,
Останнє королівство
Дракони: Захисники Тупу
Американська історія злочинів

Кетрін Гейґл

Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл Кетрін Гейґл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Katherine Heigl
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 24 листопада 1978 | стрілець
Місце народження: Вашингтон, округ Колумбія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Джош Келлі ... двоє дітей

Біографія:

Кетрін Гейґл народилася 24 листопада 1978 року в Вашингтоні (США). Відразу після її народження сім'я переїхала у невелике містечко Нью-Кеннен. Кетрін має німецьке та ірландське коріння. Її тато був фінансовим директором, а мати - менеджером з продажу. Усього в родині було четверо дітей. У 1986 році, коли Кетрін було 8 років, в автомобільній катастрофі загинув її старший брат.

Кетрін почала працювати моделлю в 9 років, коли тітка використала фото племінниці для реклами засобів для догляду за волоссям власного виробництва. Пізніше батьки Кеті відправили її фото у кілька модельних агентств, і зовсім скоро їх дочка вже рекламувала сухі сніданки «Cheerios». Далі пішли кастинги, участь в рекламних компаніях і перші кінопроби.

У 1992 році Кетрін дебютувала в стрічці «Тієї ночі», після чого її запримітив режисер Стівен Содерберг і покликав в свою картину «Цар Гори». У 1994-му Кетрін зіграла в драмі «Мій тато - герой», де виступила в дуеті з самим Жераром Депардьє. За цю роботу 16-річна актриса удостоїлася номінації на кінопремію «Молодий Голлівуд». Після такого сходження Кетрін завалили запрошеннями: вона зіграла у фільмах «В облозі 2», «Загадай бажання», «Принц Веліант».

У 1996 році батьки Кетрін розлучилися, і вона разом з матір'ю переїхала до Лос-Анджелесу. У центр кіноіндустрії молода актриса стала зніматися частіше - «Наречена Чакі», «Викликаючий бурю», «Атака комах», серіал «Місто прибульців», «100 дівчат і одна в ліфті», «День Святого Валентина», серіал «Зона сутінків», «Грозовий перевал», «Ромі і Мішель».

У 2005 році актрису чекав справжній успіх. Кетрін Гейґл отримала провідну роль доктора Іззі Стівенс в серіалі про життя лікарів «Анатомія Грей», який несподівано став дуже успішним і популярним не тільки в Америці, але і по всьому світу. У 2007 році Гейґл отримала премію «Еммі» в категорії «Краща актриса другого плану в драматичному телесеріалі» і удостоїлася номінації на «Золотий глобус».

Втім, Гейґл встигала зніматися і в інших фільмах. Найяскравішою роботою серед них стала комедія 2007 року «Трошки вагітна» режисера Джудда Апатоу, де її героїні доводиться розплачуватися за одну гарячу ніч з недолугим незнайомцем, якого грає Сет Роген. Картина зібрала в світовому прокаті більше 219 мільйонів доларів і отримала теплі відгуки кінокритиків.

Інші роботи Кетрін також були успішні в прокаті: «27 весіль», «Гола правда», «Кілери», «Життя, як воно є», «Старий» Новий рік», «Дуже небезпечна штучка».

23 грудня 2007 року 29-річна актриса вийшла заміж за співака Джоша Келлі. Незабаром пара удочерила десятимісячну дівчинку з Кореї. А через п'ять років подружжя знову удочерили ще одну дитину, яку назвали Аделаїда Марі Хоуп. Актриса також відома своєю благодійною діяльністю, зокрема, вона підтримує програму «Донорство органів і тканин», пам'ятаючи про той фатальний день, коли її брата збила машина. Лікарі константували смерть мозку і батьки прийняли рішення про пожертвування органів.

Фільмографія:

2017 Реальна білка 2 / The Nut Job 2: Nutty by Nature ... Andie, озвучення
2017 Мара / Unforgettable
2017 Сумнів / Doubt (серіал)
2015 Весілля Дженні / Jenny's Wedding ... Jenny
2014 Дім, миле пекло / Home Sweet Hell ... Mona Champagne
2014 - 2015 Стан справ / State of Affairs (серіал) ... Charleston Tucker
2014 Джекі і Райан / Jackie & Ryan ... Jackie
2013 Реальна білка / The Nut Job ... Andie, озвучення
2013 Велике весілля / The Big Wedding ... Lyla
2012 Дуже небезпечна штучка / One for the Money ... Stephanie Plum
2011 Старий Новий рік / New Year ... Laura Carrington
2010 Життя, як воно є / Life as We Know It ... Holly Berenson
2010 Кілери / Killers ... Jen Kornfeldt
2009 Гола правда / Ugly Truth, The ... Abby Richter
2008 27 весіль / 27 Dresses ... Jane
2007 Трішки вагітна / Knocked Up ... Alison Scott
2006 Кав'ярня / Caffeine ... Laura
2006 Шлях Зізікс / Zyzzyx Rd. ... Marissa
2005 Симулянт / Ringer, The ... Lynn Sheridan
2005 - 2008 Анатомія Грей / Grey's Anatomy (серіал) ... Dr. Isobel 'Izzie' Stevens
2005 Побічні ефекти / Side Effects ... Karly Hert
2005 Ромі і Мішель. На початку шляху / Romy and Michele: In the Beginning ... Romy White
2004 Обітниця любові / Love's Enduring Promise ... Marty Davis
2003 Vegas Dick
2003 Грозовий перевал / Wuthering Heights ... Isabel Linton
2003 Критична маса / Critical Assembly ... Aizy Hayward
2003 Тінь в темряві / Descendant / Ann Hedgerow ... Emily Hedgerow
2003 Evil Never Dies / Eve
2003 Кохання приходить тихо / Love Comes Softly ... Marty Claridge
2002 - 2003 Зона сутінків / Twilight Zone, The (серіал) ... Andrea Collins
2001 День Святого Валентина / Valentine ... Shelley Fisher
2000 100 дівчат і одна в ліфті / 100 Girls ... Arlene
1999 - 2002 Місто прибульців / Roswell (серіал) ... Isabel Evans
1998 Bug Buster / Shannon Griffin
1998 Буря / Tempest, The ... Miranda Prosper
1998 Наречена Чакі / Bride of Chucky ... Jade
1997 Stand-ins / Taffy-Rita Hayworth's Stand-in
1997 Принц Веліант / Prince Valiant ... Princess Ilene
1996 Загадай бажання / Wish Upon a Star ... Alexia Wheaton
1995 В облозі 2: Темна територія / Under Siege 2: Dark Territory ... Sarah Ryback
1994 Мій тато - герой / My Father the Hero ... Nicole
1993 Цар Гори / King of the Hill ... Christina Sebastian
1992 Тієї ночі / That Night ... Kathryn
1990 - 2008 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Juror

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2008 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Анатомія Грей»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Трішки вагітна»)

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Анатомія Грей»)
13921
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.