,
Невгамовні
Південний Парк
Чорний список

Ніна Добрев

Ніна Добрев Ніна Добрев Ніна Добрев Ніна Добрев Ніна Добрев Ніна Добрев
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Nina Dobrev
Зріст: 1.69 м
Дата народження: 9 січня, 1989 | козоріг
Місце народження: Софія, Болгарія
Жанр: Драма, мелодрама, жахи

Біографія:

Ніна Добрев народилася в столиці Болгарії - Софії 9 січня 1989 року. У віці двох років дівчинка разом з батьками перебралася до Канади, а саме в місто Онтаріо. Ніна з самого дитинства дуже сильно цікавилася мистецтвом, особливо їй подобалися танці, гімнастика, музика, театр та інше. Вона навіть мала досить хороші досягнення у гімнастиці, кілька разів брала участь у міжнародних змаганнях. Але все ж душа талановитої дівчинки лежала саме до акторської кар'єри.

У підлітковому віці, Ніна Добрев вже знімалася в різних рекламних роликах. Крім цього, вона працювала моделлю і ходила на акторські кастинги. Завдяки своїй екзотичній красі, а також неабияким здібностям, Ніну просто не могли не помітити продюсери. Першим проривом на телебаченні можна з упевненістю вважати участь у відомій підліткової драмі «Деграссі: Наступне покоління». Тут талановита актриса зіграла роль молодої матері Мії Джонс, яка намагалася жити самим звичайній життям підлітка, однак, при цьому виховувати власну дитину. На цій ролі Ніна не зупинилася. Вона починає зніматися в різних картинах, переважно у невеликих ролях.

Справжнє набуття популярності у дівчини сталося в 2009 році, коли на екрани вийшов один з найпопулярніших молодіжних містичних серіалів «Щоденники вампіра», де дівчині відвели одночасно дві головні ролі. Болгарська красуня стала справжньою перлиною цього серіалу. Саме після цих ролей Ніна Добрев стала отримувати все більше запрошень знятися в різних фільмах. У 2010 році Ніна удостоїлася нагороди «Прорив року:найкраща жіноча роль» за гру у серіалі «Щоденники вампіра».

У 2006 і 2007 році талановита актриса взяла участь одразу у двох картинах, які, до речі, були відзначені нагородами: драмі «Осколки» і «Далеко від неї». У 2008 році вона знялася у фільмі-мюзиклі «Американська алея», а в 2010 році - у трилері «Хлоя». Її партнерами по цим фільмам стали відомі Джуліанна Мур і Аманда Сейфрід.

На жаль, в особистому житті Ніни Добрев не все так прозоро, як на телеекранах. У 2007 році у неї був роман з актором Деніелом Кларком, однак, до весілля так справа й не дійшла. На сьогоднішній день багато фанатів приписують їй роман з напарником по серіалу - справжнім серцеїдом Йеном Сомерхолдером, який грає роль одного з братів Деймона Сальваторе. Вони досить часто попадаються на очі разом, тому шанувальники абсолютно впевнені, що пара закохана. Однак зірки всіляко заперечують всі ці здогади, стверджуючи, що між ними виключно дружні стосунки.

Ніна Добрев є справжньою шанувальницею різних фільмів і книг про вампірів, наприклад, «Сутінки», де вона, до речі, мріяла зіграти роль Белли. В якості хобі дівчина займається створенням прикрас. Ніна стверджує, що в майбутньому планує відкрити навіть власну ювелірну крамницю.

На сьогоднішній день Ніна Добрев відчуває себе дуже щасливою від того, що її вдалося вже в такому віці знайти визнання серед шанувальників. Вона мріє рости ще далі в плані акторської кар'єри. У дівчини є досить велика кількість запрошень в різні проекти. Один з них це головна роль у драмі «Добре бути тихонею», яка вийде в 2012 році.

Фільмографія:

2012 Добре бути тихонею / The Perks of Being a Wallflower ... Candace
2011 Арена / Arena (відео) ... Lori
2011 Сусідка по кімнаті / The Roommate ... Maria
2009 Різдвяний Мадагаскар / Merry Madagascar (ТБ) ... Cupid, озвучення; короткометражка
2009 Загін супергероїв / The Super Hero Squad Show (серіал) ... Ellen, озвучення
2009 Хлоя / Chloe ... Anna
2009 - ... Щоденники вампіра / The Vampire Diaries (серіал) ... Elena Gilbert
2009 Дівчата з вулиці Деграссі їдуть до Голлівуду / Degrassi Goes Hollywood (ТБ) ... Mia Jones
2009 Ти отримав те світло / You Got That Light ... Girl; короткометражка
2008 Кордон / The Border (серіал) ... Maia
2008-2009 В останню мить / Eleventh Hour (серіал) ... Grace Dahl
2008 Американська алея / The American Mall (ТБ) ... Ally
2008 Полювання на вервольфа / Never Cry Werewolf (ТБ) ... Loren
2007 Дволикий вбивця / My Daughter's Secret (ТБ) ... Justine
2007 Осколки / Fugitive Pieces ... Bella
2007 Занадто молоді для одруження / Too Young to Marry (ТБ) ... Jessica Carpenter
2007 Любов на лінії фронту / The Poet ... Rachel
2007 Як вона рухається / How She Move ... Tall Girl in Bathroom
2006 Генетична опера / Repo! The Genetic Opera ... Teenage Zytrate Addict; короткометражка
2006 Далеко від неї / Away from Her ... Monica
2006 Сімейні ігри / Playing House (ТБ) ... Young Frannie
2001 - ... Деграссі: Наступне покоління / Degrassi: The Next Generation (серіал) ... Mia Jones
1999 - ... Гріффіни / Family Guy (серіал) ... озвучення

Нагороди та премії:

Teen Choice Awards, 2010 рік
Переможець: «Прорив року: жіноча роль у серіалі»; «Краща актриса фантастичного серіалу»

People's Choice Awards, 2012 рік
Переможець: «Краща актриса драми телебачення»

Teen Choice Awards, 2012 рік
Переможець: «Краща актриса фантастичного серіалу»
18358
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.