,
Лютер
Якось у казці
Абатство Даунтон

Стів Мартін зніметься у військовій драмі Енга Лі

Стів Мартін зніметься у військовій драмі Енга Лі Стів Мартін зніметься у військовій драмі Енга Лі
Стів Мартін приєднався до акторського складу фільму «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» (Billy Lynn's Long Halftime Walk).

Фільм розповість про 19-річного солдата Біллі Лінна і його товаришів, які ведуть бойові дії в Іраку. Одного разу потрапивши в об'єктиви камер, військові стають героями. Їх привозять додому і відправляють в промо-тур, кульмінацією якого стає шоу в перерві футбольного матчу в День подяки. Іронія в тому, що за цією хвилиною слави послідує повернення на поле бою.

Сценарій за книгою Бена Фонтейна пише Саймон Бофой («Мільйонер із нетрів»). Постановкою картини займеться оскарівський лауреат Енг ЛіГорбата гора», «Життя Пі»).

Початок зйомок фільму планується на квітень 2015 року.

Нагадаємо, що в найближчому майбутньому за участю Стіва Мартіна на екрани вийде анімаційний проект «Нарешті вдома» студії Dreamworks Pictures. Актор озвучив Капітана Смека - ватажка інопланетної раси, які рятуючись від своїх смертельних ворогів, потрапляють на планету Земля.
5487
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Поліція Парадайз
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно