,
Пані Фазілет і її доньки
КітПес
Табу

«Дивні Дива» продовжили на другий сезон

«Дивні Дива» продовжили на другий сезон «Дивні Дива» продовжили на другий сезон «Дивні Дива» продовжили на другий сезон «Дивні Дива» продовжили на другий сезон
Один з найкращих серіалів цього літа «Дивні Дива» (Stranger Things) продовжений на другий сезон. Компанія Netflix офіційно підтвердила, що серіал повернеться в наступному році з дев'ятьма новими епізодами.

Містичний трилер «Дивні Дива» вийшов на екрани 15 липня і став справжнім хітом, отримавши високі оцінки критиків та велику кількість схвальних відгуків. Однак, після першого сезону у шанувальників шоу залишилося багато питань і теорій про героїв, сюжет і його можливий розвиток.

Творці шоу брати Даффер, Метт і Росс, в численних бесідах з журналістами неодноразово підтверджували повну готовність працювати над продовженням, заявивши про наявність чіткого плану і цілої купи нових ідей та задумів.

У свіжому інтерв'ю Entertainment Weekly автори поділилися деякими подробицями другого сезону, дія якого перенесеться в 1984 рік: «Ми ніколи не дбали про створення антології, а скоріше мали на увазі істотний стрибок у часі, в нове десятиліття, де герої встигнуть підрости. Так було задумано з самого початку. І адже в цій історії ще стільки всього незрозумілого і таємничого. Ми лише привідкрили завісу потойбічного світу і тепер маємо намір досліджувати його».

До того ж, за словами Дафферів, в шоу з'являться відразу четверо нових персонажів, а історія вийде за рамки містечка Хоукінс.

Нагадаємо, що дія першого сезону відбувається у 1983 році в штаті Індіана, де таємничим чином зникає 12-річний Вілл Байєрс. Мати зниклого хлопчика, Джойс (Вайнона Райдер), не знаходить собі місця, намагаючись знайти сина. За допомогою вона звертається до начальника поліції Хоппера (Дейвід Гарбор), який починає розслідування зникнення. Друзі Вілла теж відправляються на пошуки зниклого, але зустрічають в лісі дівчинку з незвичайними здібностями (Міллі Боббі Браун), яка щось знає про їх зниклого друга. Незабаром з'ясовується, що до зникнення якось причетна секретна урядова організація, що займається дослідженням непідвладної їй могутньої сили.
6951
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Величне століття. Нова володарка
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно