,
Таємниці Ґравіті Фолз
Гострі козирки
Брати по зброї

Топ-20 мультфільмів, що претендують на премію «Оскар»

Топ-20 мультфільмів, що претендують на премію «Оскар» Топ-20 мультфільмів, що претендують на премію «Оскар» Топ-20 мультфільмів, що претендують на премію «Оскар» Топ-20 мультфільмів, що претендують на премію «Оскар»
Цього року за номінацію на «Оскар» поборються два десятка мультфільмів. З їх числа кіноакадемія відбере п'ять картин, які згодом стануть претендувати на отримання нагороди в категорії «Кращий анімаційний фільм».

Фаворитами вважаються «Супер шістка», що недавно стартував у прокаті, хіт студії Warner Bros. «Леґо фільм», та «Пінгвіни Мадагаскару». Серед європейських робіт найбільші шанси на номінацію має французька стрічка «Комашки: Пригода у Долині Мурах», створена за мотивами відомого мультсеріалу «Комашки», а також японська картина «Острів Джованні».

Повний список кандидатів:

«Супер шістка»
«Книга життя»
«Сімейка монстрів»
«Зрада»
«Острів Джованні»
«Генрі і я»
«Герой кольорового міста»
«Як приборкати дракона 2»
«Механіка серця»
«Оз: Повернення у Смарагдове Місто»
«Леґо фільм»
«Комашки: Пригода у Долині Мурах»
«Містер Пібоді та Шерман»
«Пінгвіни Мадагаскару»
«Феї: Таємниці піратського острова»
«Літачки: Рятувальний загін»
«Ріо 2»
«Камені в моїх кишенях»
«Пісня моря»
«Сказання про принцесу Кагуя»

Нагадаємо, що 87-а церемонія вручення премій Американської кіноакадемії пройде 22 лютого 2015 року в Лос-Анджелесі.
10241
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Сини Анархії
Захисники
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно