,
Табу
Пані Фазілет і її доньки
Таємниці Ґравіті Фолз

Ліа Мішель

Ліа Мішель Ліа Мішель Ліа Мішель Ліа Мішель Ліа Мішель
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Lea Michele
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 29 серпня 1986 | діва
Місце народження: Бронкс, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, ток-шоу, мультфільм

Біографія:

Ліа Мішель Сарфаті народилася в сім'ї американців італійського і іспано-єврейського походження. Батьки Ліа Мішель - медсестра Едіт Сарфаті і власник гастроному Марк Сарфаті.

У дитинстві Мішель прийняли в престижну школу мистецтв Tisch School of the Arts при Нью-Йоркському університеті, але довчитися Мішель так і не вдалося. Справа в тому, що під час навчання майбутня зірка пристрасно захопилася театром. Постійні репетиції віднімали у юної актриси багато сил і вимагали підвищеної концентрації уваги, таким чином, Ліа Мішель довелося залишити своє навчання в арт-школі. Ще восьмирічною дитиною Ліа Мішель за компанію з друзями відправилася на відкрите прослуховування для мюзиклів, де несподівано отримала роль. У 1995 році відбувся дебют Мішель в оригінальній нью-йоркській постановці «Знедолені», де дівчинка виступила в якості юної Козетти.

Потім в 2004 році Ліа Мішель зіграла хаву і молодшу з дочок Тев'є у відродженій бродвейській музичній п'єсі «Скрипаль на даху».

Зараз Ліа Мішель задіяна у зйомках телесеріалу «Лузери». За цю роль актриса була удостоєна нагороди Гільдії кіноакторів (Screen Actors Guild Award), а також була номінована на здобуття премій Teen Choice Award, «Золотий глобус» і «Еммі».

Ліа Мішель пробувала свої сили і в якості співачки. Кавер-версія пісні Gives You Hell американської групи The All-American Rejects у виконанні Мішель підірвала ірландські чарти і потрапила в сорок найкращих композицій американського чарту Billboard 2000.

У 2010 році актриса потрапила до списків «Самих сексуальних жінок», за версією журналу FHM, а видання Time Magazine включило її в топ-лист «100 найвпливовіших людей у ​​світі». У травні 2010 виробник нижньої білизни Victoria's Secret назвала Мішель володаркою «найсексуальнішою усмішки».

Ліа Мішель активно бере участь у благодійності, виступає за права геїв, бісексуалів і транссексуалів. Мішель також відома своєю любов'ю до тварин: актриса регулярно надає матеріальну допомогу притулкам для тварин, дотримується ідеологічного вегетаріанства, а вдома у Мішель живуть дві кішки, Клод і Шейла, названі на честь персонажів знаменитого мюзиклу «Волосся».

Ліа Мішель зізнається, що завжди хотіла знайти чоловіка, схожого на її батька. «Тато завжди мене смішить - почуття гумору мені від нього у спадок дісталося! - Але в той же час я точно знаю, що він про все подбає і все владнає», - говорить актриса. В даний час Ліа Мішель зустрічається з актором Тео Стокманн, з яким зірка познайомилася в 2009 році. За словами самої Мішель, вона - фанатка стабільних відносин.

Фільмографія:

Лузери наживо! Концертний зал Radio City / Glee Live! at Radio City Music Hall (відео) ... Rachel Berry
2017 - ... Мер / The Mayor (серіал) ... Valentina Barella
2017 Мумбайський мюзикл / Bollywood Superstar Monkey ... Pinki, озвучення
2017 - ... Вимір 404 / Dimension 404 (серіал) ... Amanda
2016 Scream Queens: Rush Kappa! (Відео) ... Hester Ulrich; короткометражка
2015 - ... Королеви крику / Scream Queens (серіал) ... Hester Ulrich
2014 Lea Michele: On My Way (відео) ... короткометражка
2013 Оз: Повернення в Смарагдове Місто / Legends of Oz: Dorothy... Dorothy, озвучення
2011 «Старий» Новий рік / New Year ... Elise (segment 'Elevator')
2011 Лузери. Живий концерт в 3D () Glee: The 3D Concert Movie ... Rachel Berry
2009 - 2013 Шоу Клівленда / The Cleveland Show (серіал) ... Rachel Berry
2009 Лузери: Режисерська версія пілотного епізоду / Glee: Director's Cut Pilot Episode (ТБ) ... Rachel Berry
2009 - 2015 Лузери / Glee (серіал) ... Rachel Berry
2008 - 2014 Сини анархії / Sons of Anarchy (серіал) ... Gertie
1999 - 2005 Третя зміна / Third Watch (серіал) ... Sammi
1 998 Бастер і Чонсі: Пустотливі друзі / Buster & Chauncey's Silent Night (відео) ... Christina, озвучення

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Лузери»)

Золотий глобус, 2010 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Лузери»)
8586
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.