,
Як козаки...
Американська історія злочинів
Цілком Таємно
Загрузка...

Кетрін Гейґл

Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Katherine Heigl
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 24 листопада 1978 | стрілець
Місце народження: Вашингтон, округ Колумбія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Джош Келлі ... одна дитина

Біографія:

Кетрін Гейґл Мері народилася 24 листопада 1978 у Вашингтоні, США в родині ірландки і німця, Ненсі і Пола.

Тітка Кетрін з самого дитинства вважала малятка красунею і вирішила, що Кеті потрібно стати моделлю, і коли Кетрін виповнилося дев'ять, відвела племінницю в модельне агентство. Незабаром після цього Кеті вже рекламувала сухі сніданки.

У 1992 році відбувся її дебют в кіно - вона зіграла роль у фільмі «Тієї самої ночі». У 1994 році отримала роль у фільмі «Мій батько - герой», фільм розповідає про стосунки дочки і батька, до речі роль батька виконанав Жерар Депардьє. Трохи пізніше Гейґл зіграла ще з однією зіркою - Стівеном Сігалом («В облозі 2»).

У 1996 році батьки Кетрін розлучилися, і вона разом з матір'ю переїхала до Лос-Анджелесу.

У 1997-му вийшов фільм про рицарів круглого столу «Принц Веліант», де Кеті зіграла роль принцеси Айлін, дочки короля Артура і коханої Веліант.

Популярність Хейгл принесла роль в серіалі «Місто прибульців». Можна сказати, що популярність росла з кожною серією - Кетрін почали запрошувати зніматися для таких журналів як Maxim, Teen, FHM, TV Guide. З партнером по «Місту прибульців» Джейсоном Бером у Кетрін був роман.

Втім, справжня слава була попереду. Вона прийшла з виходом серіалу «Анатомія Грей» у 2005-му році. Він розповідає про важке життя інтернів і лікарів лікарні. Серіал став дуже популярним спочатку у США, а потім і в усьому світі.

Ще один успіх Кетрін Гейґл - фільм «Трішки вагітна». Комедія зібрала більше 175 мільйонів доларів. Наступний фільм «27 весіль» зібрав трохи менше - 140 мільйонів доларів.

Останні успішні фільми з Гейґл - «Гола правда» з Джерардом Батлером, «Кілери» з Ештоном Катчером і «Життя, як воно є» з Джошем Дюамелем.

У 2007 році Кетрін вийшла заміж за музиканта Джоша Келлі, з яким познайомилася на зйомках відеокліпу. У 2009 році Кетрін Гейґл та Джош Келлі удочерили дівчинку з Кореї, яку вони назвали Ненсі Лей, на честь мами актриси Ненсі і її сестри Маргарет Лей.

Фільмографія:

A Moment to Remember
2014 Північ пекла / Home Sweet Hell ... Mona Champagne
2014 Весілля Дженні / Jenny's Wedding ... Jenny
2014 Джекі і Райан / Jackie & Ryan ... Jackie
2014 - ... Стан справ / State of Affairs (серіал) ... Charlie Tucker
2013 Реальна білка / The Nut Job ... Andie, озвучка
2013 Велике весілля / The Big Wedding ... Lyla
2012 Дуже небезпечна штучка / One for the Money ... Stephanie Plum
2011 Старий Новий рік / New Year ... Laura Carrington
2010 Життя, як воно є / Life as We Know It ... Holly Berenson
2010 Кілери / Killers ... Jen Kornfeldt
2009 Гола правда / Ugly Truth, The ... Abby Richter
2008 27 весіль / 27 Dresses ... Jane
2007 Твоя матуся вбиває тварин ... our Mommy Kills Animals
2007 Трішки вагітна / Knocked Up ... Alison Scott
2006 Кав'ярня / Caffeine ... Laura
2006 Шлях Зізікс / Zyzzyx Rd. ... Marissa
2005 Симулянт / Ringer, The ... Lynn Sheridan
2005 - 2008 Анатомія Грей / Grey's Anatomy (серіал) ... Dr. Isobel 'Izzie' Stevens
2005 Побічні ефекти / Side Effects ... Karly Hert
2005 Ромі і Мішель. На початку шляху / Romy and Michele: In the Beginning ... Romy White
2004 Обітниця любові / Love's Enduring Promise ... Marty Davis
2003 Vegas Dick
2003 Грозовий перевал / Wuthering Heights ... Isabel Linton
2003 Критична маса / Critical Assembly ... Aizy Hayward
2003 Тінь в темряві / Descendant / Ann Hedgerow ... Emily Hedgerow
2003 Evil Never Dies / Eve
2003 Любов приходить тихо / Love Comes Softly ... Marty Claridge
2002 - 2003 Зона сутінків / Twilight Zone, The (серіал) ... Andrea Collins
2001 День Святого Валентина / Valentine ... Shelley Fisher
2000 100 дівчат і одна в ліфті / 100 Girls ... Arlene
1999 - 2002 Місто прибульців / Roswell (серіал) ... Isabel Evans
1998 Bug Buster / Shannon Griffin
1998 Зухвалий бурю / Tempest, The ... Miranda Prosper
1998 Наречена Чакі / Bride of Chucky ... Jade
1997 Stand-ins / Taffy-Rita Hayworth's Stand-in
1997 Принц Веліант / Prince Valiant ... Princess Ilene
1996 Загадай бажання / Wish Upon a Star ... Alexia Wheaton
1995 В облозі 2: Темна територія / Under Siege 2: Dark Territory ... Sarah Ryback
1994 Мій батько, герой / My Father the Hero ... Nicole
1993 Цар Гори / King of the Hill ... Christina Sebastian
1992 Та ніч / That Night ... Kathryn
1990 - 2008 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Juror

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2008 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Анатомія Грей»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Трішки вагітна»)

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Анатомія Грей»)
11925
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • ВКонтакте
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.