,
КітПес
Друзі
Надприродне

Брендан Фрейзер зіграє в шпигунському серіалі «Кондор»

Брендан Фрейзер зіграє в шпигунському серіалі «Кондор» Брендан Фрейзер зіграє в шпигунському серіалі «Кондор» Брендан Фрейзер зіграє в шпигунському серіалі «Кондор»
Актор Брендан Фрейзер зніметься в 10-серійному шпигунському проекті «Кондор» (Condor).

Серіал буде заснований на трилері Сідні Поллака «Три дні Кондора», який вийшов у прокат в 1975 році. Головний герой картини, хлопець на ім'я Джо Тернер, працює в одному із замаскованих відділів ЦРУ в Нью-Йорку і займається аналізом бульварно-детективної літератури. Після обідньої перерви, герой з жахом виявляє в конторі трупи своїх 6-х колег. Джо дзвонить по «аварійному» до чергової частини ЦРУ і начальство призначає йому зустріч. Але вона виявляється пасткою. Тернеру залишається лише одне: на свій страх і ризик з'ясувати причини влаштованого на нього полювання. Головні ролі в фільмі Поллака виконали Роберт Редфорд, Макс фон Сюдов і Фей Данавей.

Крім Фрейзера в новому проекті зіграють Макс Айронс («Гостя», «Гіркі жнива») і Міра Сорвіно («Телевікторина»).

Сценарій пишуть Джейсон Сміловіч («Щасливе число Слевіна») і Тодд Катцберг. Три перших епізоду зніме Лоуренс ТріллінгГоліаф», «Живий за викликом»).

Виробництвом шоу займуться студії MGM Television і Skydance TV.

Нагадаємо, що в цьому році відбудеться прем'єра кримінальної драми «Поле», в якій головну роль зіграв Брендан Фрейзер.
6561
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Коломбо
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно