,
Нескінченне кохання
Гра престолів
Американська історія злочинів

Дакота Джонсон спробує налагодити відношення зі свекрухою

Дакота Джонсон спробує налагодити відношення зі свекрухою Дакота Джонсон спробує налагодити відношення зі свекрухою
Дакота Джонсон виконає головну роль у фільмі «Назавжди: Перерване життя» (Forever, Interrupted), екранізації однойменного роману Тейлор Дженкінс Рід.

У центрі сюжету історія про молоду та успішну Елсі Портер, яка вирішує змінити своє життя. Будучи заміжньою, дівчина заводить роман на стороні, але раптова смерть її чоловіка змінює все. Тепер їй належить не тільки зібратися з силами і пережити цю втрату, але також налагодити стосунки з матір'ю чоловіка, яка навіть не підозрювала про її існування.

Над адаптацією сценарію працює Тришиа Макалпін («Бруклін 9-9»). Режисером драми виступить Емі БаерStarперці»).

Емі Баер вже з нетерпінням чекає початку зйомок і можливості попрацювати з Джонсон: «Це вишукано написана і болісно чесна історія. Дакота в ролі Елсі буде неймовірна. Вона розумна жінка і талановита актриса, яка тонко відчуває нюанси і відтінки ролі».

Нагадаємо, що цього року за участю Дакоти Джонсон в прокат вийшла еротична стрічка «П′ятдесят вiдтiнкiв сiрого». На вересень заплановано вихід ще однієї стрічки з Джонсон - кримінального бойовика Скотта Купера «Чорна меса» про знаменитого бостонського гангстера Вайті Булджера.
8142
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Крила кохання
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно