,
Майстри сексу
Знебожені
Кохання напрокат

Showtime подовжує серіали «Коханці» і «Чужий серед своїх»

Showtime подовжує серіали «Коханці» і «Чужий серед своїх» Showtime подовжує серіали «Коханці» і «Чужий серед своїх» Showtime подовжує серіали «Коханці» і «Чужий серед своїх»
Канал Showtime залишає в ефірі ще на рік два своїх серіали - «Коханці» і «Чужий серед своїх». Перший продовжиться наступного року 10-серійним другим сезоном, а «Чужий серед своїх» чекає 5 сезон, який складатиметься з 12 серій.

Продовження «Чужий серед своїх» не викликало ніяких сумнівів. Навіть не дивлячись на те, що цього року серіалу не дісталося нагород на Еммі 2014, шоу залишається серіальним флагманом каналу і після «перезавантаження» в четвертому сезоні збирає близько шести мільйонів глядачів щотижня. Остання серія 4 сезону вийде 14 грудня.

Щодо нового драматичного проекту «Коханці», то дебют отримав прекрасні відгуки критиків і був тепло прийнятий глядачами, недарма ж аудиторія кожної серії становить близько чотирьох мільйонів за сукупними переглядами.

Нагадаємо, що серіал «Коханці» повідає історію сорокарічного письменника початківця Ноя, який відправляється разом з дружиною і дітьми в невелике приморське містечко, щоб провести літо в будинку тестя. Випадкове знайомство з офіціанткою Елісон позбавляє Ноя спокою і сну ...

Директор Showtime Девід Невінс із захопленням відгукнувся про шоу: «Канал Showtime і глядацька аудиторія буде щаслива побачити знову ці проекти наступного року».
5148
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Футурама
Безсоромні
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно