,
Коломбо
Доктор Хаус
Пуаро Агати Крісті

Ума Турман спланує пограбування в комедії «Британці наступають»

Ума Турман спланує пограбування в комедії «Британці наступають» Ума Турман спланує пограбування в комедії «Британці наступають»
Ума Турман отримала головну роль у новій авантюрній комедії режисера Джеймса Оклі «Британці наступають» (The Brits Are Coming).

Ексцентрична британська пара Герріет і Пітер, щоб відкрутитися від сплати величезної суми, яку вони заборгували британському гангстерові, тікають до Лос-Анджелеса. Намагаючись знайти гроші, пара вигадує підступний план з викрадення коштовностей. Однак для здійснення складної операції їм потрібна допомога. Не знайшовши нікого краще, пара звертається до колишньої дружини Пітера і її нового чоловіка з пропозицією взяти участь у пограбуванні.

Продюсуванням комедії займуться Кессіен Елвіс, Джей Сі Чендор, Роберт Огден Барнум і Вільям Клевінгер.

«Ума Турман - талановита актриса, яка чудово грає у всіх жанрах. Впевнені, їй буде де застосувати свої комедійні навички в нашому веселому і захоплюючому проекті», - говорить продюсер фільму Роберт Огден Барнум.

Нагадаємо, що цього року за участю актриси вийшов міні-серіал «Ляпас». У жовтні Турман можна буде побачити в комедії Джона Веллса «Шеф», де вона з'явиться в компанії Бредлі Купера, Алісії Вікандер, Джеймі Дорнана, Сієнни Міллер і Емми Томпсон.
5990
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Злюки бобри
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно