,
Край «Дикий Захід»
Теорія великого вибуху
Американська історія злочинів

HBO анонсував теле-ремейк комедії «Хвіст виляє собакою»

HBO анонсував теле-ремейк комедії «Хвіст виляє собакою» HBO анонсував теле-ремейк комедії «Хвіст виляє собакою» HBO анонсував теле-ремейк комедії «Хвіст виляє собакою» HBO анонсував теле-ремейк комедії «Хвіст виляє собакою»
Телеканал НВО замовив багатосерійний проект по сатиричній комедії Баррі Левінсона 1997 року «Хвіст виляє собакою» (Wag the Dog), в якій головні ролі зіграли Роберт Де Ніро і Дастін Хоффман.

В оригінальному фільмі Де Ніро постав у образі політтехнолога Конрада Бріна, який для відволікання уваги громадськості від сексуального скандалу навколо президента, наймає кінопродюсера Стенлі Мотсса (Хоффман), щоб з його допомогою створити ілюзію загрози з боку неіснуючої албанської терористичної групи і обгрунтувати необхідність залучення США у війну. Мотсс, який давно мріє про славу, винахідливо втілює запропоновані ідеї: знімаються патріотичні військові ролики, беруться псевдоінтерв'ю і навіть складаються військові пісні. Президент стягує авіаносну групу, імітуючи закидання американських диверсантів в Албанію, одного з яких навіть «беруть в полон».

Сценарій телевізійної версії напише Раджив ДжозефОдин у полі воїн»). Баррі Левінсон виступить виконавчим продюсером серіалу і може очолити зйомки пілотної серії. Крім Левінсона, продюсерами виступлять Роберт де Ніро і Джейн Розенталь.

У заяві НВО зазначається, що нова історія буде розказана з урахуванням сучасних реалій. Велику роль в сюжеті творці відводять соціальним медіа. «У XXI столітті, маючи під рукою такий інструмент, як соціальні медіа, група операторів здатна на все, щоб сфабрикувати реальність. Фейкові новини - це вчорашній день».

Нагадаємо, що оригінальний фільм був знятий за мотивами книги Ларрі Бейнхарта 1993 року «Американський герой», яка у 2005 році вийшла під іншою назвою «Хвіст виляє собакою». У 1997 році картина висувалася на «Оскар» в номінаціях «Кращий актор» і «Кращий адаптований сценарій» і заробила у світовому прокаті 64,3 млн. доларів.
6660
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Надприродне
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно