,
КітПес
Величне століття. Роксолана
Хроніки Шаннари

Жан-Клод Ван Дамм зіграє в ремейку «Кікбоксера»

Жан-Клод Ван Дамм зіграє в ремейку «Кікбоксера» Жан-Клод Ван Дамм зіграє в ремейку «Кікбоксера»
Жан-Клод Ван Дамм знаходиться на фінальній стадії переговорів щодо участі в ремейку «Кікбоксера» (Kickboxer).

Цього разу Ван Дамму доведеться стати не учнем, а майстром бойових мистецтв. Якщо він все ж дасть згоду на участь в «Кікбоксері», то замінить тайського актора Тоні Джа, який покинув проект через насиченість робочого графіка. Крім Ван Дамма, у фільмі зіграють Ален Муссі («Люди Ікс: Дні минулого майбутнього») і Дейв Батіста («Вартові Галактики»).

«Ми дуже раді запустити «Кікбоксер» у виробництво і отримати Ван Дамма на роль майстра Чоу, передавши таким чином естафету Аллену, який познайомить з франшизою нове покоління глядачів», - говорить продюсер фільму Тед Філд.

Нагадаємо, що головним героєм оригінального сюжету є молодий і талановитий боєць Курт (Муссі), який відправляється в Таїланд, щоб стати кікбоксером і помститися вбивці (Батіста) за смерть брата. Навчати героя секретам бойового мистецтва буде персонаж Вам Дамма. Постановкою фільму займеться режисер «Заклинателька акул» і «Ласкаво просимо до раю!» Джон Стоквелл.
5704
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Безсоромні
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно