,
Абатство Даунтон
Величне століття. Нова володарка
Гільда

Різ Візерспун зіграє роль феї Дінь-Дінь в казці «Tink»

Різ Візерспун зіграє роль феї Дінь-Дінь в казці «Tink» Різ Візерспун зіграє роль феї Дінь-Дінь в казці «Tink»
Різ Візерспун виконає головну роль у повнометражному ігровому фільмі «Tink», який розповість про фею Дінь-Дінь, класичну героїню з мультфільмів про Пітера Пена.

Деталі сюжету зберігаються в секреті, але, згідно інсайдерської інформації, дія фільму відбуватиметься в той же час, що і події класичного «Пітера Пена». Творці проекту розвивають його за схемою, аналогічною фільму «Чаклунка» - казка про Дінь-Дінь стане історією, про яку ніхто не знає, і відкриє глядачам героїню з нового боку.

Сценарій картини напише Вікторія Страус, яка бере участь в роботі над сиквелом культового мультфільму «В пошуках Немо». Різ Візерспун разом з Бруною Папандреа («Дика», «Загублена») візьме на себе продюсерські функції. Хто займе режисерське крісло поки невідомо.

Незважаючи на те, що в класичних творах Дж. М. Баррі про Пена Дінь-Дінь відводилася невелика роль, після першої появи героїні в мультфільмі Disney в 1953 році вона перетворилася на один із символів студії. Всього на даний момент вийшло 7 мультфільмів про Дінь-Дінь - «Феї», «Феї: Загублений скарб», «Феї: Фантастичний порятунок», «Феї: Змагання у долині фей», «Таємниця магічних крил», «Феї: Таємниці піратського острова» і «Феї і легенда загадкового звіра»
8425
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Надприродне
Вікінги
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно