди своє резюме і незабаром почала готуватися до іспитів. Вона мала продемонструвати три уривки з абсолютно різних творів, а також заспівати пісню і прочитати вірш. Конкурс до університету був чималий - 60 людей на одне місце. Але, їй пощастило - Мер'єм поступила.

У Гамбурзі вона прожила 10 років. За три роки Мер'єм закінчила школу і брала участь в невеликих театральних постановках. Там вона познайомилася з парубком-турком, як і вона, що виріс у Німеччині. Вони зустрічалися 6 років ... Але незабаром Мер'єм розуміє, що хоче щось більшого і приймає рішення переїхати до Берліну.

Після приїзду до столиці, Мер'єм, майже відразу, запропонували роль, у військовій короткометражці «Jetzt Aber Ballett». Для того щоб увійти у роль своїй героїні, Мер'єм майже три місяці ходила до спортзалу. Після цього фільму, вона зіграла роль спец-агента у фільмі «Journey of No Return». Все йшло чудово, але в один момент все закінчилося ... Довгий час їй не пропонували жодної ролі. Мер'єм дуже боляче через це переживала, постійно плакала, впала в депресію.

Десь через півроку, їй подзвонила її подруга Хюлья Дуяр і запропонувала роль у турецькому проекті. Звичайно, Мер'єм дуже цьому зраділа, та виникла проблема - турецькою мовою вона майже ніколи не спілкувалась. Але Мер'єм погодилась взяти участь у цьому проекті.

З самого початку Мер'єм навіть не уявляла, яку роль вона буде грати, але коли її друг розповів про Гюррем, Мер'єм зрозуміла що ця роль їй підходить.

Завдяки ролі Гюррем - Мер'єм Узерлі знають майже у всьому світі. Зйомки давались Мер'єм не легко, спочатку вона не розуміла, навіть, звичайні команди режисера. Переписуючи кожне слово з діалогів, вона зубрила свої фрази ...

Цілком може бути, професія актриси для неї - ідеальна. На питання про те, що найважче в житті, вона з упевненістю каже: "Зуміти залишатися самим собою". Цікаво, що з приводу своєї героїні вона говорить, якщо б їй довелося жити в ті часи, вона трималася б від Гюррем якомога далі.

Про особисте життя, Мер'єм воліє мовчати, так як 6 днів на тиждень проходять безперервні зйомки. Часу не вистачає навіть на відпочинок. Але все-таки вона сподівається, що коли-небудь зустріне свого єдиного.

Фільмографія:

2012 Das ist ja das Leben selbst! / Das ist ja das Leben selbst! ... Vorsprecherin
2011 Jetzt aber Ballett / Jetzt aber Ballett (ТБ) ... Sasha Kitano; короткометражка
2011 - ... Величне століття. Роксолана / Muhtesem Yuzyil (серіал) ... Hurrem Sultan / Alexandra
2010 Безповоротний рейс / Journey of No Return ... Stewardess
2010 Lover's Guide / Lover's Guide ... Mara; короткометражка
2009 Зірки на льоду / Sterne uber dem Eis (ТБ) ... Studentin, (в титрах: Meriem Userli)
2009 Лінія / The Line ... Anna; короткометражка
2007 Екстрений виклик: Окраїна порту / Notruf Hafenkante (серіал)
2004 - ... Інга Ліндштром / Inga Lindstrom (серіал) ... Britta, (в титрах: Meriem Userli)

Нагороди та премії:

Міжнародний Фестиваль фільмів Goldene Orange, 2010 рік
Переможець: Спеціальний приз жюрі за фільм «Безповоротний рейс»

Tuketici Akademie Award, 2011 рік
Переможець: «Найкраща жіноча роль» за Величне століття. Роксолана — Роксолана

Silver Horse Award, 2011 рік
Переможець: «Найкраща актриса» за Величне століття. Роксолана — Роксолана

Посилання:

www.meriemuserli.com
49846
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.