,
Люцифер
Всі жінки відьми
Цілком Таємно

Данієль Еспіноса екранізує роман Вільгельма Муберга

Данієль Еспіноса екранізує роман Вільгельма Муберга Данієль Еспіноса екранізує роман Вільгельма Муберга
Режисер фільмів «Номер 44» і «Код доступу «Кейптаун» Данієль Еспіноса приступає до роботи над епічної драмою «Емігранти» (The Emigrants).

В основу картини буде покладено однойменний роман Вільгельма Муберга, дія якого відбувається на півдні Швеції в 40-і роки XIX століття. Селянська подружня пара Карл-Оскар і Христина Нільссон, втомившись виживати на клаптику приналежної їм неродючої землі, продає все своє майно і разом з іншими фермерами на кораблі відправляються до берегів Америки, де, як пишуть у газетах, можна швидко розбагатіти.

Адаптацією сюжету книги займеться Петтер Скавлан, відомий своєю роботою «Кон-Тікі» про норвезького вченого Тура Хейєрдала, який вчинив у 1947 році епічну експедицію - перетин Тихого океану на маленькому плоті Кон-Тікі.

Нагадаємо, що у 1971 році шведський режисер Ян Труелль вже екранізував роман Муберга. Фільм «Емігранти», в головних ролях якого зіграли Лів Ульманн («Холодний піт») і Макс фон Сюдов («Три дні Кондора»), номінувався на п'ять статуеток премії «Оскар», а також удостоївся двох премій «Золотий глобус».
5816
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Декстер
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно