,
Знебожені
Шерлок
Кохання Мер′єм
загрузка...

Ешлі Грін

Ешлі Грін Ешлі Грін Ешлі Грін Ешлі Грін Ешлі Грін
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Ashley Greene
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 21 лютого 1987 | риби
Місце народження: Джексонвілл, Флорида, США
Жанри: Драма, комедія, ток-шоу

Біографія:

Закінчивши школу, Ешлі Грін відразу ж перебралася з рідної Флориди до Голлівуду. Вона розраховувала на те, що стане знаменитою моделлю, але її підвів невеликий зріст. Знайомі порадили їй не втрачати час, а почати займатися, наприклад, рекламою або акторською майстерністю. Згодом сімнадцятирічна дівчина зрозуміла, що заняття акторською майстерністю їй цікавіше, і вирішила більше не намагатися підкорити подіуми.

Зніматися у великому кіно Ешлі, звичайно, почала не відразу. Спочатку Грін, як і багато її колег на початку кар'єри, була зайнята в зйомках музичних кліпів, а також в серіалах.

Першою значимою роллю для Ешлі стала участь у фільми за участю Майкла Дугласа «Король Каліфорнії» у 2007 році. Тоді дівчині щойно виповнилося 18 років.

Однак оглушливий успіх і всесвітню популярність принесла їй сага про вампірів, яка в прокаті на світовому рівні зібрала понад $400 мільйонів. Після «Сутінків» талановитій актрисі стало надходити більше пропозицій. Так, наприклад, з 1 лютого 2010 року Грін почала зніматися у фільмі «Привид» разом з актором Томом Фелтоном, відомим по ролі Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера. Через знімальний графік цього фільму Ешлі навіть не потрапила на прем'єру фільму «Скейтленд», де вона виконала головну роль.

У травні 2010 року, коли прийшов час підписувати контракт на участь у черговій частині «Сутінків», Грін відмовилася зніматися. Причина банальна: її гонорар був не такий великий, як їй хотілося б. Актриса вимагала за роботу $4 мільйони, проте студія не поспішала задовольняти апетити юної зірки. Продюсери заявляли, що вони легко зможуть замінити Ешлі, так як та не є головним героєм, і її підміну швидко забудуть. Ешлі вдалося прийти до компромісу з продюсерами, домовившись, що вона отримає два мільйони за кожну з двох частин серії «Сутінків».

У тому ж 2010 році Ешлі практично здійснила мрію юності про роботу моделлю. Актриса стала обличчям косметичної компанії Avon.

Грін не вважає за потрібне поширювати інформацію про своє особисте життя. Після премії Teen Choice Awards папараці підловили Ешлі, коли вона цілується в машині з актором Чейсом Кроуфордом. Проте ні один, ні другий коментувати це не стали, і надалі їх ні в чому звинуватити не вдалося.

З липня 2010 Ешлі відкрито зустрічається з музикантів Джо Джонасом, який супроводжував її під час зйомок чергового епізоду «Сутінків» у Батон Руж. І хоча пара заперечує конфлікти Ешлі з колишньою дівчиною Джо, актрисою і співачкою Демі Ловато, очевидці стверджують, що на зйомках вони мали місце бути.

Фільмографія:

2018 Снігова сліпота / Snowblind ... Crestwood
2018 Max & Me ... Rachel, озвучення
2018 Нещасний випадок / Accident Man ... Charlie Adams
2017 Antiquities
2016 Шангрі-Ла Сьют / Shangri-La Suite ... Priscilla Presley
2016 І програли бій / In Dubious Battle
2016 Імпульс / Urge
2015 Літо на Стейтен-Айленд / Staten Island Summer ... Krystal Manicucci
2014 Моя дівчина - зомбі / Burying the Ex ... Evelyn
2014 Крісті / Kristy ... Violet
2014 Хотів би я бути тут / Wish I Was Here ... Janine
2013 Клуб «CBGB» / CBGB ... Lisa Kristal
2013 - ... Бестія / Rogue (серіал) ... Mia
2012 Американські реалії / Americana (ТБ) ... Alice Garano
2012 Сутінки Сага: Світанок. Частина 2 / The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 ... Alice Cullen
2011 Явище / The Apparition ... Kelly
2011 Літо. Однокласники. Любов / LOL ... Ashley
2011 Сутінки Сага: Світанок - Частина 1 / The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 ... Alice Cullen
2011 Пен Американ / Pan Am (серіал) ... Amanda Mason
2011 Як по маслу / Butter ... Kaitlen Pickler
2011 Серце воїна / A Warrior's Heart ... Brooklyn Milligan
2010 Сутінки. Сага. Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse ... Alice Cullen
2010 Вільне радіо Альбемута / Radio Free Albemuth ... Rhonda - Delivery Girl
2010 Скейтленд / Skateland ... Michelle Burkham
2009 Сутінки. Сага. Новий місяць / The Twilight Saga: New Moon ... Alice Cullen
2009 Кров Місяця / Summer's Blood (відео) ... Summer Matthews
2009 Психоаналітик / Shrink ... Missy (в титрах: Ashley Michele Greene)
2008 Сутінки / Twilight ... Alice Cullen
2008 Отіс / Otis (відео) ... Kim # 4
2007 Король Каліфорнії / King of California ... McDonald's Customer
2006 Бажання / Desire (серіал) ... Renata
2003 - 2015 Підстава / Punk'd (серіал) ... Girlfriend
2001 - 2007 Розслідування Джордан / Crossing Jordan (серіал) ... Ann Rappaport
1995 - 2016 Божевільне телебачення / Mad TV (серіал) ... Amber
9134
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коментарі для сайту Cackle
Поліція Парадайз
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.