,
Лютер
Американці
Коломбо
загрузка...

Белла Торн

Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн Белла Торн
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, режисер, продюсер
Ім’я (лат.): Bella Thorne
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 8 жовтня, 1997 | терези
Місце народження: Пемброк-Пайнс, Флорида, США
Жанри: Комедія, драма

Біографія:

Белла Торн (Annabella Avery «Bella» Thorne) народилася 8 жовтня 1997 року в містечку Пемброк-Пайнс (Флорида, США). Вона – молодша дочка в сім'ї відомого фотографа Тамари Торн і Делансі Рейналдо «Рея» Торна. Двоє її старших сестер, Дені та Кайлі, і брат Ремі з малих років, завдяки старанням матері, теж зробили кар'єру в модельному і кінематографічному бізнесі. Коли Беллі було всього шість тижнів від народження, вона з'явилася в каталозі «Parents Magazine». У десять років Торн пережила втрату батька, який загинув у ДТП. Втративши чоловіка, мати поодинці ростила чотирьох дітей. Грошей в сім'ї критично не вистачало, тому маленька Белла усіма силами намагалася допомогти матері, підробляючи моделлю і знімаючись у фільмах.

У першому класі Торн діагностували дислексію. Через численні нападки і знущання від інших учнів Беллі довелося перейти на домашнє навчання. Вона досить старанно виконувала вказівки своїх педагогів і в підсумку поборола свою недугу.

Дебют Торн у кіно відбувся в 2003 році в комедії «Застряг в тобі». Вона зіграла епізодичну роль дівчини з групи підтримки. Потім Белла знялася у телевізійних серіалах: «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», «Антураж», «Одинокі серця», а також зіграла Марго Дарлінг в п'яти епізодах серіалу «Брудні мокрі гроші».

У 2008 році на екрани вийшла телевізійна мелодрама «Мій особистий ворог», де актриса знімалася в парі з відомою зіркою Голлівуду Крістіаном Слейтером. Роль принесла юній актрисі премію Young Artist's Award.

У 2009 році Торн зіграла роль мстивої лиходійки Анджели у фільмі жахів «Не забувай мене», а також епізодичну роль Ненсі Люк у третьому сезоні фантастичного серіалу «Чарівники з Вейверлі». Того ж року Белла приєдналася до акторського складу четвертого сезону серіалу каналу HBO «Велике кохання». Торн замінила актрису Джоліан Вежбе в ролі Тенсі «Тіні» Хенріксон. «Продюсери шоу сказали мені, щоб я була такою, яка я є, і не намагалася наслідувати інших актрис. Зізнаюся, грати в цьому серіалі було дуже складно, адже вся моя сім'я просто одержима «Великим коханням», ми виросли разом з героями шоу! Особливо важко постійно порівнювати себе з Джоліан, адже вона приголомшлива актриса! До того ж я розраховувала на зовсім іншу роль... Але команда візажистів серіалу така талановита, що я не впізнала себе в дзеркалі. Це значно полегшило завдання вжитися в роль моєї героїні. Я в чомусь розумію «Тіні», адже їй, як і мені, довелося переїхати в інший штат, - згадує Белла.

У 2010 році Беллі запропонували головну роль Сісі Джонс в серіалі Disney Channel «Потанцюймо» про двох дівчаток-підлітків, які намагаються втілити свою давню мрію - стати професійними танцівницями. Торн відіграла всі три сезони телешоу. Президент і виконавчий продюсер Disney Channel Гарі Марш назвав дует головних героїнь шоу - Белли Торн і Зендаї Коулман - «одним з найсимпатичніших дуетів, який він коли-небудь бачив».

У 2013 році Торн озвучила персонажів в анімаційних проектах «Суперкоманда» і «Принцеса-жаба», а в 2014 році її голосом заговорив герой мультсеріалу «Фінеас і Ферб». Тоді ж вона знялася у фільмах «Змішані» з Дрю Беррімор і Адамом Сендлером, «Александер і жахливий, безрадісний, лажовий день» з Дженніфер Ґарнер і Стівом Кареллом, в епізоді першого сезону серіалу «Червоні браслети». Далі актриса з'явилася в таких стрічках як «Простачка», «Великі небеса», «Елвін та бурундуки: Бурундомандри», «Друзі до гробу», «Хеллоуїн Медеї».

У 2017 році Торн постала в образі Пейдж Тоунсен в драматичному серіалі за мотивами однойменного роману письменниці Ребекки Серл «Популярна і закохана», де грала головну героїню два сезони. Того ж року за участю Белли вийшли такі фільми, як «Няня», «На одній хвилі», «Жах Амітівілля: Пробудження», «Злом».

У 2018 році актриса з'явилася в романтичній комедії з Патріком Шварценеггером «Опівнічне сонце», а також отримала ролі у фільмах «Нація вбивць», «Небезпечний пасажир», «Я все ще бачу тебе».

У Белла Торн були нетривалі романи з акторами Джейком Т. Остіном, Кентоном Д'юті, Гарреттом Бекстремом, співаком Коді Сімпсоном, музикантом Тайлером Пози і футболістом Тристаном Кліром. У 2017 році вона деякий час зустрічалася з американським репером Lil Peep (він помер 15 листопада 2017 від передозування наркотиками). Зараз Белла зустрічається з виконавцем Mod Sun, вони спільно відкрили звукозаписну компанію Filthy Fangs.

Белла — учасниця десятків рекламних роликів. Серед її захоплень — підводне плавання, танці, малювання. Торн охоче займається благодійністю. Так, вона допомагає Nomad - організації з надання освіти, харчування та медичного приладдя знедоленим дітям в Африці.

Фільмографія:

2019 Leave Not One Alive ... Taz
2018 Я все ще бачу тебе / I Still See You ... Veronica Calder
2018 Conrad & Michelle: If Words Could Kill (ТБ) ... Michelle Carter
2018 Небезпечний пасажир / Ride ... Jessica
2018 Опівнічне сонце / Midnight Sun ... Katie Price
2018 Нація вбивць / Assassination Nation ... Reagan
2017 Няня / The Babysitter ... Allison
2017 Жах Амітівілля: Пробудження / Amityville: The Awakening ... Belle
2017 - ... Розповіді / Tales (серіал) ... Janelle
2017 На одній хвилі / You Get Me ... Holly Viola
2017 Злом / Keep Watching ... Jamie
2017 - 2018 Популярна і закохана / Famous in Love (серіал) ... Paige Townsen
2016 Хелловіїн Медеї / Boo! A Madea Halloween
2016 Друзі до гробу / Shovel Buddies ... Kate
2015 Ретчет і Кланк: галактичні рейнджери / Ratchet & Clank ... Cora, озвучка
2015 Елвін та Бурундуки: Бурундомандри / Alvin and the Chipmunks: The Road Chip ... Ashley Grey
2015 Великі небеса / Big Sky ... Hazel
2015 - ... Крик / Scream: The TV Series (серіал) ... Nina Patterson
2015 Ідеальний кайф / Perfect High (ТБ) ... Amanda
2015 Простачка / The DUFF ... Madison Morgan
2015 - 2018 Кей Сі. Під прикриттям / K.C. Undercover (серіал) ... Jolie
2014 Александер і жахливий, безрадісний, лажовий день / Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ...
2014 - 2015 Червоні браслети / Red Band Society (серіал) ... Delaney Shaw
2014 Маленький привид. Побачення з привидами / Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? (відео) ... Cammy
2014 Змішані / Blended
2013 Принцеса-жаба / Frog Kingdom ... Princess Froglegs, озвучка
2013 Суперкоманда / Metegol ... Younger Laura, озвучка
2012 Закляті друзі / Frenemies (ТБ) ... Avalon Greene
2011 - ... KARtv (серіал) ... Guest of Shake It Up
2010 Одне бажання / One Wish ... Messenger
2010 - 2013 Потанцюймо / Shake It Up (серіал) ... CeCe Jones
2010 - 2014 Щасти Чарлі / Good Luck Charlie (серіал) ... CeCe Jones
2009 Не забувай мене / Forget Me Not ... Young Angela
2009 - ... Свідомість / Mental (серіал) ... Emily
2009 - ... Материнство / In the Motherhood (серіал) ... Annie
2008 - ... Мій особистий ворог / My Own Worst Enemy (серіал) ... Ruthy Spivey
2008 Сліпе прагнення / Blind Ambition ... Annabella
2007 - 2012 Чарівники з Вейверлі / Wizards of Waverly Place (серіал) ... Nancy Lueke
2007 - 2009 Брудні мокрі гроші / Dirty Sexy Money (серіал) ... Margaux Darling
2007 Провидець / The Seer ... Young Claire
2007 - 2015 Фінеас і Ферб / Phineas and Ferb (серіал) ... Birgitte
2007 - 2008 Дорога в осінь / October Road (серіал) ... Angela Ferilli
2007 Завершуючи гру / Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee ... Additional Extra
2006 - 2011 Велике кохання / Big Love (серіал) ... Tancy Henrickson
2004 - 2011 Антураж / Entourage (серіал) ... Kid
2003 Застряг в тобі / Stuck on You ... MV Sideline Fan
2003 - 2007 Одинокі серця / The O.C. (серіал) ... Young Taylor Townsend
2000 - 2015 CSІ: Лас-Вегас / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Hannah Hunt
1352
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коментарі для сайту Cackle
Тихий океан
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.