,
Доктор Хаус
Кохання напрокат
Величне століття. Нова володарка

Келлі Брук

Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук Келлі Брук
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Kelly Brook
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 23 листопада 1979 | стрілець
Місце народження: Рочестер, графство Кент, Англія, Велика Британія
Жанри: Комедія, трилер, драма

Біографія:

Британська модель, актриса і телеведуча Келлі Брук, уроджена Келлі Енн Парсонс, з'явилася на світ 23 листопада 1979 року в Рочестері, в англійському графстві Кент. У Келлі є молодший брат і зведена сестра.

Дочка кухарки і будівельника, Келлі виросла в небагатій родині, яка не могла оплачувати навчання дочки у престижній столичній театральній школі London's Italia Conti Stage School, куди дівчина вступила до 17 років. Стипендії Келлі добитися не вдалося, тому майбутній зірці довелося три роки підпрацьовувати моделлю для невеликих фірм і офіціанткою в чайному магазині.

А сама кар'єра моделі почалася для Келлі ще в 16 років, коли вона виграла конкурс краси, куди потрапила стараннями своєї матері. Фігура молодої переможниці сподобалася представникам кількох фірм, і Келлі взяла участь у рекламних кампаніях Foster's Lager, Renault Megane, Walkers crisps, Piz Buin і Bravissimo (бренд, що спеціалізується на білизні для жінок з пишним бюстом).

Потім дівчину помітив хтось із редакції Daily Star, і з цього моменту Келлі стала дуже популярна в різних журналах, особливо призначених для чоловіків, - таких, як GQ, Loaded і FHM. Ці журнали не тільки друкували знімки фігуристої Келлі, але і один за іншим визнавали її найсексуальнішою жінкою Британії та світу.

У цей період Келлі з'являлася у величезній кількості реклам купальників, спортивного одягу, білизни, панчіх і колготок - як у пресі, так і на вулицях британських міст.

У листопадовому номері англійського журналу моди і дизайну Arena за 2005 рік вийшла велика чорно-біла фотосесія, в якій відомий фотограф Девід Бейлі зобразив Брук оголеною.

У 2006 році Келлі підписала дуже вигідний контракт на рекламу косметичної продукції фірми Unilever's Lynx, потім рекламувала навіть стільникові телефони та товари марки Reebok. А в 2010 році Брук стала новим «обличчям» білизняного бренду Ultimo.

Однак молоду британку приваблювала не тільки кар'єра моделі - в 2006 році вона спробувала себе в якості дизайнера, випустивши власну колекцію купальників і білизни - для продажу в британських магазинах New Look.

Телевізійна кар'єра Келлі почалася ще в 18 років - з ролі ведучої молодіжних програм на каналах MTV, Granada Television і Trouble TV в 1997 році. Головний «прорив» стався на початку 1999 року, коли Брук запросили стати однією з провідних популярного телешоу «The Big Breakfast». Проте вже в липні того ж року їй довелося залишити програму - роль ведучої цього шоу виявилася їй не під силу. Втім, в 2005 році Брук стала вести реаліті-шоу «Celebrity Love Island» на каналі ITV.

Як і багато інших знаменитостей-ровесниці, Келлі спробувала себе в танцях - в 2007 році вона взяла участь в телевізійному танцювальному конкурсі «Strictly Come Dancing» на каналі BBC1, і парнером-професіоналом Брук був Брендан Коул. Однак у той же час батько Келлі помер від раку, і незважаючи на рішення продовжувати боротьбу в пам'ять батька, Брук була відсіяна на дев'ятому тижні конкурсу.

Втім, Брук повернулася до танців і на різдвяних змаганнях Strictly Come Dancing Christmas Special 2008, разом зі своїм новим партнером, посіла друге місце. Вдалося Келлі побувати і суддею в реаліті-програмах «Dirty Dancing: The Time of Your Life» і «Britain's Got Talent», щоправда, недовго.

Акторська кар'єра Келлі почалася ще в 1997 році - з декількох музичних відеокліпів, де вона була в «підтанцьовці». Її дебютом в кіно стала невелика роль Сари в картині «У пошуках брата», де Келлі брала участь в лесбійської сцені.

Потім були ролі у фільмі «Повернення Джека-різника», телесеріалі «Таємниці Смолвіля», художніх стрічках «Абсолон» і «Пограбування по-італійськи».

Перша «зоряна роль» дісталася Келлі у фільмі «Секс у невеликому місті» - за своє вміння зваблювати на екрані Брук навіть отримала декілька позитивних відгуків критиків.

Надалі, фільмографія Келлі поповнилася ролями в таких картинах, як «Смертельний лабіринт», «Ромі і Мішель: на початку шляху», «Чоловік за викликом 2», «Секс заради виживання», «У настрої», «Моя мама русалка» та «Готель Каледонія».

У фільмі «Секс заради виживання» Брук знімалася разом з акторами Хуаном Пабло Ді Пейсом і Біллі Зейном, що згодом став її нареченим. Незважаючи на всі прохання Келлі вирізати з остаточної версії фільму сцени, де вона оголеною займається сексом з Ді Пейсом, продюсер відмовився це робити.

Крім ролей в кіно, Брук була ще зайнята в кілька відеоіграх і телесеріалах. Театральна кар'єра Келлі не відрізнялася особливим успіхом - в зіграних нею декількох невеликих ролях з 2000 по 2009 роки критики відзначали, в основному, фігуру дівчини, а про її акторських здібностях були невисокої думки.

Що ж до особистого життя актриси і моделі, то вона не була особливо багатою і різноманітною. Келлі зустрічалася і навіть жила з англійським актором Джейсоном Стетхемом протягом семи років, однак пара розійшлась в 2004 році.

На зйомках фільму «Секс заради виживання» в 2004 році Брук познайомилася з актором Біллі Зейном - влітку 2008 року відбулася їх заручини, пара навіть придбали будиночок у Кенті. Проте Келлі відклала весілля через траур по померлому в 2007 році батькові.

У квітні 2008 року Келлі і Біллі розлучилися, потім знов зійшлися і остаточно розірвали відносини в серпні 2008 року. А з вересня 2008 року Брук вже почала зустрічатися з регбістом Денні Кіпріану.

Фільмографія:

2015 Taking Stock ... Kate
2015 Одне велике щастя / One Big Happy (серіал) ... Prudence
2012 - 2014 Військова хроніка / Metal Hurlant Chronicles (серіал) ... Skarr
2012 Кіт Лемон / Keith Lemon: The Film ... Kelly Brook
2012 - ... Lemon La Vida Loca (серіал) ... Kelly Brook
2011 - ... Затроленний / Trollied (серіал) ... Kelly Brook
2011 - 2013 Спецназ: Сан-Дієго / NTSF: SD: SUV (сериал) ... Anna
2010 Зачищення / Removal ... Kirby
2010 Піранья / Piranha ... Danni
2007-2010 Скінс / Skins (серіал) ... Jemima
2007 Моя мама русалка / Fishtales ... Neried
2006 У настрої / In the Mood ... Eva; короткометражка
2006 Міс Марпл / Marple: The Moving Finger (ТБ) ... Elsie Holland
2006-2009 Готель «Вавилон» / Hotel Babylon (серіал) ... Lady Catherine Stanwood
2005 Секс заради виживання / Three ... Jennifer
2005 Чоловік за викликом 2 / Deuce Bigalow: European Gigolo ... Beautiful Woman in Painting
2005 Ромі і Мішель. На початку шляху / Romy and Michele: In the Beginning (ТБ) ... Linda Fashiobella
2005 Смертельний лабіринт / House of 9 ... Lea
2004 Секс в невеликому місті / School for Seduction ... Sophia Rosselini
2003 Eye Contact / Eye Contact ... Anya; короткометражка
2003 Пограбування по-італійськи / Italian Job, The ... Lyle's Girlfriend
2003 Абсолон / Absolon ... Dr. Claire Whittaker
2001 (Mis) Adventures of Fiona Plum, The (ТБ) ... Fiona Plum
2001-2011 Таємниці Смолвиля / Smallville (серіал) ... Victoria Hardwick
2001 Повернення Джека Різника / Ripper ... Marisa Tavares
2000 У пошуках брата / Sorted ... Sarah
1992-2002 Великий сніданок / Big Breakfast, The (серіал)
10749
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.