,
Знебожені
Величне століття. Нова володарка
Як козаки...

Дженніфер Лоуренс зіграє у фільмі «Занурення»

Дженніфер Лоуренс зіграє у фільмі «Занурення» Дженніфер Лоуренс зіграє у фільмі «Занурення»
Дженніфер Лоуренс зіграє в головну роль в біографічній драмі «Занурення» (The Dive).

У центрі сюжету стрічки історія життя відомої родини фрідайверів - кубинця Франсіско Феррераса і його дружини Одрі Местре. У 90-х роках Одрі встановила безліч світових рекордів, занурюючись на морські глибини без використання апаратів для дихання. У 2002 році, здійснюючи спробу встановити новий рекорд в глибоководному пірнанні, Одрі Местре загинула. Вона планувала зануритися на глибину 171 метр і побити не тільки жіночий, але і чоловічий світовий рекорд, що становив на той момент 162 метра. Смерть спортсменки сталася через проблеми з обладнанням: балон з повітрям, призначеним для наповнення повітряної кулі для підйому на поверхню, виявився не заправленим.

Сценарій фільму написала Дана Стівенс («Місто янголів», «Тиха гавань»). Режисером картини виступить Френсіс Лоуренс, відомий за трилогією «Голодні ігри», а продюсерські функції на себе взяв Джеймс Кемерон.

Нагадаємо, що минулого року з Дженніфер Лоуренс вийшло відразу три картини: «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Серена» і «Голодні ігри: Переспівниця. Частина І». Зараз актриса готується зніматися в драмі Девіда О. Расселла «Джой» і в фантастиці «Люди Ікс: Апокаліпсис».
6278
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
КітПес
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно