,
Тихий океан
Касл
Величне століття. Роксолана
Загрузка...

Марсія Кросс

Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Marcia Cross
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 25 березня 1962 | овен
Місце народження: Мальборо, Массачусетс, США
Жанри: драма, комедія, ток-шоу
Чоловік: Том Махоні ... двоє дітей

Біографія:

Стати актрисою Марсія мріяла з самого раннього дитинства. Її першою роллю стала участь у шкільній постановці «Відьма чорного дрозда». Після дебюту учениця шостого класу вирішила для себе, що вона будь-що-будь стане справжньою актрисою. У 18 років Кросс почала навчання в школі драматичної майстерності у Нью-Йорку. Як професійна актриса Крос починала з театру: грала в спектаклях «Слуга двох панів» і «12 ніч». Першою роботою на телебаченні була роль у серіалі «На краю ночі» в 1984 році.

Справжню популярність їй приніс серіал «Район Мелроуз». Продюсерам сподобалася молода актриса і вони перевели її з епізодичної ролі в ранг героїні шоу. Талант Кросс оцінили не тільки творці серіалу, але й глядачі. Коли за сценарієм героїня Кросс гине в автокатастрофі, на студію посипався шквал листів з проханнями повернути Кімберлі з того світу. Актриса залишила серіал тільки через п'ять років.

У цей же час Марсія Кросс здобувала другу вищу освіту в Antioch University у Лос-Анджелесі за спеціальністю психологія і навіть деякий час працювала психотерапевтом. У зв'язку з цим в 1999 році, знявшись у серіалі «За межею можливого», на два роки залишає акторську діяльність, знімаючись лише в дрібних епізодичних ролях.

На початку 2000 року Кросс знімалася в таких серіалах як «Еллі МакБіл», «Шалене місто», «Хлопчик зустрічає світ», «CSI: Місце злочину». Проте щасливим квитком для Кросс стала участь у серіалі «Відчайдушні домогосподарки», перший сезон якого стартував в 2004 році. Актриса стала відома по всьому світу, була тричі номінована на премію «Золотий глобус» та один раз на премію «Еммі».

«Відчайдушні домогосподарки» став неофіційною відповіддю «Сексу у великому місті». 4 красиві героїні не шукають своє особисте щастя, а намагаються розібратися з набагато більш складними сімейними проблемами. Серіал став цікавий тим, що розповідав про сімейні таємниці не у звичній глядачам мелодраматичній манері, а в жанрі справжнього детектива. Історія створення серіалу почалася з того, що продюсер Марк Черрі побачив репортаж по телевізору про приміську домогосподарку Андреа Йетс, яка вбила в нападі відчаю свого чоловіка і п'ятьох дітей.

Перший сезон зібрав у екранів кілька мільйонів глядачів, а за 3 роки показу у шоу з'явилося близько 120 мільйонів прихильників по всьому світу.

Марсія жила п'ять років з актором Річардом Джорданом. Офіційно вони свої стосунки не оформляли і не заводили дітей. У 1993 році Річард помер від пухлини мозку. Після його смерті Марсія з головою поринула в роботу - свій порятунок від депресії.

У 2006 році Кросс почала зустрічатися з брокером Томом Махоні. Історія їх кохання була схожа на сценарій серіалу. Марсія з першого погляду закохалася в незнайомця з квіткового магазину і залишила продавцеві свій номер телефону. Махоні справді через тиждень повернувся в магазин і передзвонив. Пара одружилася майже відразу. Причиною стала довгоочікувана вагітність Кросс. Йому було 48, їй - 44. Крос замислювалася про усиновлення, але чоловік переконав її спробувати народити свого малюка. Марсія Кросс завагітніла під час зйомок третього сезону «Відчайдушних домогосподарок», тому актрису не знімали в повний зріст, а потім за сценарієм відправили у медовий місяць.

У лютому 2007 на світ з'явилися дівчатка-близнюки Іден і Саванна. Це стало величезною радістю для актриси, адже вже багато років вона мріяла стати мамою. «Якби я вийшла заміж і народила дітей в 35, як і мріяла, я б не оцінила це диво, як сьогодні», - зізналася Крос.

Фільмографія:

2011 Bringing Up Bobby ... Mary
2009 Просто Пек / Just Peck ... Cheryl Peck
2004 - .... Відчайдушні домогосподарки / Desperate Housewives (серіал) ... Bree Van De Kamp
2004 I Love the '90s (серіал) ... Dr. Kimberly Shaw
2003 Wind Effect, The ... Molly
2002 Іствік / Eastwick (ТБ) ... Jane Spofford
2002 Банк / Bank ... American actress
2002 - 2006 Любов вдівця / Everwood (серіал) ... Dr. Linda Abbott
2001 Bad News Mr. Swanson (ТБ) ... Doctor Knoll
2001 Живе в страху / Living in Fear ... Rebecca Hausman
2000 - .... C.S.I. Місце злочину / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Julia Fairmont
2000 - 2006 Сильне ліки / Strong Medicine (серіал) ... Linda Loren
2000 Dancing in September ... Lydia Gleason1998 - 2007 Король Квинса / King of Queens, The (сериал) ... Debi
1998 Земля під прицілом / Target Earth (ТБ) ... Karen Mackaphe
1997 - 2002 Еллі МакБіл / Ally McBeal (серіал) ... Myra Robbins
1996 Завжди кажи «До побачення» / Always Say Goodbye ... Anne Kidwell
1996 - 2000 Профайлер / Profiler (серіал) ... Pamela Martin
1996 - 2002 Спін Сіті / Spin City (серіал) ... Joan Calvin
1996 All She Ever Wanted (ТБ) ... Rachel Stockman
1996 Жіноча збоченість / Female Perversions ... Beth Stephens
1995 Ripple ... Ali
1995 Mother's Day (ТБ) ... Denise
1995 - 1997 Нед і Стейсі / Ned and Stacey (серіал) ... Diana Huntley
1995 - 2002 За межею можливого / Outer Limits, The (серіал) ... Katherine 'Kate' Woods
1994 - 1995 Правосуддя Берка / Burke's Law (серіал) ... Leslie Dolan
1994 - 2003 Дотик ангела / Touched by an Angel (серіал) ... Lauren
1994 M.A.N.T.I.S. (ТБ) ... Carla
1993 - 2000 Хлопець пізнає світ / Boy Meets World (серіал) ... Rhiannon Lawrence
1992 - 1999 Мелроуз Плейс / Melrose Place (серіал) ... Dr. Kimberly Shaw
1992 - 1993 Ворон / Raven (серіал) ... Carla Dellatory
1991 - 1994 Голова Германа / Herman's Head (серіал) ... Princess Gillian
1990 Шторм і печаль / Storm and Sorrow (ТБ) ... Marty Hoy
1990 - 1998 Сайнфілд / Seinfeld (серіал) ... Sara
1990 Погане вплив / Bad Influence ... Ruth Fielding
1989 - 1990 Букер / Booker (серіал) ... Sherrie Binford
1989 Just Temporary (ТБ) ... Amy
1989 - 1993 Квантовий стрибок / Quantum Leap (серіал) ... Stephanie Heywood
1987 - 1992 Джейк і товстун / Jake and the Fatman (серіал) ... Lover
1986 Pros & Cons (ТБ) ... Lynn Erskine
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (ТБ) ... Anne Bingham
1986 Last Days of Frank and Jesse James, The (ТБ) ... Sarah Hite
1985 Brass (ТБ) ... Victoria Willis
1984 - 1988 Казки темної сторони / Tales from the Darkside (серіал) ... Marie Alcott
1984 - 1996 Вона написала вбивство / Murder, She Wrote (серіал) ... Marci Bowman
1984 - 1992 Хто тут Бос? / Who's the Boss? (серіал) ... Kelly
1982 - 1993 Чірс / Cheers (серіал) ... Susan Howe
1979 - 1993 Тиха пристань / Knots Landing (серіал) ... Victoria Broyelard
1968 - .... Одне життя, щоб жити / One Life to Live (серіал) ... Katheryn "Kate" Sanders
1964 - 1999 Інший світ / Another World (серіал) ... Tanya
1956 - 1984 На порозі ночі / Edge of Night, The (серіал) ... Liz Correll

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)

Золотий глобус, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)

Золотий глобус, 2005 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)
6625
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання проти долі
Шанс
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.