,
Друзі
Гріфіни
Цілком Таємно

Культовий мультсеріал «Південний парк» продовжили ще на три сезони

Культовий мультсеріал «Південний парк» продовжили ще на три сезони Культовий мультсеріал «Південний парк» продовжили ще на три сезони Культовий мультсеріал «Південний парк» продовжили ще на три сезони
Американський кабельний канал Comedy Central оголосив про продовження культового мультсеріалу «Південний парк» (South Park).

Представники телеканалу замовили творцям шоу Трею Паркеру і Метту Стоуну 30 нових епізодів - по 10 у кожному новому сезоні. Завдяки цій угоді, через три роки популярне шоу подолає планку в 300 серій.

«Через майже два десятиліття, «Південний парк» залишається важливим і впливовим серіалом на всіх платформах, ставши відомим телевізійним брендом», - підкреслив Даг Герцог - глава Viacom, що володіє Comedy Central.

Прем'єра 19 сезону «Південного парку» намічена на 16 вересня 2015 року.

Нагадаємо, що шоу виходить з 1997-го року і є другим за тривалістю анімаційним серіалом в історії американського телебачення після серіалу «Сімпсони». Основу сюжету складають пригоди чотирьох хлопчиків і їхніх друзів, що живуть у маленькому містечку Південний парк, штат Колорадо. В серіалі висміюються недоліки американської культури і поточні світові події, а також піддаються критиці безліч глибоких переконань і табу за допомогою пародії і чорного гумору.

Крім того, «Південний парк» продовжує розвиватися і в інших форматах. Зокрема на виставці індустрії комп'ютерних ігор E3 2015 компанія Ubisoft анонсувала нову частину гри за сюжетом мультсеріалу.
7561
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сімпсони
Стародавні
Полдарк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно