,
Дві дівчини без копійчини
Водолій
Сини Анархії
Загрузка...

Єва Лонгорія

Єва Лонгорія Єва Лонгорія Єва Лонгорія Єва Лонгорія Єва Лонгорія Єва Лонгорія
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Eva Longoria
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 15 березня 1975 | риби
Місце народження: Корпус-Крісті, Техас, США
Жанри: Комедія, ток-шоу, драма
Чоловік: Тоні Паркер (розлучення); Тайлер Крістоферсон (розлучення)

Біографія:

Єва - єдина в сім'ї дівчинка з карими очима, темними волоссям і смаглявою шкірою. Три її сестри - блакитноокі красуні нордичного типу. У дитинстві маленька Єва переживала, думаючи, що її удочерили. Сім'я Лонгорія жила бідно. Єва була єдиною дитиною в сім'ї, хто вступив до університету і отримав ступінь бакалавра наук в кінезіології, науці про м'язи. За час навчання виграла титул «Міс Корпус-Крісті». Єва мріяла стати моделлю і розбагатіти, але через невисокий зріст (157 см) їй відмовляли в модельних агентствах. Вона записалася в студентський театр, а після закінчення коледжу Єва взяла участь у конкурсі талантів. Тут дівчину помітили і Єва переїхала до Лос-Анджелесу.

Тільки завдяки своїй кар'єрі в шоу-бізнесі Єва поправила фінансове становище своєї родини. Першою її роботою на телебаченні стала роль стюардеси в популярному серіалі «Беверлі-Хіллз, 90210». Але світову популярність акторці принесла роль у серіалі «Відчайдушні домогосподарки».

Вона стала першою з актрис, кого затвердили на одну з головних ролей. Єва зіграла колишню модель Габрієль Соліс, яка вийшла заміж заради грошей і зраджує чоловіку з садівником. Героїня Лонгорії - гламурна пані, яка не цікавиться господарством. Але сама Єва любить годинами готувати мексиканські страви, і своїми руками вона пошила всі подушки і фіранки в домі.

Одна із зоряних прихильниць серіалу - Опра Вінфрі. Її навіть запросили на знімальний майданчик і зняли 15-хвилинний епізод, у якому героїня Опри дізнається всі секрети мешканців Вістерія-Лейн. А після Опра зробила у відповідь запрошення Єви. На шоу Вінфрі Лонгорія розповіла про нелегке життя її багатодітної сім'ї на фермі.

Зараз у Лонгорії свій ресторан, нічний клуб і продюсерська компанія. Навесні 2010 року актриса презентувала свій аромат Eva by Eva Longoria.

З 2002 по 2004 рік Єва була одружена з актором серіалу «Головний госпіталь» Тайлером Крістофером. Відразу після розлучення Єва познайомилася з гравцем клубу NBA, французьким баскетболістом Тоні Паркером. Після двох місяців знайомства Єва перша зізналася у коханні. До цього Паркер як ніби й не помічав дівчину, але з моменту її визнання у них закрутився роман. А у 2007 році закохані повінчалися в римо-католицькому соборі ХІІ століття, де колись вінчалися французькі королі. Але після трьох років подружнього життя, Єва подала документи на розлучення через зраду Тоні. 28 січня 2011 року розлучення було остаточно оформлене.

Фільмографія:

Притулок / Refugio ... Angela
2016 Лоурайдери / Lowriders ... Gloria
2015 - 2016 Теленовела / Telenovela (серіал) ... Ana Sofia Calderon
2015 Видіння / Visions ... Eileen
2015 Будь-який день / Any Day ... Jolene
2014 Фронтера / Frontera ... Paulina
2013 Out of the Blue ... Diana; короткометражка
2013 Men Expert L'Oreal ... Eva Longoria; короткометражка
2013 Ласкаво просимо в сім'ю / Welcome to the Family (серіал) ... Ms. Ana Nunez
2013 - ... Бруклін 9-9 / Brooklyn Nine-Nine (серіал) ... Sophia Perez
2013 - 2016 Підступні покоївки / Devious Maids (серіал) ... Eva Longoria
2013 Божевільний від кохання / Crazy Kind of Love ... Marion
2013 За кадром ... / In a World ... ... Eva Longoria
2012 Темна правда / The Truth ... Mia Francis
2012 Бейтаун поза законом / The Baytown Outlaws ... Celeste
2012 Ніч в супермаркеті / Foodfight! (Відео) ... Lady X, озвучка (в титрах: Eva Longoria Parker)
2012 Битва за свободу / For Greater Glory: The True Story of Cristiada ... Tulita Gorostieta
2011 Місія: Різдвяний порятунок / Arthur Christmas ... Chief De Silva, озвучка
2011 Немає чоловіків - немає проблем / Without Men (відео) ... Rosalba
2008 - 2016 Дитяча лікарня / Childrens Hospital (серіал) ... The New Chief
2008 Нижча освіта / Lower Learning ... Rebecca Seabrook (в титрах: Eva Longoria Parker)
2007 Наречена з того світу / Over Her Dead Body ... Kate (в титрах: Eva Longoria Parker)
2007 Дівчина моїх кошмарів / The Heartbreak Kid ... Consuela
2006 Охоронець / The Sentinel ... Jill Marin
2005 Круті часи / Harsh Times ... Sylvia
2005 Інстинкт Хастлера / Hustler's Instinct ... Vanessa Santos; короткометражка
2005 Desperate Housewives: Oprah Winfrey Is the New Neighbor (ТБ) ... Gabrielle Solis; короткометражка
2004 Уникнути розплати / Carlita's Secret ... Lexus
2004 Тільки мертві знають / The Dead Will Tell (ТБ) ... Jeanie
2004 - 2012 Відчайдушні домогосподарки / Desperate Housewives (серіал) ... Gabrielle Solis
2004 Сеньорита правосуддя / Señorita Justice (відео) ... Det. Roselyn Martinez
2003 - 2004 Міцна мережа / Dragnet (серіал) ... Det. Gloria Duran
2003 Сніч / Snitch'd (відео) ... Gabby
2002 - 2007 Джордж Лопес / George Lopez (серіал) ... Brooke
1990 - 2000 Беверлі-Хіллз 90210 / Beverly Hills, 90210 (серіал) ... Flight Attendant # 3
1989 - ... Сімпсони / The Simpsons (серіал) ... Isabel Gutiérrez
1973 Молоді і зухвалі / The Young and the Restless (серіал) ... Isabella Braña

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)
6799
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шанс
Уламки щастя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.