,
Друзі
Всі жінки відьми
Доктор Хаус

Оголошено переможців Каннського кінофестивалю 2015

Оголошено переможців Каннського кінофестивалю 2015 Оголошено переможців Каннського кінофестивалю 2015
Головну нагороду фестивалю, «Золоту пальмову гілку», отримала соціальна драма Жака Одіара «Діпан». Це історія сепаратиста зі Шрі-Ланки, який після поразки своєї організації з родичами втікає до Франції у пошуках кращого життя, але й там, як на батьківщині, змушений стати на захист своєї родини.

Гран-прі фестивалю дісталося угорській картині «Син Саула» Ласло Немеша, що розповідає про жахи Освенцима у 1944 році.

Приз за кращу гру розділили дві актриси - Руні Мара за фільм «Керол» і Емманюель Берко за картину «Мій король». Кращим актором був визнаний Венсан Ліндон за роль у драмі «Проста людина».

Сюрреалістична драма «Лобстер» з Коліном Фарреллом отримала приз журі. За сюжетом цієї картини, в недалекому майбутньому людей, які не можуть знайти собі пару за 45 днів, перетворюють на тварин і відпускають у ліс.

Приз за кращий сценарій отримала американська драма «Хронік» Мішеля Франка, а кращим режисером був визнаний Хоу Сяосянь («Вбивця»). Нарешті, «Золоту камеру» - за кращий повнометражний дебют - отримав Цезар Аугусто Ачеведо за фільм «Земля і тінь».

6271
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Дракони: Захисники Тупу
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно