,
Краще подзвоніть Солу
Безсоромні
11.22.63

HBO вирішив екранізувати безсмертний роман Рея Бредбері

HBO вирішив екранізувати безсмертний роман Рея Бредбері HBO вирішив екранізувати безсмертний роман Рея Бредбері HBO вирішив екранізувати безсмертний роман Рея Бредбері
Студія HBO займеться екранізацію популярного роману Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом».

У науково-фантастичному романі, який був виданий у 1953 році, описується бездуховне і споживацьке суспільство майбутнього, де панує тоталітаризм. Всі книги, які змушують замислюватися про життя, підлягають спалюванню: зберігання книг є злочином, а люди, здатні критично мислити, опиняються поза законом. Головний герой роману, Гай Монтег, працює «пожежником». Але його робота полягає не у гасінні пожеж, а у спаленні книг разом з будинками людей. Монтег впевнений, що виконує свою роботу «на користь людству», але незабаром він розчаровується в ідеалах суспільства, стає ізгоєм і приєднується до невеликої підпільної групи маргіналів, прихильники якої запам'ятовують тексти книг, щоб врятувати їх для нащадків.

Головні ролі в телефільмі зіграють Майкл ШеннонНічні звірі») і Майкл Б. ДжорданКрід: Спадок Роккі Бальбоа»). Джордан зіграє роль Гая Монтега, а Шеннон втілить образ його наставника, брандмейстера Бітті.

Режисером нової адаптації класичного роману Рея Бредбері призначений Рамін Бахрані («Будь-якою ціною»). Він же разом з Аміром Надері займається написанням сценарію. Виконавчими продюсерами екранізації стали Майкл Б. Джордан, Рамін Бахрані, Сара Грін, Алан Гасмер і Пітер Джейсі.

Проект зараз знаходиться на ранній стадії розробки, проте досить швидко повинен перейти до знімального процесу.

Нагадаємо, що найвідомішою екранізацією роману Рея Бредбері вважається фільм 1966 року «451° за Фаренгейтом» режисера Франсуа Трюффо.
9178
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Брати по зброї
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно