,
Султан мого серця
Крила кохання
Кохання напрокат

Наталі Портман відправиться в «Зону Ікс»

Наталі Портман відправиться в «Зону Ікс» Наталі Портман відправиться в «Зону Ікс»
Наталі Портман запропонували головну роль в постапокаліптичному хоррорі «Анігіляція» (Annihilation).

В основу картини ляже перша частина фантастичної трилогії Джеффа Вандермеера «Зона Ікс». Головна героїня - біолог, намагаючись дізнатися причину трагічного зникнення чоловіка, погоджується очолити 12-у експедицію в район, який уряд вже протягом 30 років називає місцем екологічної катастрофи. Секретне агентство за минулий час відправило 11 експедицій, щоб вивідати правду про «Зону Ікс», але всі вони закінчилися невдало. Група, до якої входять 4 жінки - психолог, біолог, топограф и антрополог, прибувши на місце, виявляє значну топографічну аномалію і форми життя, що знаходяться за межами розуміння.

За постановку фільму возмется Алекс Гарленд - автор науково-фантастичного хіта «Ex Machina», що вийшов на екрани в січні цього року. Фінансувати проект буде студія Paramount.

Початок зйомок запланований на перший квартал 2016 року.

Нагадаємо, що цього року за участю Наталі Портман вийде дві стрічки: драма Терренса Маліка «Лицар кубків» і вестерн «Джейн бере рушницю» Гевіна О'Коннора.
6090
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Південний Парк
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно