,
Життя з Луї
Друзі
Шерлок

Марк Волберг і Пітер Берг знімуть бойовик «22-а миля»

Марк Волберг і Пітер Берг знімуть бойовик «22-а миля» Марк Волберг і Пітер Берг знімуть бойовик «22-а миля»
Марк Волберг і Пітер Берг ведуть переговори з компанією STX Entertainment про співпрацю в роботі над бойовиком «22-а миля» (Mile 22).

Фільм розповість про агента ЦРУ в Індонезії, який повинен вивезти з країни інформатора. Незважаючи на те, що аеропорт знаходиться всього в 22 милях від центру, героям належить зіткнутися з корумпованою поліцією, наркокартелем і озброєними до зубів місцевими жителями.

Сценарій написав Грем Роланд, який працював над серіалами «Втеча з в′язниці», «Межа» і «Загублені». Пітер Берг займе режисерське крісло, а Марк Волберг розділить обов'язки виконавця головної ролі і продюсера. У фільмі також зіграють чемпіонка зі змішаних єдиноборств Ронда Раузі («Нестримні 3») та зірка бойовика «Рейд: Спокута» Іко Увайс.

Нагадаємо, що нещодавно Берг і Волберг представили серіал «Футболісти» з Двейном Джонсоном в головній ролі. Наразі вони працюють над драмою «Підводний горизонт», в основу якої лягли реальні події, що відбулися у 2010 році, коли на нафтовій платформі в Мексиканській затоці стався страшний вибух.
6243
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Царство
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно