,
Сліпа зона
Еш проти Зловісних Мерців
Постукай в мої двері

Люк Еванс зіграє подвійного агента в трилері «Три секунди»

Люк Еванс зіграє подвійного агента в трилері «Три секунди» Люк Еванс зіграє подвійного агента в трилері «Три секунди»
Люк Еванс виконає головну роль в кримінальному трилері «Три секунди» (Three Seconds).

Фільм заснований на однойменному романі шведських письменників Андерса Рослунда і Берге Хелльстрема. Головному герою ФБР дає завдання проникнути в ряди польської мафії, яка торгує наркотиками в Нью-Йорку. Під виглядом ув'язненого його відправляють у в'язницю суворого режиму. Але після того, як героя викривають, Бюро не поспішає рятувати його, залишаючи подвійного агента напризволяще. Єдина можливість уникнути вірної смерті - влаштувати втечу.

Сценарій написав Метт Кук («Три дев'ятки»). За постановку картини візьметься Отто Баферст, автор серіалів «Гострі картузи» і «Чорне дзеркало».

Нагадаємо, що нещодавно вийшли два фільми за участю Люка Еванса - «Хоббіт: Битва п′яти воїнств» і «Дракула. Невідома історія». Зараз актор зайнятий на зйомках британської кримінальної драми «Перестрілка», де компанію йому складають Олівія Вайлд і Кілліан Мерфі.
6189
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Чорний список
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно