,
Грімм
Кохання Мер′єм
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Колін Ферт візьме участь у навколосвітніх перегонах

Колін Ферт візьме участь у навколосвітніх перегонах Колін Ферт візьме участь у навколосвітніх перегонах Колін Ферт візьме участь у навколосвітніх перегонах
Колін Ферт виконає головну роль у стрічці про життя британського бізнесмена і авантюриста Дональда Кроухерста.

У 1968 році, намагаючись врятувати від банкрутства свою фірму, Дональд Кроухерст вирішив взяти участь в кругосвітній гонці «Золотий глобус» на приз газети «Sunday Times». Стартувавши на яхті «Золотий горщик», вже з самого початку в Кроухерста виникають постійні поломки обладнання. Зрозумівши, що гонку виграти неможливо, Дональд задумав обманний маневр. Приховуючи своє положення від організаторів гонки, він передавав неправильні координати, маючи намір сфальсифікувати кругосвітню подорож. Але зростаюча напруга і страх викриття не дозволили йому виконати свій авантюрний задум. Його яхту знайшли порожньою, а записи в журналі говорили про те, що він збожеволів і, швидше за все, покінчив із собою.

Сценарій фільму написав Скотт С. Барнс («Побічна дія», «Ультиматум Борна»). Режисером стрічки виступить Джеймс Марш, автор байопіку «Стівен Хокінг. Теорія всього», який є номінантом на Оскар 2015 року.

Зйомки фільму, фінансуванням яких займуться студії StudioCanal і BBC Films, стартують навесні цього року.

Нагадаємо, що кінематографісти вже двічі зверталися до історії Кроухерста. У 1982 році вийшла французкая стрічка «Буремні сорокові», а через чотири роки радянський режисер Микита Орлов зняв драму «Гонка століття».
5605
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Пуститися берега
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно