,
11.22.63
Стародавні
Сини Анархії

Телеканал History зніме серіал за романом Ендрю Віста

Телеканал History зніме серіал за романом Ендрю Віста Телеканал History зніме серіал за романом Ендрю Віста
Телеканал History починає роботу над новим багатосерійним проектом «The Boys of '67».

Військова драма стане екранізацією однойменного роману Ендрю Віста і повідає глядачеві про бойові будні американських солдатів у В'єтнамі. У центрі подій драми знаходиться перший взвод роти «Чарлі» з 9-ї піхотної дивізії. В цей підрозділ входили солдати, спеціально натреновані для бойових дій проти в'єтнамських комуністів.

Над адаптацією сценарію попрацює автор бойовиків «Міцний горішок» і «Втікач» Джеб Стюарт. Продюсуванням серіалу займуться Джим Хед («Рикошет») і Майкл Прупас («Клан Кеннеді», «Бути людиною»).

Інформації про режисера, акторів і дати виходу серіалу на екрани - поки немає.
6212
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Рання пташка
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно